Kém mikrofonok

Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Teljesítmény: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v
  SIM-kártya: v
  Töltési idő: v

  Kém mikrofonok

  44 termék található

  Spy mikrofonok rejtve a közös tárgyakban. Bármely beszélgetést a háztartási cikkek és nem csak az órák, kiterjesztések, USB-s, útválasztók, szagok vagy hamutartók segítségével lehet rögzíteni. A kém mikrofonok bármilyen helyzetben maszkolt hangfelvételi képességgel rendelkeznek, mozgásérzékelő mikrofonnal vannak ellátva, és belső tárolóeszközük van. Továbbá, a gsm-kém mikrofonok lehetőséget nyújtanak valós idejű beszélgetések meghallgatására csak egy telefonhívással. Az iUni.ro-nál a kém mikrofonok széles skálája van, amit bármelyik témában álcázott.

  Leggyakrabban álcázott tárgyakban, amelyeket soha nem vártál, a kém mikrofonok megadják a legtisztább és legjobb zajt. Mindkét funkció teljesül, mind a teljesítménymikrofon, mind az álcázó objektum (bot, GPS, vezeték nélküli útválasztó, óra stb.). Néhány háztartási cikk, amit esetleg nem gondolt, az elongátorok, lámpák, tolltartók, laptop egér vagy pc - a rejtett mikrofon semmilyen körülmények között nem lenne értelme. Ezeknek az eszközöknek a fő erősségei a hosszú munkaidő, a hangtisztaság és a nagyobb távolságfüggés. A hozzájuk tartozó funkciók különböznek, az SMS elküldésétől az előre beállított számokig, amíg a készüléket viselő személy nyomon követik.

  Abban az esetben, ha figyelemmel kísérni szeretné a hallgatást, akkor a kamerával is kiválaszthatja azokat, amelyek álcázva vannak, a világosság pedig vitathatatlan mind a nap, mind az éjszaka alatt. Számos választási lehetőséget kínálunk, amelyek többsége a fő kamera és mikrofon mellett sok más funkcióval is rendelkezik.

  A kém mikrofonok hasznosak lesznek, függetlenül attól, hogy a távollétében csontok jelenlétében szeretné hallgatni a gyermekeit, akár a cég alkalmazottjait, akár más célból, ahol a legjobb álcázás és a hangfelvétel minősége azok, amelyeket meg akar tartani. Könnyen kezelhetőek, a minőség és a szolgáltatás szempontjából a legjobb és professzionálisabb eszközök a piacon, valamint a legmegfelelőbb tanácsok.

  top