Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  SIM-kártya: v
  Kijelző típusa: v
  Kamera: v

  Android és iOS Okosórák

  124 termék található

  Az intelligens órák manapság nagyon gyakori eszközök, amelyek célja az életünk megkönnyítése. Legtöbbjük kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel, és rengeteg funkciót és alkalmazást kínál számunkra, a hívástól a telefon kamera vezérléséig.

  Kapcsolat és autonómia

  Az intelligens óra csatlakoztatásához Androidhoz vagy iOS-hoz legalább a 2.1-es verziójú Bluetooth-ra van szükség, és töltsön le egy alkalmazást az App Store-ból, illetve a Google Play Store-ból. Az eszközöknek kb. 3 órára van szükségük a teljes feltöltéshez, mikro-USB-kábellel. Az akkumulátor órától több napig tarthat, az óra használatának intenzitásától függően, így elegendő a hívás elmulasztása.

  Különféle alkalmazások és funkciók a Smart Watch Android telefonon

  Az intelligens órákat olyan okostelefonok kiterjesztéseként tekintik, amelyek nem biztosítják ugyanazokat a funkciókat, hanem csak a leginkább szükségesek, mint például az egyszerű tárcsázás, a naptár elérése, üzenetek olvasása, értesítések a közösségi médiában (Facebook, Skype, WhatsApp) vagy e-maileket. Az Android vagy iOS rendszerrel kompatibilis Smartwatch érintőképernyővel rendelkezik, általában körülbelül 2,5 cm-rel, amely elég nagy ahhoz, hogy minden funkciót könnyen vezéreljen.

  Néhányan a felhasználók számára is lehetővé teszik a sim-kártyák behelyezését szerényebb okostelefonként, de könnyebben használhatóak, csak a feltétlenül szükséges funkciókat és alkalmazásokat kínálva. A lépésszámlálótól, a fitneszteremben hasznos stopperórától a naptárig, a telefonkönyv, az időjárási vagy a fotógaléria eléréséig az okosóra naprakészen tart minket, ami körülöttünk zajlik.

  A telefonhoz csatlakoztatva az intelligens óra zenét tud lejátszani, míg néhányuknak saját 1,3 megapixeles kamerája van az életünk minden fontos pillanatának rögzítéséhez, és közvetlenül az óra 64 MB-os memóriájában tárolható, amely akár 32-re bővíthető. GB TF kártyával.

  Maradjon mindig kapcsolatban az iOS / Apple Smart Watch készülékkel

  Az Android és iOs kompatibilis intelligens órával lehetősége van örökké kapcsolatban maradni. Ily módon senki sem hagyja ki a közösségi hálózatoktól érkező értesítéseket. Ezenkívül tisztában van minden mozdulattal, és láthatja a tegnap esti partiból származó legfrissebb képeket, láthatja, hogy volt a barátainak ünnepén, vagy elolvashatja a legutóbb kapott üzeneteket. Természetesen annyira egyszerű, mint a fejezet felhívja, mert ezeket közvetlenül a csuklójáról lehet felvenni és beindítani.

  Csak a sport rajongók számára jó

  És azok, akik szenvedélyesek a sport iránt, fordulhatnak az intelligens órához, mert ez ideálisnak bizonyul, függetlenül attól, hogy kosárlabda, foci, tenisz, röplabda, kézilabda, fitnesz és még sok másról beszélünk. A beépített funkciók révén mindenkinek lehetősége van tevékenységének figyelemmel kísérésére és teljesítményének javítására.

  Minden igényt kielégítő modellek

  Az iUni modellek széles választékát kínálja, amelyeket érdemes felfedezni, mivel mindenki számára el vannak készítve. Néhányan férfiaknak, mások nőknek, de nem gyermekeknek szólnak. Annak érdekében, hogy ne bukhassunk meg, sokkal könnyebb közvetlenül kiválasztani az unisexeket, amelyek minden kontextusban megfelelőek, nagyon sokoldalúak.

  Könnyen kezelhető

  Függetlenül attól, hogy a smartwatch melyik verzióval kompatibilis az Ön által választott Android és iOs operációs rendszerekkel, nagyon egyszerű lesz használni. Senkinek nem kell ásznak lennie a technológia használatában, és egyébként azonnal átnézheti a felhasználói kézikönyvet, a felfedezési lehetőséget és az összes beépített funkciót, így az IUni az ideális hely, amely mindenki számára érdekes lehet. érdekli az intelligens órák.

  top