• -8 200,00 Ft
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...
Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém...

Karóra iUni SpyCam WP50, Full HD Kém kamera, Éjszakai látás, Audio-Videó, Fotó, Felvevő, 32GB

37 000,00 Ft 45 200,00 Ft -8 200,00 Ft
Adóval együtt

 
ceas-spion-cu-camera-full-hd-iuni-wp50-night-vision-foto-video-reportofon-32gb_1.png

DISZKRÉT FELVÉTEL GYANÚTÁS NÉLKÜL

A mindennapi használatra tökéletes, elegáns és többfunkciós karóra HD videók rögzítése közben normál óraként jelzi az időt. A 32 GB-os beépített memóriával elegendő felvételi teljesítmény áll rendelkezésre a fontos pillanatok megörökítéséhez útközben.

Az iUni WP50 beépített érzékeny mikrofonnal és tárcsán álcázott lencsével rendelkezik, ami rendkívül egyszerűvé és intuitívvá teszi a videózást és a fotózást.

Az órát USB-kábellel számítógéphez csatlakoztathatja, hogy elolvassa és lejátszhassa a kamerában lévő összes videofájlt, valamint feltöltse azokat.

Ez az elegáns óra bármilyen alkalomhoz és ruhához illik. Mindegy, hogy elviszi vacsorázni a barátokkal, dolgozni, vagy szabadtéri tevékenységekhez használja. Bárhol és bármikor lesz videokamerája, és csodálatos pillanatokat vagy fontos információkat rögzíthet.

A HORDOZHATÓ KÉM KAMERA MINDIG KÉZÉRT VAN

Egy óra, amely egyszerre videokamera és felvevő, amely úgy néz ki, úgy működik, mint egy normál óra.

Ennek a rejtett kamerás karórának az órái, percei és másodpercei mind olyan funkcionálisak, mint egy valódi karóra, így használhatja őket az idő ellenőrzésére.

Ha éjszaka kell videót készítenie vagy fényképeznie kell, infravörös éjszakai nézete van, nem látható villogó vörös fény. Senki sem gyanítja, hogy felvételt készít vagy kémkedik utánuk, mert ez az óra úgy néz ki, mint bármely közönséges óra.

ceas-spion-cu-camera-full-hd-iuni-wp50-night-vision-foto-video-reportofon-32gb_44.png
FUNKCIÓK:

Full HD videó felbontás – a mozgóképek 1920 × 1080, míg a képek 4032 × 3024 felbontásban készülnek, ami nagyon jó minőséget és tisztaságot biztosít a képeken.

32 GB belső memória – A rejtett kamerás karóra beépített 32 GB-os memóriával rendelkezik, amely több mint 5 órányi HD videofelvételt tárol.

Éjszakai kilátás – kényelmesen rögzíthet bármit, bármikor, bárhol anélkül, hogy észrevenné, akár nappal, akár éjszaka; kiváló kép még sötét környezetben is a beépített IR LED-eknek köszönhetően; Az infravörös (IR) fény automatikusan bekapcsol, ha a készülék sötét környezetben van; a látótávolság éjszaka 1-3 méter.

Mozgásérzékelés funkció – Ez a funkció akkor ideális, ha az órát egy asztalon / asztalon / könyvtáron akarjuk hagyni, és rögzíteni szeretnénk, ha nem vagyunk jelen.

Beépített 380 mAh-s újratölthető akkumulátor – A kamerát egy 380 mAh-s, újratölthető lítium-ion akkumulátor hajtja, amely körülbelül 90 percig teszi lehetővé a videó rögzítését; Ha az akkumulátor lemerül a felvétel vagy az óra használata közben, a készülék automatikusan elmenti a felvételt, mielőtt bezárná.

Könnyű kezelhetőség – a felvétel elindításához csak az oldalsó gombot kell megnyomnia; Ha videót vagy fényképet szeretne nézni, egyszerűen csatlakoztassa a számítógép szabványos USB-portjához.

Elegáns és diszkrét dizájn – ez a kamera pontosan úgy néz ki, mint egy férfi karóra; az óralapban a kémkamera lencséjét szabad szemmel szinte lehetetlen észlelni, az USB-csatlakozó portot pedig úgy alakították ki, hogy egy másik gombnak tűnjön, így senki sem gyanítja, hogy megfigyelőeszközről van szó.

Vízálló – Az óra vízálló IP-54, alkalmas kültéri használatra esőben, de nem alkalmas úszásra vagy búvárkodásra.

