Ezt a weboldalt (a továbbiakban "SITE") az S.C. iUni Corporation S.R.L. (a továbbiakban: "TÁRSADALOM"), amelynek adózási kódja RO33907570, a Kereskedelmi Nyilvántartás Hivatalában nyilvántartásba véve: J29 / 1633/2014.

A TÁRSADALOM arra törekszik, hogy megőrizze a webhelyen megjelenő információk helyességét. Tekintettel azonban az ezen információval kapcsolatos esetleges hibákra, a SOCIETATE megállapítja, hogy a termék képe informatív, és hogy a szállított termékek bármilyen módon eltérhetnek a képektől, a jellemzők, a tervezés és a gyártók előzetes értesítése nélkül. A SITE-ben bemutatott termékek egyes funkciói vagy árai a SOCIETATE előzetes értesítés nélkül módosíthatók, vagy működési hibákat tartalmazhatnak.

Szintén az űrkutatás és az információszerkezet koherenciája miatt néha a termékleírások hiányosak lehetnek, de a TÁRSADALOM erőfeszítéseket tesz a legfontosabb információk bemutatására.

A SITE promóciók / ajánlatok a rendelkezésre álló készlethatáron belül érvényesek.

A webhely más oldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. A TÁRSADALOM nem vállal felelősséget ezeknek a cégeknek a titoktartási politikájáért és az ezeken az oldalakon említett egyéb információkért.

A jelen dokumentumban a következő nagyságú kifejezések, ha másképp nem jelezzük, az alábbiak szerint bírnak:

FELHASZNÁLÓ: azt a személyt képviseli, aki magán- vagy szakmai célból fér hozzá a webhelyhez, és elfogadta a jelen webhely használati feltételeit, teljesítve ezzel a regisztrációs folyamat minden követelményét.

ÜGYFÉL: képviseli azt a személyt, aki magán- vagy szakmai célokra fér hozzá, és elfogadta a jelen webhely használati feltételeit, teljesítve a regisztrációs folyamat minden követelményét, amely a megrendelést kezdeményezi és befejezi.

FELHASZNÁLHATÓ FELHASZNÁLÁS: a webhely használatát a hatályos gyakorlatokkal, rendeletekkel és jogszabályokkal ellentétes módon, vagy bármilyen más módon, az iUni Corporation S.R.L.

ORDER: olyan elektronikus dokumentumot jelent, amelyet a SITE egy KLIENT által való elérése eredményeként hoz létre, amely a TÁRSADALOM és az ÜGYFÉL közötti kommunikáció egyik formája.

A SZERZŐDÉS: a TÁRSADALOM által megerősített Megrendelés, amelyen keresztül a TÁRSADALOM vállalja, hogy a CLIENT termékeket és szolgáltatásokat szállítja, és a CLINNET vállalja, hogy kifizeti.

Kérjük, olvassa el figyelmesen, hogy ezen az oldalon lévő felhasználók / olvasók figyelmesen olvassák el az alábbi használati feltételeket.

A következő feltételeket minimálisan alkalmazandó rendelkezéseknek kell tekinteni, a SITE használatát az alkalmazandó jogszabályok általános rendelkezései szerint kell alkalmazni.

A felhasználási feltételek bármikor módosíthatók a webhely frissítésével, így ezek a módosítások azonnali hatállyal kötelezővé válnak az összes FELHASZNÁLÓ / ÜGYFÉL számára.

A FELHASZNÁLÓI HELYEZÉSE elérésével hozzájárulunk az alábbi feltételeknek és az alkalmazandó jogszabályoknak való megfeleléshez.

AZ ELADÁSI MŰKÖDÉSEK MEGHATÁROZÁSA A OLDALON. SZERZŐDÉS

A KÖTELEZETTSÉG ELLENŐRZÉSE a SITE-en, az ÜGYFÉL egyetért a kommunikáció formájával (telefonon vagy e-mailen), amelyen keresztül a TÁRSADALOM a SITE-en végzi tevékenységét.

Ha a TÁRSASÁG megerősíti a SZERZŐDÉS végrehajtását, ez a MEGJEGYZÉSEK teljes elfogadását jelenti. A TÁRSASÁG által a megrendelés elfogadása akkor tekinthető befejezettnek, ha elektronikus (e-mail) vagy telefonos visszaigazolás érkezik a TÁRSASÁGBAN az ügyfélnek, anélkül, hogy az utóbbitól visszaigazolásra lenne szükség.

