Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Felvételi idő: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Full HD auto kamerák

  53 termék található

  A Full HD autós kamerák nagyfelbontású autós kamerák. Ezek a Full HD autokamerák tiszta képek nagy felbontású felvételét teszik lehetővé, a körülményektől függetlenül. Jellemzők kiválóan alkalmasak forgalmi események vagy mindennapi események rögzítésére. Ezeket a Full HD autokamerákat könnyű összeszerelni és használni, különböző formájú és típusúak, bármilyen igényre.

  Mint ahogy a kategória neve is sugallja, a hozzájuk tartozó kamerákat kizárólag a legjobb képek rögzítésére és a felvételek lehető legpontosabb rögzítésére szánják, amikor az autóban van.

  Nagyon jó felbontás a Full HD automatikus fényképezőgépen

  Az 1920x1080-as teljes HD felbontású videokamera 148 fokos felvételi szöggel, mozgásérzékelővel és éjszakai látványképességgel megfelel a professzionális fényképezőgép összes követelményének, és ha ezek a funkciók nem lennének elegendőek, akkor a beépített SONY érzékelő itt található: hozzájárul a jobb képminőséghez. A lencsék kivételes anyaga hozzájárul a tisztább képhez is.

  Igényei szerint választhat különféle beépített funkciók közül: GPS, G érzékelő (automatikus mentés baleset esetén), SOS (védelem a nem kívánt automatikus törlés ellen), a parkolóban történő rögzítés funkciója, járás közben, a mozgás sebessége, figyelmeztetés a leküzdésére stb.

  Ha olyan fényképezőgépet szeretne vásárolni, amely magában foglalja a visszapillantó tükröt, akkor a modellek is ebben a kategóriában különböznek - a beépített heliomatizált tükör mellett a fényképezőgép által készített felvételek vitathatatlan bizonyítékot jelentenek a forgalomban okozott kellemetlen helyzetekre (pontosan a nagyon elhelyezkedés miatt) jó).

  Tehát, függetlenül attól, hogy felügyelni kívánja-e autóját, vagy szeretne-e megbizonyosodni arról, hogy szerencsétlen balesetet szenvedett, ezek a kamerák minden bizonnyal elvégzik a munkájukat, és a kivételes minőség megmondja a szavaikat, mihelyt üzembe helyezik őket. DoD autós szoba, iUni autós szoba, tükörrel - nem számít, mit választ, ezek a szobák a jövő számára vannak, és teljes mértékben köszönöm!

  A mozgásérzékelő nagyon hasznos, tehát ha beépítik egy ilyen készülékbe, ez nagyon jó, mivel bármely sofőr nagyobb szabadságot és biztonságot élvez. Ez azt jelenti, hogy amikor egy mozgást észlelnek, akkor automatikusan elkezdi a rögzítést, amikor az autonómiát teljes mértékben kihasználják. Ahhoz azonban, hogy ez korlátlan legyen, és az akkumulátor lemerítése nem jelent problémát, a kamera csatlakoztatható az autó akkumulátorához, ami azt jelenti, hogy minden sofőr megszabadul a fontos gondozástól. 

  Különféle Full HD automatikus felügyeleti kamerák

  Az iUni nagyon széles skálájú, teljes HD kamera kamerával rendelkezik, ami nagy előnye annak a helyzetnek, amelyben az egyes járművezetőknek eltérő igényei vannak. Ezért jó tudni, hogy mindenki biztosan megtalálja azt, amit akar, és még soha nem volt ilyen egyszerű áttekinteni az összes lehetséges modellt. Természetesen ilyen módon takaríthat meg időt, mert itt található a termékek, csupán néhány kattintásnyira.

  Ezenkívül nem igényel nagy költségvetést a Full HD autókamerák vásárlásához, mindaddig, amíg számos olyan ajánlatot és promóciót kap, amelyekből minden sofőr megérdemli az előnyeit. Így mindenki itt választhatja azt az eszközt, amely nagyobb forgalmi biztonságot nyújt.

  Még azoknak is, akik nem ismerik az ilyen eszközöket, nem kell attól tartaniuk, hogy nem tudják, mit kell választani, mert lehetőségük van termékek tesztelésére közvetlenül a bemutatóteremben, és így tudják, hogy a lehető legjobb lehetőségeket érik el.

  top