Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Full HD kém kamera

  100 termék található

  Az iUni a FULL HD (1080p) legszélesebb választékát kínálja a minőségi felvételek készítéséhez. Ezek a teljes HD videokamerák olyan eszközökben kaphatók, mint: irodai órák, kézi számítógépek, USB-töltők, szemüvegek és sok más gyanús elem.

              Részletesebben tanulmányozhatjuk a kémtermékeinket, amelyeket várunk a bemutatóteremben.

              Ebben a kategóriában a név mindent mond: a legtisztább képek rögzítésére és kiváló minőségű felvételek készítésére készültek, ezek a kamerák nagy sikert arattak a kémkedéshez használt modulok között. Különböző formákban (falióra, kézi óra, kulcstartó, szemüveg, kamera, izzó) érkeznek ezek a szobák a legjobbak, ha elrejtenek. Mivel a kém kamera fő célját nem szabad felfedezni, nemcsak álcázás, hanem funkció is nem értelme, ha az ilyen típusú professzionális eszközökre vonatkozik.

              Ebből a kategóriából számos szerkentyű is rendelkezik néhány funkcióval: néhány vízálló, némi láthatatlan éjszakai látvány (az első ilyen kamera a piacon), vagy WiFi - az Ön igényeinek megfelelően, különösképpen erre a célra és válassza ki pontosan, hogy mi megfelel az Ön helyzetének. A felvételek és fényképek kivételes minősége mellett ezek a kamerák mindenféle intelligens funkciókkal rendelkeznek - a legkülönfélébb választékot kínáljuk Önnek.

              Akár azt szeretné, hogy kémkedjen a partnerével, más emberekkel, akik a legkisebb módon fenyegetik az integritást, vagy csak figyeljék a gyermekeket a távollétükben, vagy amikor a csontápolásban vannak, ezek a szobák habozás nélkül fogják végezni a munkájukat - a piacon a legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatások, az első használat óta látható minőségi lábnyom. Ne habozzon és vásároljon ezeket az okos kamrákat: megszabaduljon a körülöttünk lévő kétes gondolatokról!

  top