Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Tartozék típus: v
  Irányíthatóság: v
  Maximális sebesség: v
  Maximális üzemi távolság: v

  Kamera drónok

  13 termék található

  Nagy mozgásszabadsággal és egy videokamerával felszerelve, ezek a drónok tökéletesen alkalmazhatók kültéri körülmények között is, mivel a kamera a legtöbb trükköt képes lefilmezni. A 6 tengelyes giroszkópnak, a 4 futócsatornának és a 360 fokos forgási képességnek köszönhetően ez a szép eszköz különféle trükköket és mozdulatokat tud végrehajtani a levegőben. Legfeljebb 100 méter távolságra és a LED-es lámpáknak köszönhetően a drónok képesek működni úgy napközben, mint éjjel is.

  Az anyag, amelyből készül, könnyű és ellenáll a külső tényezőknek (szél és különféle kedvezőtlen feltételek), és az akkumulátor megnövekedett kapacitása miatt a drónnak nem lesz problémája hosszabb ideig a levegőben maradni sem, vagy befolyásolván útvonalát.

  Új technológiával rendelkező drónkamerák

  Ha több drónt szeretne vásárolni, akkor választhatja azt a modellt, amelynek vezérlése a 2.4 technológián alapul, igy több drón repülhet egyszerre anélkül, hogy megosztanák útvonalukat. Preferenciáitól függően néhányat választhat gravitációs érzékelőkkel is amelyek mobiltelefonnal is müködtethetők, rezgéselnyeléses HD kamerát, kapcsolható adót, tervezett repülési móddal, az automatikus visszatérési funkció és még sok más előnyt tartalmaznak.

  Kiválóan alkalmas gyermekek ajándékozására, és még azok számára is, akiket lenyűgöznek a távirányítóval rendelkező készülékek. A drónok mindig a lista élén szerepelnek amikor a távirányítású, nagyon intelligens és barátságos eszközökről van szó..

  Bármilyen kirándulás a szabadban, bármilyen vakáció vagy egyszerűen minden alkalommal, amikor valami különlegeset akar tenni, lehetősége lesz szórakozni ezekkel a fényképezőgép-drónokkal. A termékek gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmasak, ezért mindenki eltérhet a mindennapi monotonitásból.

  Ezek a termékek inspirált ajándékot jelentenek, tehát az aki ajándékot keres közeli személynek, de ötlete sincs hogy mi legyen az, minden bizonnyal megérdemli, hogy az iUniba jusson, ahol széles választék várja. Sőt, a termékeket minden típusú felhasználónak elkülönítjük, kezdve a kezdőktől, a lehető legkisebb és legfejlettebb drónokig, azaz azok, amelyek képesek nagyobb magasságra repülni és több elemmel vannak felszerelve. erős. 

  Bárki számára könnyen használható

  Videódrónok

  Ezeknek a termékeknek mindegyike könnyen használható, főleg a kisebb drónok, de a nagyobb méretüek is ugyanolyan intuitívak is lehetnek. Más szavakkal, gyorsan átnézheti a felhasználói kézikönyvet, hogy megtudja, hogyan lehet az összes beépített funkciót használni, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni ezekből a kamerákról.

  Az iUni az ilyen termékek lehető legalacsonyabb árait javasolja, hogy bárki megengedhesse magának, hogy a lehető legjobb változatokat válassza. Nincs szükség nagy költségvetésre, így senkinek nem kell komoly pénzügyi erőfeszítéseket tennie a megfelelő termékek vásárlása érdekében. Számos ajánlatot élvezhet, amelyek bármikor kihasználhatók, ezért miért ne keressen fel azonnal, hogy csatlakozzon és megtudja milyen lehetőségek várnak Önre.

  Annak érdekében, hogy drónákat vásároljon fényképezőgéppel, nem kell elsétánia a zsúfolt üzletekbe, ahol a legtöbb alkalommal nem találja meg azt, amit keres, így sokkal könnyebb és kényelmesebb az elejétől az iUni-t keresni. A szükséges termékek mindössze két, három kattintással elérhetők, így a lehető leghamarabb megrendelést tud tenni.

  top