SC iUni Corporation S.R.L. saját iUni márkanév alatt gyárt, importál és forgalmaz a legkorszerűbb technológiát bármilyen fogyasztó számára.

Jelenleg termékeinket saját iUni® márkanéven értékesítjük, amelyet 2013-ban regisztráltak a bukaresti Állami Találmány- és Védjegyhivatalban, de vannak DOD márkájú termékek (kamerák) is, olyan márka, amelyre Románia egyetlen importőre vagyunk.

Az iUni márkanév alatt a fogyasztói elektronika megtalálható a piacon: intelligens órák és karkötők, táblagépek és okostelefonok, drónok és távirányítóval felszerelt autók, GPS-nyomkövető az autó-moto-bicikli és emberek figyelésére, sportkamerák, autós kamerák, megfigyelő kamerák , rejtett kamerák.

Forgalmazás - B2B platform

Azoknak a cégeknek, amelyek érdeklődnek partnereinkké válni és termékeinket ajánlani akarják, az iUni B2B portálon való regisztráció segítséget nyújt.

Miután B2B partnerré vált, valós idejű hozzáféréssel rendelkezik a készletben lévő mennyiségekhez, valamint árengedményekhez (-10% -25%). Az árengedményekről csak az egyik vállalati értékesítési képviselővel folytatott megbeszélés után kerül sor, amely kedvezményt alkalmaz a megrendelt mennyiség, a fizetés módja és az együttműködés időtartama alapján.

A B2B portálon történő regisztrációra automatikusan kerül sor, miután ügynöke jóváhagyta számláját.


top