A TÁRSADALOM semmilyen pillanatban nem tartja meg, hogy a SZERZŐDÉS nincs megerősítve a SZERZŐDÉS értékével.
Ezért a SZERZŐDÉS a SZERZŐDÉS TÁRSASÁG által történő megerősítésével és az adószámla vagy az adóbevétel kiadásával lép hatályba.

Ezek az Általános Vásárlási Feltételek a megkötött SZERZŐDÉS alapjául szolgálnak, a TÁRSADALMI vagy annak beszállítói által kibocsátott garanciaigazolás mellett.

A SZERZŐDÉS CÉLJA

A SZERZŐDÉS tárgya az a termék / termékek és szolgáltatások, amelyek vonatkozásában az ÜGYFÉL a KÖZÖSSÉG által megerősített SITE VERSENY létrehozásával kifejezte lehetőségét. A termék / termékek rendelkeznek a TÁRSASÁG által a SITE-ben említett jellemzőkkel.

A SZERZŐDÉS ÁRA

A termék / termékek ára megegyezik a SITE-en. A TÁRSASÁG bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja az árat.
Annak érdekében, hogy az alkalmazandó legyen, a termék árának őszintenek és komolynak kell lennie. Így a TÁRSADALKOZÁS figyelmeztet arra, hogy vannak olyan esetek, amikor bizonyos helyszínhibák vagy hibák miatt a SITE-ben megjelenített ár nem feltétlenül az igazi. Ilyen esetekben a TÁRSADALOM tájékoztatja az ÜGYFÉLT a megfelelő árról.
Az ár tartalmazza az ÁFA-t.

SZÁLLÍTÁSI MODEL

A megrendelt termékeket a megrendelés regisztrálásakor az Ön által kiválasztott szállítási mód szerint szállítjuk.
Az általunk kínált szállítási módok a bemutatóteremből vagy a gyors futárból érkeznek.
Ha úgy döntött, hogy felveszi a bemutatótermet, ha a termék raktáron van, akkor bármikor felveheted a programot hétfőtől péntekig 08-18 között.
A gyorsforgalmi futamidő a cél városától függően 24-48 óra.
A szállítási költség 2700 Ft, a helyszíntől függetlenül (felár nélkül).
A 29999 Ft-ot meghaladó megrendelések ingyenesen szállíthatók.

FIZETÉSI MÓDSZEREK

Az ár, a fizetési mód és a fizetési határidő a megrendelésben szerepel. A TÁRSASÁG a szállítandó termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó adószámlát / számlát ad ki az ÜGYFÉLHEZ, a Megrendelő köteles a számla kibocsátásához szükséges összes információt a hatályos jogszabályoknak megfelelően megadni.

Az iUni.hu a kártyával történő részletfizetést is kínál

Fizetés részletekben a kártyával: Most a LibraPay-en keresztül is fizethet, így megvásárolhatja azt, amit szeretne az iUni.ro-tól a LibraPay fizetési szolgáltatással, és részletekben fizet, kamat nélkül! A LibraPay most a CardAvantaj, a BT Star és a Bonus Card kártyákon keresztül feldolgozza az ilyen kifizetéseket.

A kártya adatfeldolgozása kizárólag a LibraPay fizetési platformon keresztül történik.

Nincs további tranzakciós díj.

Tranzakciókat készítünk Ft-ban a kártyát kibocsátó bank árfolyamán.

Figyelem! Jelenleg a bankkártyás fizetés részletekben nem áll rendelkezésre. Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
              Ez a lehető leghamarabb elérhető lesz! Köszönjük megértését!

Kártyás fizetés: Ezzel a fizetési módszerrel csak érvényes kártyára, Master Cardra, Visa-ra, Visa Electron-ra vagy Maestro-ra van szüksége. Válassza ki a kívánt terméket webhelyünkről, adja hozzá a kosárhoz, válassza ki a LibraPay fizetési módot, és adja meg a kártya adatait. A tranzakció biztonságos, és személyes adatai csak a bankba kerülnek máshol tárolva. Miután kiválaszthatja a szállítási módot, és megkapja a kívánt termékeket.
Kifizetés készpénzben: A készpénzes fizetés lej-ben teljes egészében, kézbesítéskor történik, közvetlenül a futárszolgálatnak, az átvételi elismervény alapján.
Fizetési megbízás: A fizetési megbízással történő fizetés csak a SOCIETATE által kiadott proforma számla alapján történik, miután a megrendelést az értékesítési tanácsadóval telefonon visszaigazolták. Az áru kiszállítása a fizetés visszaigazolása után történik.

