Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Teljesítmény: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v
  SIM-kártya: v
  Töltési idő: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  GSM kém mikrofonok

  21 termék található

  Mikrofonok gsm kémek álcázott különböző tárgyak általában megtalálják minden otthon. Senki sem fogja megfigyelni a rejtett mikrofont, és a gsm és gsm funkcióval ezek a gsm-kém mikrofonok hatalmas előnnyel rendelkeznek, egyszerű telefonhívással hallgathat mindent, ami a kém mikrofon körül történik. Ezek a kém mikrofonok SMS-riasztással rendelkeznek, amely lehetőséget ad azonnali értesítésre, nem kell többé csatlakoztatnia a mikrofont a számítógéphez, közvetlenül hallgathat, élhet mindent, amit érdekel.

  A GSM Spy mikrofonok GSM-kártyát tartalmaznak bármely mobiltelefon-hálózatban (Vodafone, Telekom, Orange), és azokat valós idejű hallgatással hallgathatja. Az elrejtendő tárgyak köre igen változatos: órák, tolltartók és ceruzák, töltők, GPS-eszközök vagy egyszerűen az eszköz, nagyon kis méretű.

  Számos modell van beépítve a GPS-be, így gyorsan és hatékonyan megtalálhatja és nyomon követheti a személyt. Nagyon hasznos funkciók állnak rendelkezésre: SOS riasztás (kritikus helyzetekben küld egy üzenetet egy előre beállított számra), az automatikus követés valós idejű koordinátainformációkhoz, mozgásérzékeléshez, hangkövetéshez, járműgyorsításhoz és még sok máshoz. Foglaljon magának több időt, hogy óvatosan válassza ki a kívánt eszközt, az eredményeket minden erőfeszítéssel a végén!

  Ezeknek az eszközöknek az az előnye, hogy másokkal való kompatibilitás, könnyen nyomon követhető az okostelefonon, a PDA-n, a PC-n a Google Térképen, könnyen kezelhető és nem megy bajba.

  Ha biztonságos, biztonságos otthoni felügyeleti rendszert kíván létrehozni a gyermekek számára, miközben távol vagy, vagy csak győződjön meg arról, hogy kellemetlen helyzet esetén egyértelmű és vitathatatlan bizonyíték van, ezek a mikrofonok fixen illeszkedik, kiváló minőségük követi az első használatukat. Ne habozzon, és ajánlja fel magának ezt az előnyt, amely hasznos lehet a végén!

  top