Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Széles látószög mértéke: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  HD autós kamera

  14 termék található

  Keres egy megoldást a vállalat flottájának megfigyelésére? Az iUni professzionális megoldásokat kínál a cégben levő autók felügyeletére,függetlenül azok típusára, méretére vagy az út hosszára. Autómegfigyelő berendezéseinknek több kamerája van, beépített GPS-vel vannak ellátva, minőségi alkatrészekkel készültek, ugyanakkor nagyvonalú jótállási feltételekkel járnak.

  Ha bármilyen kérdése vagy aggálya lenne az e kategóriába tartozó termékekkel kapcsolatban, az Ön rendelkezésére állunk.

  Az ilyen típusú felügyeleti rendszerek kiválóan alkalmasak járműve könyvszerű nyomon követésére. Függetlenül attól, hogy tehergépkocsi, taxi vagy más szállítóeszköz teljes felügyeletére van szüksége, méretétől függetlenül - nyilvánvalóan a legszükségesebb szolgáltatásokra lesz szüksége, és ez az autórendszer teljes kínálatot nyújt Önnek.

  Nagyon jó felbontás a HD autós kamerában

  A nagyon jó felbontás (D1 (25fps) + 3CIF(25fps), Half D1, CIF és a sokféle funkció kombinálva teszi ezt a figyelőrendszert a legkényelmesebb választássá. Néhány esetben a biztonsági zár megakadályozza az SD-kártya és a merevlemez lopását, a videotartalom védelmét, és a beépített GPS-sel együtt mindene meglesz amire szüksége van.

  Ezeknek a kameráknak az egyik előnye, hogy beltérbe és kültéren egyaránt felszerelhetők, és még a legkedvezőtlenebb időjárási viszonyok ellen is képesek ellenállni. Így a látási terület lehető legnagyobb részét lefedi, és minden olyan szöget lefed, amely más körülmények között holtpont volt.

  További előnye a 3G funkció és a 10 inches monitor, mivel valós időben képes látni a 4 kamera szinkronizált videofelvételét.

  Válassza ezt a megfigyelő rendszert, és bármikor nyugodtan ülhet, akár nappal, akár éjszaka. Nyugodtan bízhat ezekben az intelligens autó megfigyelő rendszerekben, mivel azok minősége jóval jobb, mint a jelenleg piacon lévõk. Minden használat során láthatók lesznek, legyen az hosszú vagy nagyon igényes.

  Az egyik nagy előnye, hogy ezeket a termékeket nagyon könnyű használni, ezért nincs szükség különleges felhasználói utasításra. Az eszközök intuitívak, továbbá a felhasználói kézikönyvet bármikor áttekinthetik, hogy többet megtudhassanak az összes funkcióról és mindegyikük szerepéről.

  Megfizethető árak a HD Auto megfigyelő kamera számára

  Ugyanakkor az iUni minden zsebnek megfizethető árakat kinál, ezért soha nem volt ilyen kis költségvetés a flotta megfigyeléséhez szükséges összes termék megvásárlásához. Számos olyan ajánlat és promóció található, amelyeket érdemes felfedezni, és itt mindig ideális lesz az ár-érték arány.

  Ugyanakkor nagyon érdemel az iUni-nál elérhető összes változat áttekintése, és e tekintetben akár néhány perc is elegendő. Megismerheti az egyes modelleket külön, megnézheti, hogy milyen funkciókra van szüksége, és így minden bizonnyal meghozza a leginkább ihletett döntést.

  Még soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni a flotta megfigyeléséhez szükséges termékeket, és az IUni mindössze néhány kattintással eljuttat mindent, amire szüksége van. Minőségi termékek, amelyek célja az ön tevékenységének megkönnyítése, valamint a biztonság fokozása is, mindegyik kiváló, és nem kell hozzáértőnek lennie ahhoz, hogy a leginkább ihletett döntést meghozza. Lehetőség van arra, hogy elmenjen a főváros bemutatótermébe, ahol kipróbálhatja az egyes termékeket külön-külön, és ahol megismerheti a legmegfelelőbb választási lehetőséget, hogy megfeleljen igényeinek és teljesen elégedett legyen.

   

  top