DOD autós kamerák

DOD RX400W Autós kamera tükör DVR, Full HD, GPS, Sharp, WDR, G-szenzor, 4.3 inch LCDDOD RX400W Autós kamera tükör DVR, Full HD, GPS, Sharp, WDR, G-szenzor, 4.3 inch LCD 2
  • -18 800,00 Ft
Autós kamera

DOD RX400W Autós kamera tükör DVR, Full HD, GPS, Sharp, WDR, G-szenzor, 4.3 inch LCD

1 Reviews
86 692,00 Ft 105 492,00 Ft
DOD ONE DVR Autós kamera, Super Full HD, 1,5 hüvelykes kijelző, WDR, G-szenzorDOD ONE DVR Autós kamera, Super Full HD, 1,5 hüvelykes kijelző, WDR, G-szenzor 2
  • -12 700,00 Ft
Autós kamera

DOD ONE DVR Autós kamera, Super Full HD, 1,5 hüvelykes kijelző, WDR, G-szenzor

1 Reviews
43 930,00 Ft 56 630,00 Ft
DOD RX400W Autós kamera tükör DVR, Full HD, GPS, Sharp, WDR, G-szenzor + Kártya MicroSD 32GBDOD RX400W Autós kamera tükör DVR, Full HD, GPS, Sharp, WDR, G-szenzor + Kártya MicroSD 32GB 2
  • -18 900,00 Ft
Autós kamera

DOD RX400W Autós kamera tükör DVR, Full HD, GPS, Sharp, WDR, G-szenzor + Kártya MicroSD...

85 077,00 Ft 103 977,00 Ft
DOD RC400S Autós kamera, Full HD, GPS, Sony képérzékelő, Sharp objektív, WDR, G-szenzorDOD RC400S Autós kamera, Full HD, GPS, Sony képérzékelő, Sharp objektív, WDR, G-szenzor 2
  • -28 900,00 Ft
Autós kamera

DOD RC400S Autós kamera, Full HD, GPS, Sony képérzékelő, Sharp objektív, WDR, G-szenzor

2 Reviews
81 817,00 Ft 110 717,00 Ft
1-4 / 4 elem mutatása

DOD autókamerák kiváló minőségű video- és audiofelvevők. Képesek mind HD, mind Full HD felvételeket készíteni a forgalomban, és sokféle modellben kaphatók. Egyes DOD videokamera modellek tartalmaznak egy GPS modult is, ami azt jelenti, hogy képesek rögzíteni az adott autóval a forgalomban megtett útvonalat (ideális a cégautók megfigyeléséhez).

Ugyanakkor az iUni a DOD márka hivatalos importőre Romániában, ezért garanciát élvezve

Az iUni a DOD hivatalos importőre Romániában. Itt tekintheti meg az importőrök listáját a világ minden tájáról.

Nagyon jó felbontás a DOD autóskameráknál

Az ebbe a kategóriába tartozó autóskamerák a legnagyobb közönséget élvezik, és amikor a minőségről van szó, akkor a legjobb helyen vannak. Az e kategóriába tartozó modellek rendkívül intelligens készülékek, és hogy ellenálljanak a legszélsőségesebb feltételeknek is, változatosak és jól felszereltek, több érdekes funkcióval rendelkeznek.

 Mindenekelőtt a képek abszolút tiszták: a maximális teljes HD felbontás 1920x1080 pixel és 30 kép /mp, a kamera akár 12 MP minőségű képeket is képes készíteni, a háromdimenziós gravitációs és mozgásérzékelő hozzájárul a kép stabilitásához és tisztaságához.A beépített GPS móddal rendelkező modellek hasznosak lesznek, ha nagyon tájékozott, gyors és professzionális közúti asszisztensre van szükség.

Az intelligens fájlmentő funkciók segítségével, kívülről érkező sokk, valamint a barátságos kialakítás, a könnyű kezelés és a használat révén a DoD autókamerák megtalálják helyüket az új eszközmániákok között.

Ha azt szeretné, hogy a piacon a legjobb autókamerában részesüljön egy hosszú utazás során, amelyben a lehető leggyorsabban szeretne orientálódni és a lehető legkönnyebben filmezni szeretne, válassza ezt az autókamerát magabiztosan, meg fogja haladja az elvárásait! Fordítson ídőt minden egyes model tanulmányozására, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt - a minőség maga beszélni fog magáert!

Könnyen használható DOD automatikus megfigyelő kamera

Fontos, hogy ezeket a Dod autókamerákat, sok más modellel ellentétben, nagyon könnyű használni, ami azt jelenti, hogy senkinek nincs szüksége semmiféle különleges utasitásra. Az összes funkció magától érthető, néhány kattintással elérhető, és mivel az eszközök intuitívak, bárki használhatja őket.

Nagyszerű ötlet egy mozgásérzékelővel felszerelt modell kiválasztása, mivel ez sok kontextusban hasznosnak bizonyul. Így nagyobb védelmet nyújt események esetén, mivel elindítja az automatikus felvételt mozgásértesítés esetén, és a videofájlt egy kiemelt mappába menti, amelyet a felhasználónak kiemel, és azonnal felfedezheti a problémát.

Az autonómia szempontjából ezek a DoD autós kamerák nagyon jók, mivel nagy teljesítményű akkumulátorokkal rendelkeznek, ami sokkal jobban lehetővé teszi az eszközök használatát. Ezen felül csatlakoztathatók az autó akkumulátorához, ahol a felhasználók korlátlan autonómiát élvezhetnek.

Mivel az iUni-nak ilyen széles választéka van, lehetetlen lesz nem találni olyan DoD autokamerákat, amely nem elégití ki igényeit. Ezen kivül fel vannak szerelve a legfontosabb funkciókkal, amelyek manapság nem hagyhatók ki egy ilyen eszközböl, amelynek célja az, hogy sokkal könnyebbé tegye a közutakon és azon túl utazó járművezetők életét. 

IUni.ro garancia

Szállítás 48

órán belül

Szakmai

csapat

Kártyás

fizetések

Pénzt vissza

14 nap múlva

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.