SC iUni Corporation S.R.L. saját iUni márkanév alatt gyárt, importál és forgalmaz a legkorszerűbb technológiát bármilyen fogyasztó számára.

Jelenleg termékeinket saját iUni® márkanéven értékesítjük, amelyet 2013-ban regisztráltak a bukaresti Állami Találmány- és Védjegyhivatalban, de vannak DOD márkájú termékek (kamerák) is, olyan márka, amelyre Románia egyetlen importőre vagyunk.

Az iUni márkanév alatt a fogyasztói elektronika megtalálható a piacon: intelligens órák és karkötők, táblagépek és okostelefonok, drónok és távirányítóval felszerelt autók, GPS-nyomkövető az autó-moto-bicikli és emberek figyelésére, sportkamerák, autós kamerák, megfigyelő kamerák , rejtett kamerák.

Forgalmazás - B2B platform

Azoknak a cégeknek, amelyek érdeklődnek partnereinkké válni és termékeinket ajánlani akarják, az iUni B2B portálon való regisztráció segítséget nyújt.

Miután B2B partnerré vált, valós idejű hozzáféréssel rendelkezik a készletben lévő mennyiségekhez, valamint árengedményekhez (-10% -25%). Az árengedményekről csak az egyik vállalati értékesítési képviselővel folytatott megbeszélés után kerül sor, amely kedvezményt alkalmaz a megrendelt mennyiség, a fizetés módja és az együttműködés időtartama alapján.

A B2B portálon történő regisztrációra automatikusan kerül sor, miután ügynöke jóváhagyta számláját.

IUni.ro garancia

Szállítás 48

órán belül

Szakmai

csapat

Kártyás

fizetések

Pénzt vissza

14 nap múlva

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.