Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Széles látószög mértéke: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  iUni autós kamerák

  50 termék található

  Az iUni márkanév alatt sikerült a legjobb videokamerák gyártójává válni Romániában. Az e márkanév alatt kínált termékek különféle fajtákban találhatók, amelyek képesek lefedni a gépjárművek nyilvántartásba vételéhez tartozó speciális termékek teljes választékát (HD videokamerák, Full HD, kettős videokamerák, tükörkamerák stb.), Ugyanakkor minőséget és tartósságot kínálnak. Mindezt verhetetlen áron, nagylelkű garanciát, nyilvánvaló támogatást és kézikönyveket kínálva románul!

  Az Ön igényeinek megfelelő modellek - dupla autó kamerák, visszapillantó, GPS, tükör, DOD vagy autókamerák

  Az iUni márkájú termékek a bemutatóteremben tekinthetők meg. Bármilyen kérdés vagy kétség esetén az Ön rendelkezésére állunk Emailben, telefonon, vagy a munkaprogram alatt live chat-en keresztül.

  E kategória reprezentatív aspektusa a sokféleségükhöz kapcsolódik. Vagy kiválaszt egy modellt a heliomatizált tükörrel, és mindkét funkciót részesíti előnyben (szintén GPS, de az aktív audio-video kamera is), vagy egy vagy dupla kamerával rendelkező modellt választ az ár-minőség arány szempontjából, Ön mindig előnyben részesül.

  Legfeljebb 170 fokos felvételi szög, maximális 1920x1080 felbontás és a képek tisztaságát növelő funkciók nak köszönhetöen nincs esély arra, hogy nem elégedettek ezekkel a kamerákkal. Ha az elhúzódó időtartamú működtetés veszélyezteti az eszköz kapacitását, akkor a mozgásérzékelő funkció működik, és csak akkor hagyja a kamerát működőképes állapotban, ha körülötte valami észlelhető. Az éjszakai használat tekintetében itt nem merül fel probléma, mivel a kamera előnyeit élvezi az éjszakai látás és a G érzékelő.

  A sajátosságok a választott modelltől függnek (a forgókamera esetén a szög nagy, 200 fok, vagy a webes és digitális zoom funkciója több más modellnél is).

  Kifejezetten azok számára, akik időt töltenek az egyes modellek ellenőrzésével és tanulmányozásával, ezek az egyedi autókamerák nagyszerűek számukra. Adja meg ezt a luxust a járművének - nem csak azért, hogy egy balesetet filmezzen, hanem azért is, hogy élvezze a biztonságos és a legmagasabb színvonalú megfigyelés előnyeit. A kamerák biztosak a jövő számára!

  Könnyen kezelhető autókamerák

  Ezek az eszközök egyáltalán nem bonyolultak, ezért mindenki képes lesz bizalommal használni őket, könnyen felfedezve az összes lehetséges funkciót. Sőt, a felhasználói kézikönyvet bármikor felülvizsgálhatjuk, ami azt jelenti, hogy azonnal látja az összes beépített funkciót. Ezenkívül ezek nem igényesek, ezért időben optimális körülmények között mutatkoznak meg, még kevésbé barátságos környezetben is.

  Az iUni emellett egy jól megalapozott online áruház, ami azt jelenti, hogy az összes termék, amelyet csak keres, csupán néhány kattintásnyira van, és azonnal elérheti azokat, amelyeket keres. Még soha nem volt ilyen egyszerű vásárolni olyan fényképezőgépeket, amelyek extra biztonságot nyújtanak, mint amennyit a közlekedésben részt vevő járművezetők igényelnek.

  Sőt, a modellek nagyon változatosak, ami azt jelenti, hogy lehetetlen lesz mindenki számára megtalálni a lehető legjobb verziót. Néhányuk egyszerűbb, alapvető funkciókkal rendelkeznek, mások más és más módon könnyebítik meg a járművezetők életét a forgalomban.

  Ugyanakkor nincs szükség semmiféle hozzáértésre ahhoz, hogy ezeket az eszközöket használni tudja, mivel a legtöbb modell egyszerű, de intuitív. Ráadásul nagyon könnyű átnézni a felhasználói kézikönyvet, ami minden járművezető számára lehetőséget kínál arra, hogy megismerje mindazt, ami számít az autókamerákban szereplő funkciókról.

  top