Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Felvételi idő: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Dupla auto kamerák

  35 termék található

  A kétszemélyes szobák nagyon hatékonyan nyomon követhetik és rögzíthetik mindazt, ami a forgalomban történik, mind a többi résztvevőnek, mind az ütemezésének módjáról. Ezek a kettős autókamerák nagyobb felbontású felvételeket tartalmaznak, könnyen kezelhetők és felszerelhetők. A webhelyen elérhető számos modell érintőképernyővel, gps móddal és egyéb funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy ezek a kettős autómodellek az autóipari felügyeletben végrehajthatók. Az iUni minőségi termékeket kínál minden olyan helyzethez, amely felügyeletet igényel.

  Ezeknek a kameráknak a fő feladata, hogy a lehető legtöbb vizuális mezőt lefedjék, az elsőt elöl helyezzük el, a második pedig az autó bármely pontján helyezkedjen el, a két kamerát hosszú kábel köti össze. .

  Attól függően, hogy mit gondolsz, a különböző funkciók a következő modellekkel rendelkeznek: a G-érzékelő, a mozgásérzékelő, a GPS-érzékelő, a lejátszáshoz használt (amely lehetővé teszi a rögzített videó megtekintését közvetlenül a kameráról), a webkamera, az útvonalrögzítő (a számítógépen, a Google Térképen keresztül), a fényképezőgépet és egyéb információkat az útvonalról és a sebességről.

  A képminőség egy kicsit meghaladja a piac jelenlegi modelljeit: a 148 fokos nagyvonalú szög, a WDR technológia (mind nappali, mind éjszakai felvétel), a Full HD felbontás 1920x1080 képpont és 30 képkocka / másodperc - csak néhány a funkciók közül, amelyek az ilyen típusú szobákat a leghatékonyabb és professzionálisabb kétszemélyes autó kategóriákba sorolják, amelyek együttesen egyértelműen meghatározzák a berendezést.

  A kialakítás innovatív, és LCD vagy érintőképernyős kijelzővel rendelkező modellek esetében igazi élvezet a maximális kapacitás mellett!

  Ha teljes és pontos felügyeletet szeretne, ez a fajta kamera kesztyűként illik Önnek - az ár-minőség arány a piacon a legjobb, és az eredmények meghaladják a várakozásokat!

  top