iUni Riser PCI

1 termék található

  • -6 800, Ft‎

    PCI E iUni felszálló, 1X-ig 16X-ig, 6-pólusú kábel, USB 3.0, BTC bányászat, ETH tápkábel bitcoinhoz, litecoin, ethereum, zcash, xmr, bányász

    12 700, Ft‎ 5 900, Ft‎
    Nincs raktáron

Mivel a technológia korszakában élünk, mindannyian szeretnénk naprakészek lenni a legújabb termékekkel, amelyek célja a tevékenységünk minden lehetséges megkönnyítése. Így ha nagyon széles terméklistát szeretne elérni és mindezt egy helyen, akkor az iUni jelenti a megoldást. Minden megtalálható, beleértve a PCI iUni risert is, egy olyan terméket, amely különféle kontextusokban nagyon jó választásnak bizonyul.

Amikor egy iUni PCI riser fele orientálódik, akkor tudja hogy a legjobb körülményeket és biztonságot nyújtja a kezdetektől fogva, jó feszültségstabilizálóként szolgál, és védőréteget biztosit a lemez elektronikus alkatrészeinek és áramköreinek meghibásodása ellen. A további stabilitás érdekében az X16 nyílásban csatlakozó klip is található, és minden elérhető USB 3.0 kábellel, amely nagy átviteli kapacitást ígér. A tápkábel egy szokásos, SATA 6-tűs, és az eszközök számos termékkel kompatibilisek, köztük az 1X, 4X, 8X vagy 16X.

Teljes riser csomag bányászathoz és játékokhoz

Az iUni csomagok készen állnak, ezért amikor egy PCI risert választ, megtalálja a hozzá szükséges kártyát, az adaptert, a 60 cm hosszú USB 3.0 kábelt hogy a szükséges rugalmasságot biztosítsa, és mindezt egy elektrosztatikus tasakba csomagolva.

PCI Riserek jó áron

Az árak minden zseb számára hozzáférhetőek, ezért nem szükséges nagy kiadáskra gondolnia ahoz hogy egy PCI Riser megvásárlásároljon az iUni-tól. Azonnal felfedezheti azokat az ajánlatokat is amelyek az iUni-nál várnak Önre, mert segítségükkel sokkal kevesebbet fizethet kedvenc termékeiért, mint amennyire számitott.

Figyelje és rendelje meg online a pci risereket

Az iUni egy nagyon jól szervezett online áruház, így a keresett termékek mindig csak néhány kattintásnyira vannak. Ily módon nagyon könnyű az Ön számára az oldalon elérhető összes lehetőség áttekintése, megfontolása, így biztosan a legokosabb döntést fogja hozni. Ugyanakkor jelentős időt takaríthat meg, mivel a továbbiakban nem kell elsétálnia a szokásos üzletekbe a kívánt termékek keresése érdekében. Számos keresési feltételt használhat, amelyek segítenek eljutni oda, ahova jutni szeretne, és megnézheti az Önnek legmegfelelőbb változatokat. Az iUni segít minden felhasználónak annak érdekáben, hogy kellemes vásárlási élményt nyujtson online áruházában.

Tesztelje a termékeket üzletünkben

Tudnia kell, hogy az iUni-nál lehetősége van még a termékek tesztelésére is, ami ideális azok számára, akik nem értenek hozzá, vagy nem tudnak dönteni egy adott modell felől. Ehelyett a bemutatóteremben könnyen megismerkedhet a kívánt termékekkel, így még soha nem volt ilyen kényelmes egy okos döntés meghozatala.

A legjobb minőségű riser pci az összes tartozékkal együtt

Tudnia kell hogy az itt bemutatott termékek kiváló minőségűek, ezért sok ideig használhatóak lesznek, megkönnyítve a tevékenységét és biztositva a legjobb körülményeket. Válasszon most egy PCI iUni Risert, és vegye igénybe az itt elérhető termékek minőségét. A minőség-ár arány egyike azoknak, amelyeket érdemes kihasználni, tehát minden alkalommal jó kezekben van amikor iUni-hez fordul, függetlenül attól, hogy milyen típusú eszközre van szüksége.

top