Ajánlást! Annak érdekében, hogy az analóg óraszerkezet „kettyegésének” hallása nélkül is tiszta felvételt kapjunk, az órabeállító gombot kihúzzuk, ezzel leállítjuk az analóg mechanizmust, a forgatás/felvétel befejezése után az óra beállítása és a gomb visszanyomása történik.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Annak érdekében, hogy bármilyen funkciót el lehessen indítani, az óra a jobb felső gomb (be/ki) hosszan (2-3 másodperc) történő lenyomásával aktiválható. Ebben a pillanatban az óra készenléti módba lép, a LED kék fénnyel világít.
A jobb középső gomb a normál órabeállítási funkciókat (óra és perc) szolgálja. 
A bal középső gomb egy menetes burkolat, amely eltakarja és védi azt a csatlakozót, amelyhez az adatkábel csatlakozik.
VIDEÓ FELVÉTEL - dKészenléti módban a videó funkció aktiválásához nyomja meg röviden a be-/kikapcsoló gombot (jobbra fent), ekkor a kék LED felvillan (3-szor), majd kikapcsol. Ettől a pillanattól kezdve a filmeket nézi és hanggal rögzíti. A felvétel leállításához nyomja meg röviden ugyanazt a gombot. A készülék automatikusan elmenti a felvételt.
RÖGZÍTŐ - dkészenléti módban nyomja meg röviden a jobb alsó gombot, a zöld LED világít; majd röviden nyomja meg a be/ki gombot (jobbra fent), és a LED felvillan (3-szor), majd kikapcsol. Ettől a pillanattól kezdve az óra hangot rögzít. A felvétel leállításához nyomja meg röviden ugyanazt a gombot. A készülék automatikusan elmenti a felvételt.
Fénykép dkészenléti módban nyomja meg kétszer röviden a jobb alsó gombot, ekkor a két LED (kék és zöld) kigyullad; majd röviden nyomja meg a be-/kikapcsoló gombot (jobb felső sarokban), az óra kamera képet készít, a folyamat megismétlődik több képnél.

DIGITÁLIS BÉLYEGZŐ BEÁLLÍTÁSI IDŐ / DÁTUM
1. Kapcsolja ki a kamerát;
2. Csatlakoztassa a fényképezőgépet a számítógép USB-portjához; a fényképezőgépet egy USB-meghajtó felismeri; innentől kezdve átvihet adatokat a számítógépre és fordítva;
3. Nyissa meg a "time.txt" nevű fájlt;
4. Írja be az aktuális dátumot és időt a "time.txt" fájlba a megfelelő formátumban: ÉÉÉÉ-HH-NN ÓÓ: MM: SS Y (Például: 2017-09-29 14:24:32 Y); Mentse el ezt a fájlt; ha nincs szüksége az időbélyegzőre a videón, módosítsa az "Y"-t "N"-re a "time.txt" fájlban.

ceas-spion-cu-camera-full-hd-iuni-wp50-night-vision-foto-video-reportofon-32gb_5.png
MŰSZAKI ADATOK:

• Szín: fekete
• Anyaga: számlap - rozsdamentes acél; bőr öv
• Mozgásérzékelő: CMOS
• Videó felbontás: 1920x1080 - 30 fps
• Videó formátum: AVI
• Fotó felbontása: JPG 4032 x 3024
• Éjszakai látás: igen
• Mozgásérzékelés: igen
• Mikrofon: Igen
• Dátum és időbélyegző

• Belső memória: 32 GB
• Akkumulátor: 380 mAh, beépített, újratölthető, Li-ion, 3,7 V
• Az akkumulátor élettartama: körülbelül 1,5 óra
• Töltési idő: kb 3 óra
• Tápellátás: DC-5V
• Lövésszög: 90 fok
• USB interfész: mini8Pin / USB 2.0
Támogatott operációs rendszerek: Windows 7/8 / 8.1 / 10/2000 / XP / Vista / Mac OS / Linux

A CSOMAG TARTALMA:

• 1x iUni WP50 Full HD kémkamera óra
• 1x USB kábel
• 1x Felhasználói kézikönyv

Említések:

• Az órát minden használat előtt fel kell tölteni.
• Kerülje az óra rendkívül magas vagy alacsony hőmérsékleten történő viselését.

Autonómia
24 h
Operációs rendszer
Mac OS
Windows
Szín
Fekete
Tartozék típus
Karóra
Rejtett kamera
Használat
Hordozható
Videórögzítés
Felvételi idő
1 h
Képszenzor
CMOS
Videófelbontás
1920 x 1080
Audió formátum
.WAV
Videó formátum
AVI
Képfelbontás
12 Mpx
Fotó formátum
JPEG
Töltési idő
3 h
Széles látószög mértéke
90 °
Audió
Mikrofon
Slot memória típusa
Belső memória
Tárolókapacitás (GB)
32 GB
Akkumulátor
380mAh - 3.7V Lithium-Ion
Funkciók
Diktafon
Fényképezés
Hangrögzítés
Videórögzítés
Éjszakai látás
517952
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

IUni.ro garancia

Szállítás 48

órán belül

Szakmai

csapat

Kártyás

fizetések

Pénzt vissza

14 nap múlva

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.