Ha a TÁRSADALOM és az ÜGYFÉL másképp nem állapodik meg, a TÁRSADALOM mentesül a CLIENTS által megrendelt termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos kockázatokról és felelősségekről, amikor azokat a futárnak, a szerződés alapján vagy a KLIENT képviselőjének adják át.

A TÁRSASÁG biztosítja az áruk megfelelő csomagolását, és biztosítja a kísérő dokumentumok átadását az Ügyfélnek.

A TÁRSADALOM csak a román területen szállít termékeket és szolgáltatásokat.
A termékek és szolgáltatások tulajdonát a fizetéskor átadják a KLIÁLÓnak.

KONFIDENCIÁLIS POLITIKA

A TÁRSADALOM tiszteletben tartja a hatályban lévő adatvédelmi törvényeket, és vállalja, hogy nem továbbítja a webhely felhasználóinak személyes adatait harmadik félnek, és csak az ügyfeleivel való kapcsolatfelvétel céljából használja fel, valamint tájékoztatja őket a termék ajánlatáról és a vállalat politikájáról. A TÁRSADALOM nem ösztönzi a SPAM-ot, nem adja meg a kapcsolattartási adatait harmadik feleknek (természetes vagy jogi személyeknek), nem értékesíti, nem kínál, nem cserél e-mail címeket, amelyeket e webhelyen kapott, nem hoz nyilvánosságra az e- e-mail cím más személyek számára, akik kifejezett hozzájárulása nélkül hozzáférnek az oldalakhoz.

JOGI INFORMÁCIÓ
A TÁRSASÁG FELELŐSSÉGE

A TÁRSADALOM nem tehető felelőssé semmilyen veszteségért, ha az a jelen Feltételek / SZERZŐDÉS és a SITE-ben említett egyéb utasítások be nem tartásából ered.
A TÁRSADALOM nem vállal felelősséget a SITE működésképtelensége miatt keletkezett károkért és azokért, amelyek a hozzáférhetetlenné váló linkek elérhetetlenségéből erednek.
A TÁRSADALOM nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amelyet az ÜGYFÉL vagy bármely harmadik fél okozhat a SOCIETE a SZERZŐDÉS keretében fennálló bármely kötelezettségének, valamint a termékek és szolgáltatások használatából és különösen a veszteségekből eredő károkért. termékeket.

Garancia

A részletekért lapozzon

Visszatérési politika

A részletekért lapozzon

KONFIDENCIÁLIS POLITIKA

A TÁRSASÁG tiszteletben tartja a hatályban lévő adatvédelmi törvényeket, és vállalja, hogy nem továbbítja a webhely felhasználóinak személyes adatait harmadik félnek, és csak az ügyfeleivel való kapcsolattartás céljából használja fel, valamint tájékoztatja őket a termékajánlatról és a vállalat politikájáról. A TÁRSADALOM nem ösztönzi a SPAM-ot, nem adja meg a kapcsolattartási adatait harmadik feleknek (természetes vagy jogi személyeknek), nem értékesíti, nem kínál, nem cserél e-mail címeket, amelyeket e webhelyen kapott, nem hoz nyilvánosságra az e- e-mail cím más személyek számára, akik kifejezett hozzájárulása nélkül hozzáférnek az oldalakhoz.

INTELEKTUÁLIS TULAJDONJOGOK

Az ebbe a webhelybe beépített összes anyag a Társaság szellemi tulajdonát képezi. Ezeket az anyagokat nem lehet másolni vagy reprodukálni, kivéve az online megtekintés idejét. A teljes SITE oldalak azonban nyomtatásra kerülhetnek, ha szigorúan személyes használatra szánják őket.

A fentiek általános alkalmazhatósága ellenére a TÁRSADALOM alkalmanként lehetőséget kínál a háttérképek, képernyővédők vagy egyéb segédprogramok letöltésére a SITE-ről.

IUni.ro garancia

Szállítás 48

órán belül

Szakmai

csapat

Kártyás

fizetések

Pénzt vissza

14 nap múlva

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.