Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Felvételi idő: v
  Széles látószög mértéke: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  DOD autós kamerák

  11 termék található

  A DOD kamerák minőségi video- és hangfelvevő készülékek. Képesek a HD és a Full HD forgalomban való részvételre, és sokféle modellben találhatók. A DOD vdeo kamerák némely modellje GPS-modullal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy képesek rögzíteni az adott autó által vezetett útvonalat (ideális a flotta ellenőrzéséhez).

  Ugyanakkor az iUni a DOD márka hivatalos importőre Romániában, a garanciális berendezés.

  iUni DOD hivatalos importőr Romániában. Lásd itt Az importőrök listája a világ minden tájáról.

  Az ebbe a kategóriába tartozó kamerák a legmagasabb közönséget élvezik, és a minőség tekintetében a legjobb helyük van. A rendkívül intelligens szerkentyű szerelmesei számára készült, és a legszélsőségesebb körülmények ellenére az ebbe a kategóriába tartozó modellek változatosak és jól felszereltek, érdekesebb tulajdonságokkal.

  Először is, a képek teljesen egyértelműek: a teljes HD teljes HD felbontás 1920x1080 pixel és 30 kép / mp, a fényképezőgép akár 12 MP minőségű fényképeket, háromdimenziós gravitációs érzékelőt és mozgásérzékelőt is képes rögzíteni. stabilabb és világosabb kép.

  A beépített GPS modellekkel rendelkező modellek jól működnek, ha jól tájékozott, gyors és könnyen használható közúti asszisztenst szeretne.

  Az intelligens, automatikus fájlmentési funkciók a külső oldalról érkező sokk jelenlétében és az elegáns kialakítás, a könnyű kezelhetőség és a használat mellett a DoD kamerák megtalálják az utat az új modulok moduljai között.

  Ha a piacon lévő legjobb autókamerákat szeretné élvezni egy hosszú, igényes utazás során, amellyel a lehető leggyorsabban tájékozódhat, és amennyire csak lehet, forgassa el ezt a szobát bizalommal autó, az eredmények, amiket hamarosan meghaladnak a régi elvárásoknak! Foglalja le az idejét, hogy minden modellt egy sorban vegyen fel, és válasszon egyet, amely az Ön igényeinek legjobban megfelel - a minőség a sajátja lesz!

  top