Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Felvételi idő: v
  Széles látószög mértéke: v
  GPS: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  GPS auto kamerák

  12 termék található

  GPS-kamerák, amelyek mind a forgalmi események rögzítésére, mind a megtett távolság megfigyelésére szolgálnak; valamint az autó sebessége az utazás során. Így láthatjuk mind a követett útvonalat, mind a mozgás sebességét, valamint a tényleges képeket az utazás során. A GPS-kamerák széles választéka széles választékot kínál a hosszú távú utazások és a városi utazások számára is. Az iUni-nál megfizethető, megfizethető GPS-autók találhatók.

              Amint azt a neve is mondja, ez a kategória a GPS funkcióval rendelkező szobákban specializálódott, nagyon hasznos, ha a lehető legnagyobb pontossággal szeretné összpontosítani, és az összes rendelkezésre álló információval rendelkezik. A készülék rögzíti az utazás útvonalát és sebességét, és a fényképezőgéppel együtt a legmegfelelőbb eszköz, amelyet minden szempontból a jármű fedélzetén szerethet, beleértve a minőségellenőrzést is.

              Annak érdekében, hogy a tapasztalataid a lehető legeredményesebbek legyenek, számos, az audio-videofelvételhez kapcsolódó funkciók tartoznak ehhez a kamerakategóriához tartozó modellekhez: képérzékelő, 3 tengelyes tengely-gravitációs érzékelő, automatikus sokkmentés, fényérzékelő (a legjobb felvétel készítéséhez még éjszaka), WDR technológia, SOS funkció, jelszófunkció és így tovább.

              A GPS-kamerák a lehető legtöbb modellben találhatók: az Ön számára elérhető széles választék nem hagy semmilyen kétséget - így megkülönböztethető: a két szobás, az egyszobás, a tükör, a DoD , iUni - mindegyik beépített GPS-szel és a professzionális felszereléssel a szó valódi értelmében.

              Abban az esetben, ha szeretné megismerni a felügyelt járművét, de a legpontosabb tájékozódást bárhol is autóval megy, a GPS-kamerák a fő és a legmegbízhatóbb partnerek lesznek!

  top