GPS nyomkövető

Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Töltési idő: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  GPS nyomkövető

  28 termék található

              

  GPS nyomkövető a személyi autó, családi kutya vagy akár szeretteinek megfigyeléséhez. A GPS nyomkövetők kicsiek, könnyen elrejthetők és használhatók. Soha nem kell aggódnia a személygépkocsi vagy az egészségesebb kutya elhelyezkedése vagy biztonsága miatt. Az iUni.ro a GPS nyomkövető termékek széles skáláját kínálja különböző funkciókkal, különböző képességekkel, a célnak megfelelően. Itt találja GPS nyomkövetőjét!

              Ezek az eszközök segítenek abban, hogy az embereket megtalálják és figyelemmel kísérjék, és valós idejű beszélgetések közben hallgassanak. Ennek a modulnak a kis mérete megkönnyíti a kezelést és nagyon könnyen telepíthető. Néhány GPS-funkció használatával a készülék megmondja, ha megtörte a sebességkorlátot, vagy elhagy egy előre beállított kerületet. Ez naprakészen tartja mindazt, ami történik, beleértve azt is, amikor leáll vagy elindítja az autót.

              A helyről vagy a hívásról szóló információk megkereséséhez kövesse néhány egyszerű utasítást az üzenetek küldéséhez, amelyhez GSM-kártya szükséges. A követendő teljes tartozékkészlet (GSM antenna, GPS antenna, kábel mikrofon és adapter) a legmagasabb színvonalú felszerelés, az egész szerelvény bárki számára hasznos.

              Ha inkább egy kisebb készüléket szeretne nézni, akkor az adott személyt megtaláló és megfigyelő óra határozottan illeszkedik! Néhány alapfunkcióval (sürgősségi SOS, automatikus válasz, bejövő / kimenő hívások telefonon stb.) Beépítve, de az órát normál óraként jelzi, ez az eszköz pontosan az, amit keres. Könnyen kezelhető és nagyon praktikus, az óra a nyomkövetés és a helymeghatározás tekintetében a lista tetején marad.

              Azon a területen, ahol találhatóak, ezek a készülékek a legjobbak, teljesítményük leginkább megfelel a kulcsfontosságú helyzeteknek, a szavak minden alkalommal való megfogalmazásának minősége!

  top