S.C. iUni Corporation S.R.L.

Szakemberek mindenben, amit eladunk.

A legújabb technológiát bármely fogyasztó számára értékesítjük. Jelenleg termékeinket saját márkájú iUni®, 2013-ban bejegyzett védjegyként forgalmazzák a Bukarest Állami Hivatalainak és Védjegyeinek Hivatalában, de DOD márkás termékeink (kamerák) is vannak, amelyekre egyedülálló importőrök vagyunk Romániában. Az iUni márka alatt most már megtalálhatóak a fogyasztói elektronikai termékek: intelligens órák és karkötők, tabletták és okostelefonok, drónok és távirányító autók, GPS nyomkövető az automatikus moto-kerékpáros megfigyeléshez és emberek, sportkamerák, kamerák, kamerák megfigyelés, rejtett megfigyelő kamerák, intelligens kerékpárok (Gps tracker + akció kamera).

Mik a kém eszközök?

Ezek különböző eszköz-modulok, amelyek az audio- és videofelvételeket a lehető legkülönbözőbb módon teszik lehetővé. A kém modulok kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy beágyazódjanak a közös objektumokba, vagy már el is rejtve vannak a közös dolgokban, hogy elkerüljék a figyelmet vagy a gyanúkat.

Mi a készülékem a kémkedéshez?

Azok a helyzetek, amelyekben a kém hasznosnak bizonyult, többszörösek.
Figyelemmel kísérhetjük a gyermek, ha az iskolában, vagy játszik a barátaival: Az óra GPS helyen megtalálja, hogy pontosan hol, akkor értesítjük, ha elhagyja az iskolák területén hallja, amit tárgyalt a közelség gyermekek beépített mikrofon.
Akkor monitor / kém iroda a távollétében, asztali óra lőni kollégái vagy az alkalmazottak kíváncsi, ez működésű vezérlő videó automatikusan egy mozgásérzékelő, szintén távolról vezérelhető távirányítóval, hogy a képek, vagy csak audio-videó vagy hang.
Van egy kollégája / alkalmazottja, akinek a tevékenysége nem elégedett, de senki sem fogja hinni. Akkor elfog a kívánt bizonyítékok felhasználásával kém toll kamera rejtett kém, melynek segítségével meg lehet lőni, vagy rekord beszélgetések vagy kolléga dolgozik egy diszkrét módon. Használhat egy kém egeret, rejtett kém szemüveget, kém irodai számítógépet vagy egy kém spy tartót.
Ezek csak néhány felhasználási kém szerkentyű megjelenik az oldalon, ha talált magának más helyzetekben, vagy más javaslata van, kérjük írja azokat a megjegyzéseket részben.

Hogyan segíthet egy videokamera az autómban?

A járművek számának növekedésével Romániában a forgalom egyre izgatottabb és veszélyesebb mind a vezetők, mind a gyalogosok számára.
Világszerte a kamerák elengedhetetlen szerkentyűsé váltak, de a vezetők között is szükségszerűek. Már a többi európai országban, és nemcsak a biztosítótársaságok kedvezményt nyújtanak azoknak, akik autójukban vagy annál több autóban helyezik el autójukat, néhány amerikai államban kötelezőek.
A járművezetők egy része már tudatában van ennek az igénynek, és tisztában van a forgalom lehetséges kellemetlen eseményeivel, az autóra szerelt videokamerákkal. A csalárd káderek bizonyíthatják ártatlanságukat, és segíthetnek a rendőrségnek a bűnösök felfedezésében.

Okok, hogy az autót az autóba helyezzük!

A rendőrök eldönthetik, hogy a gépkocsi szobájából történő filmezés alapján bűnös. Ezenkívül a biztosítótársaságok úgy vélik, hogy a videó bizonyítéka releváns, és baleset esetén kártérítést szerezhet.
Ne tévesszen meg azt hinni, hogy egyes cikkek és fórumok szerint, hogy a személyi sérülés vagy súlyos baleset esetén a hatóságok előtt a filmezés nem releváns. És egy mobiltelefon-film segít bizonyítani az ártatlanságát.

Mit kell nézni, mielőtt vásárol egy autószobát.

A kamerát illetően figyelembe kell venni néhány olyan funkciót, amely segít a legmegfelelőbb videofelvételek rögzítésében, valamint a szerelési, adagolási és adatátviteli kiegészítőkben:

    Széles körű lefedettség
    Jó felbontás (HD vagy Full HD)
    Megfelelő fényérzékelő, amely alkalmas gyenge megvilágítási körülmények között használható klipek készítésére
    Jó minőség-tömörítési arány: nem szabad elhanyagolnia a tömörítési arányt (ami elég magas ahhoz, hogy egyértelmű görcsöket kapjunk), de másrészt a rekord nem sok helyet foglal el
    Integrált vagy külső memória, fontos, hogy a készülék maximális tárolási kapacitása 32 GB legyen
    A készüléknek rendelkeznie kell egy kijelzővel, és képesnek kell lennie a felvételek lejátszására
    A mozgásérzékelőt olyan helyzetekben várjuk, ahol események jelentkeznek távollétében (vandalizmus, parkolás stb.)

IUni.ro garancia

Szállítás 48

órán belül

Szakmai

csapat

Kártyás

fizetések

Pénzt vissza

14 nap múlva

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.