Minőségi garancia
Vásároljon eredetit, ellenőrizze az iUni hologramot!

Az iuni.hu kínálatában szereplő összes termék az iUni® védjegy alatt kerül forgalomba, amely a bukaresti állami találmányi és védjegyhivatalnál 2013-ban bejegyzett, helyi védett védjegy, valamint a DOD védjegy alatt, amelynek kizárólagos romániai importőre az S.C. iUni Corporation S.R.L..

2017 óta az iUni® védjegyet az Európai Unióban az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatala (EUIPO ), az Amerikai Egyesült Államokban pedig az Amerikai Kereskedelmi Minisztériumhoz tartozó U.S. Patent and Trademark Office (USPTO ) ügynökség védi.

Ahhoz, hogy az új generációs termékek minden funkcióját élvezhesse, győződjön meg róla, hogy eredeti terméket vásárol.

Abszolút minden eredeti iUni terméken fel kell tüntetni az "iUni" hologramot, amely az iUni Corporation S.C. által kínált minőség garanciája.

Az eredeti iUni kütyük néhány jellemzője a hosszú élettartam, az egyre összetettebb funkciók, a hibátlanul futó szoftver, valamint a nagyobb használati könnyedség.

Az eredeti iUni hologramos termékek megvásárlása biztosítja, hogy minőségi terméket vásárol, 24 hónapos garanciával, amely megfelel a vásárlás időpontjában hatályos uniós jogszabályok előírásainak.