Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Felvételi idő: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v
  Audió: v

  Kém toll

  8 termék található

  Kém toll mikrokamerával. A kém tollak legújabb modelljei rejtett kamerával. A kamerával rendelkező kém toll nagyon egyszerűen használható egyetlen gombnyomással. Az iUni.hu webhelyen sokféle késtoll található. Vásárolja meg az iUni.hu kém tollát rejtett kamerával. 

  Könnyen kezelhető, kamerával felszerelt golyóstoll

  Azok számára, akik egyszerűen manipulálni szeretnének, a kém tollak pontosan azok, amelyeket valószínűleg egész idő alatt kerestek. Függetlenül attól, hogy maga használja őket, hogy megbizonyosodjon az ily módon rögzített anyagról, vagy mások számára hozzáférhetővé teszi, majd felhasználja a felvételeket, ezek a tollak mindent tartalmaznak, amire szüksége van. A maximális HD felbontású és tiszta hangminőséggel rendelkező kamera valódi élvezetet teremt ezeknek az eszközöknek a használatakor. Mivel felvevőként tud viselkedni, a kém toll nagyon jól viselkedik, és nagyon jól elrejtőzik, és nem érzi magát. A kémkamerák fő célja, hogy megakadályozzák őket a felfedezésektől - ezt a célt a mi készülékeink pontosan követik. Ha megfelelőbb álruhát szeretne az irodában, az irodában, akkor ugyanazon célra választhat a toll és a ceruzakészlet közül. Ha irodában vagy, a szett sokkal olcsóbb és könnyebben használható.

  A hatékony felhasználás és a hosszú akkumulátor-élettartam mellett a kémkedéshez speciális kamerával felszerelt kiegészítők a lista elején vannak, amikor minden szempontból diszkrét és sikeres kémkedésről van szó. Ne habozzon, ha kémprogramra van szüksége, vagy ha bármilyen módon megtámadják az Ön személyes adatait - ellenőrizze felszerelésünket! A minőség mindig elmondja a szavát, az első felhasználástól kezdve.

  Kiváló önállósággal rendelkezik a kamerával felszerelt golyóstoll

  Az akkumulátor élettartama természetesen modellek között változik, és gyakran több, mint elég. Ugyanakkor a teljes feltöltéshez csak két óra is elegendő lehet, ezért az eszközöket azonnal fel lehet tölteni, és bármilyen körülmények között felhasználhatók.

  Az iUni széles választékban van a tollakkal és a kamerával, ami azt jelenti, hogy mindenkinek garantálnia kell, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő változatot. Lehet, hogy inkább az egyszerű változatokat részesíti előnyben, csak néhány alapvető funkcióval, vagy a bonyolultabb változatokkal, amelyek a lehető legtöbb funkciót szolgáltatják.

  Mindez csak néhány kattintásnyira van, ezért még soha nem volt ilyen egyszerű a rendelkezésre álló termékek áttekintése. Ez egyszerű és kényelmes, mert senkinek nem kell eltévednie a zsúfolt üzletek között, ahol nem garantálható, hogy minőségi kamerával ellátott tollak lesznek. Ehelyett az egész folyamat sokkal egyszerűbb és élvezetesebb az uninál, miért ne hívja fel most, hogy megnézze, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre? A termékeket kipróbálhatjuk a bemutatóteremben, ami ideális azok számára, akik nem értik az ilyen eszközöket, mert tanácsadók segítségével biztosan elérik a lehető legjobb lehetőségeket.

  A szobatollak számára nem szükséges nagylelkű költségvetés, mivel az árak minden zseb számára elérhetők. Az iUni javasolja a lehető legalacsonyabb árakat ezekre az eszközökre, ezért engedheti meg magának, hogy bekerüljön a kedvenc kémfilmek kedvenc karakteréhez. Ugyanakkor az ajánlatok még inkább csökkentik a tarifákat, amikor az árak olcsóbbak lesznek, mint bárki elvárhatta volna, és mindegyik legrövidebb idő alatt felfedezhető. Még soha nem volt ilyen kényelmes tollat ​​vásárolni a fényképezőgéppel, és az iUni biztosítja a legjobb feltételeket ebben a tekintetben.

   

  top