Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Tartozék típus: v
  SIM-kártya: v
  Kijelző típusa: v
  Kamera: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Android és iOS Okosórák

  132 termék található

  Az intelligens órák ma nagyon gyakori eszközök, hogy megkönnyítsük az életünket. A legtöbb kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel, és rengeteg funkciót és alkalmazást biztosít számunkra a hívásoktól a kamera telefonjának vezérléséig.

  Kapcsolat és autonómia

  Az smartwatch Android vagy iOS csatlakoztatásához minimális 2.1-es verzióra van szükség, és töltse le az alkalmazást az App Store-ból és a Google Play Áruházból. Az eszközöknek kb. 3 órát kell igénybe venniük a teljes töltéshez mikro-usb kábel segítségével. Az óra néhány órától néhány napig tarthat, az óra intenzitásától függően, így elég, ha kihagyja a hívásokat.

  Alkalmazások és funkciók

  Az intelligens órák az olyan okostelefonok kiterjesztésének tekinthetők, amelyek nem nyújtanak ugyanazokat a funkciókat, de csak a leginkább szükségesek, mint például a könnyű tárcsázás, a napirend elérése, az üzenetek olvasása, a közösségi média értesítések (Facebook, Skype, WhatsApp) e-maileket. Az Android vagy iOS-kompatibilis Smartwatch-ok körülbelül 2,5 cm-es érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek, ami elég nagy ahhoz, hogy könnyedén vezérelhesse az összes funkciót.

  Néhányan még a felhasználóknak is lehetőséget nyújtanak a SIM-kártyák intelligensebb behelyezésére, de könnyebben használható okostelefonként, amely csak a feltétlenül szükséges funkciókat és alkalmazásokat kínál. A pedométerből, a fitneszteremben használt időmérőből, a naptárból, a telefon menetrendjéről, az időjárási vagy fotógalériából, az okostelefonok tájékoztatják minket arról, ami körülöttünk történik.

  A telefonhoz csatlakoztatás után az intelligens óra zenét játszhat, míg néhánynak saját 1,3 megapixeles fényképezőgépe van az életünk minden fontos pillanatának rögzítésére, és közvetlenül a 64 MB memóriában tárolható, amely akár 32 GB TF kártyával.

  top