Autós kamera

Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Autós kamera

  57 termék található

  Auto kamerák, a tanú a forgalomban. Rögzítheti az útvonalat egy teljes HD automatikus videokamerával, amely közlekedési esemény esetén hasznos lehet. Meg kell vásárolnia széles látószögű fényképezőgépet, tisztességes éjszakai fényérzékelőt, HD vagy teljes HD felbontást. A sofőrök egy része és autókamerakat szereltek fel az autóra, és egy autó videokamerával készített felvétel segítségével támogatták okukat. Hordozható autós videokameráink vannak a járművezetők számára más célokra is, mivel több mint 80 modell elérhető.

  Ideális autóhelyiség a szükséges funkciókkal

  Ez a szobakategória több alkategóriát foglal magában, mindegyikük specifikációival és jellemzőivel, elsősorban a készüléknek az autó fedélzetén tartásának feltételeivel kapcsolatos szempontokra összpontosítva. Így további beépített funkciókat talál. A kamera nagy segítségnek bizonyul, az Ön igényeitől függően választhat egyet, amely GPS-sel van felszerelve, meghatározva, hogy túllépi-e a sebességet, háromdimenziós beépített G-érzékelőt, vagy egyet, amelynek nagyobb a szabadsága a kép halhatatlanná tétele szempontjából, a felvételi szög pedig ebben az esetben magasabb. 

  Maximális kép tisztasága a full HD auto-kamerával

  A képek tisztasága sem marad lemaradva: a teljes HD felbontás az 1920x1080 felbontásban és a WDR technológia, amely lehetővé teszi a kamerák számára a képeket éjszaka a lehető legtisztább módon, a kiválasztott fő erősségekkel.

  Az ön igényeinek megfelelő modellek - dupla kamera, hátsó kamera, GPS el ellátva, tükörrel, DoD, fedélzetre kitalalva

  A megfigyelésre összpontosító személyek választhatnak egy autómegfigyelő rendszert, amelyet szükség esetén az ügyfélnek kínálnak. Ugyanazokat a szempontokat, amelyek megerősítik a minőséget, itt tartják: beépített GPS, kivételes felbontás. Az áramellátás közvetlenül az autó akkumulátorából történik, anélkül, hogy az egyik napról a másikra túlterhelt volna. Az ilyen típusú felügyelet tökéletesen illeszkedik a teherautókhoz és a taxikhoz.

  Nagy felbontású autó megfigyelő kamera

  Azok számára, akik ugyanolyan jó megfigyelést akarnak, de csak egy kamera választhatja a visszapillantó tükröt az automatikus kamerával, a forgási szög meglehetősen nagy, és nagy mozgásszabadságot kínál. A mozgásérzékelő, a maximális felbontás 1920x1080P, teljes HD, éjszakai videó, képstabilizátor és chipérzékelő - mindezek a funkciók biztosítják az ilyen típusú kamerák tagadhatatlan teljesítményét, a felvétel a legjobb minőségű.

  Könnyen használható autómegfigyelő kamera

  A keresett termék csupán néhány kattintással elérhető az iUni-tól, tehát kevesebb, mint 5 perc alatt dönthet. Mivel ezeknek az eszközöknek nagyon intuitív felületük van, akkor azok is könnyen használhatók, akik nem olyan szakértelem. Ilyen esetekben olyan modelleket választhat, amelyek kevesebb funkcióval rendelkezik, csak az alapokat, így csak néhány billentyűlenyomás érhető el. 

  Különféle autós kamerák

  Az iUni modellek nagyon változatos kínálatát kínálja, ami azt jelenti, hogy lehetetlen lesz a legjobb megoldás felfedezése. Ily módon minden járművezetőt meg lehet védeni bármely város közös veszélyeitől, és közlekedési baleset esetén a készülék lesz a tanúja, amelyre szüksége lehet.

  A kívánt termék gyorsabb eléréséhez használhatja az összes rendelkezésre álló kritériumot, tehát válassza ki a megfelelőnek ítélt méretű képernyőt, a fénykép felbontását, minél nagyobb, annál jobb, a szélesebb felvételi szög. és természetesen az ár, az elkülönített költségvetéstől függően.

  Az iUni minden járművezető legjobb barátja ilyen körülmények között, mivel termékei nemcsak hasznosak, hanem kiváló minőségűek is, így soha nem engednek el.

  top