S.C. Intelligent Universe S.R.L. saját iUni márkanév alatt gyárt, importál és terjeszt az last-minute technológiákat bármilyen típusú fogyasztó számára.. 

Jelenleg termékeinket saját iUni® márkanéven forgalmazzák, amelyet 2013-ban a bukaresti Állami Találmány- és Védjegyhivatal regisztrált, de vannak DOD márkájú termékek (autók), amelyekre Románia egyetlen importőre vagyunk.

 Az iUni márkanév alatt olyan fogyasztói elektronikai termékeket találhat a piacon: intelligens órák és karkötők, táblagépek és okostelefonok, drónok és távirányítós autók, GPS-nyomkövető az autó-motorkerékpár-kerékpár megfigyeléséhez, valamint emberek, sporttermek, autokamerák, megfigyelő kamerák , rejtett kamerák.

Azoknak a cégeknek, amelyek érdeklődnek partnereinkké válni és termékeinket ajánlani akarják, az iBi B2B portálon való regisztráció segítséget nyújt.

Miután B2B partnerré vált, valós idejű hozzáférést kaphat a készletben lévő mennyiségekhez, valamint árengedményekhez (-10% -25%). Az árengedményekről csak az egyik vállalati értékesítési képviselővel folytatott megbeszélés után kerül sor, amely kedvezményt alkalmaz a megrendelt mennyiség, a fizetési mód és az együttműködés időtartama függvényében.

A B2B portálon a regisztráció automatikusan megtörténik, miután ügynöke jóváhagyta számláját.Ha kedvezményes árakat igénylő fiókot szeretne létrehozni, kérjük, küldjön egy e-mailt a cég profiljával a [email protected] címre.

A vállalati profil tartalmazni fogja:

1. A vállalat teljes adatai.

2. Link arra a webhelyre, ahol a termékeinket hozzáadni kívánja, és címezze a boltot, ahol létezik.

3. Egyéb lényeges részletek (pl. Tapasztalatok a marketing vagy a telepítés területén).


top