Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Felvételi idő: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Dupla autó kamera

  35 termék található

  A dupla autós kamerák rendkívül hatékony módszer a forgalomban zajló események figyelésére és rögzítésére, ugyanúgy, mint a többi résztvevő, valamint az Ön vezetési ülése. Ezek a kettős autós kamerák nagyobb felbontással készülnek, könnyen kezelhetők és felszerelhetők. A webhelyen elérhető modellek közül számos érintőképernyővel, GPS móddal és más funkciókkal rendelkezik, amelyek révén ezek a kettős autókamerák teljesítménytermékekké válnak az autófelügyelet területén. Az iUni minőségi termékeket kínál minden olyan helyzethez, amelyben figyelést igényel.

  Ezeknek a kameráknak a fő szerepe az, hogy a látómezőnek minél nagyobb részét lefedjék, az első az első elülső, a második a jármű bárhová elhelyezhető, a két helyiséget viszonylag hosszú kábel köti össze. . 

  Dupla tükrös automatikus kamera különféle funkciókkal

  Attól függően, hogy mit gondol, különféle funkciók épülnek be a modellekbe: a G-érzékelő, a mozgásérzékelő, a GPS-érzékelő, a lejátszás (amely lehetővé teszi a közvetlenül a fényképezőgépből készített felvételek megtekintését), a webkamera, az útvonal rögzítése kész (később megnézheti a számítógépen, a Google Maps-en keresztül), a fényképezőgép és más információk a megtett útról és a sebességről ebben az időben.

  Nagyon jó felbontás a visszapillantó tükörére kitalált autokamera

  A képek minősége nettóan jobb lesz a piacon jelenlegi modellekhez képest: a nagyon nagyvonalú 148 fokos szög, a WDR technológia (kiváló felvételkészítéshez mind napközben, mind éjjel), a teljes HD felbontás 1920x1080 pixel és 30 kép / mp - Ez csak néhány olyan jellemző, amely az ilyen típusú szobákat a leghatékonyabb és legprofibb kétágyas autós szobák kategóriájába sorolja, amelyek együttesen egyértelműen meghatározzák a felszerelést.

  A formatervezés innovatív, és LCD-vel vagy érintőképernyővel rendelkező modellek esetén igazi öröm, hogy a lehetőségeket teljes mértékben kihasználják!

  Ha teljes és helyes felügyeletet szeretne, akkor ez a kamera megfelel Önnek, mint egy kesztyű - az ár-minőség arány a legjobb a piacon, és az eredmények messze meghaladják az elvárásait!

  Szerencsére ezeknek az eszközöknek a használatához nincs szüksége semmiféle különleges élményre, és az összes kettős autókamera, amelyet az iUni-tól megvásárolhat, intuitív. A beépített funkciók könnyen felfedezhetők, és ha bármilyen probléma merül fel ezzel kapcsolatban, a felhasználói kézikönyvet mindenképpen áttekintheti.

  Természetesen az egyik legfontosabb funkció a több modellbe beépített mozgásérzékelő. Ez azért hasznos, mert segít maximalizálni az eszköz képességeit. Ezért nem kérdéses, hogy a készülék lemerül-e az akkumulátor, bár a szokásos használathoz elegendő az autonómia, de miért nem élvezné jobban? Nagyon egyszerű ezt az eszközt csatlakoztatni az autó akkumulátorához, és így korlátlan autonómiát vehet igénybe.

  Ezenkívül jó tudni, hogy sok modell található az UNI-n, és mindegyikük rendelkezik a legfontosabb funkciókkal, amelyeknek nem kell hiányozniuk a meghajtót, természetesen nagyon hasznosak számukra. Más szavakkal: lehetetlen, hogy ne találkozzon a legnagyobb változatokkal, tehát tudja, hogy itt jó kezekben vagy.

  Még akkor sem, ha nem tudod, hogyan kell autókat vezetni, nem kell aggódnod, mert lehetősége van egy egységben tesztelni a termékeket, így a főváros bemutatótermében a tanácsadók segítenek Önnek abban, hogy közvetlenül elérjék azokat a termékeket, amelyek megfelelnek Önnek és amelyek minden alkalommal segítenek a forgalomban.

  top