Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Tartozék típus: v
  Felvételi idő: v

  Kerékpár Sportkamerák

  38 termék található

  Sportkamerák időjárási és ütésálló kerékpározáshoz. Használja ezeket a Sportkamerákat kerékpározáshoz a legmerészebb, extrém helyzetekben, adrenalinval teli, nagy felbontású képek rögzítéséhez. Könnyen felszerelhető, és a videofelvételeken kívül professzionális fényképeket is készíthet. A kerékpáros sporttermek széles választéka felhasználható túrázás, mutatványok, kerékpárok vagy sok más tevékenység legszebb képeinek rögzítésére.

  Kamerál kerékpárosok számára, komplex funkciókkal

  A kerékpáros Kamerák főbb jellemzői az, hogy intenzív használat során a legjobban ellenállnak, és tökéletesen kompatibilisek más eszközökkel és hálózatokkal. Ehhez a teljes HD videokamera felbontása 1920 x 1080p és 1280 x 720p, meglehetősen nagyvonalú szög (170 fok) és fehéregyensúly-technológia. Ilyen módon a képek minősége egyértelműen jobb; Ami a többi modullal fennálló kapcsolatot illeti, akkor csatlakoztatható az okostelefonhoz, vagy vezérelhető egy alkalmazáson keresztül vagy egy távirányítóval - beépített Wi-Fi-vel, a kamerának ebben a helyzetben nincs problémája.

  A felhasználástól függően választhat modelleket beépített iránytűvel, zseblámpával, felvevővel, mp3 lejátszóval és természetesen kerékpártámogatással. Hosszú távú használatra tervezték, külön elemmel, ezeknek a kameráknak egyértelmű célja, nevezetesen az, hogy lépést tartsanak veled.

  Az időjárási viszonyoknak ellenõrizve ezek a kamerák bármilyen körülményeket nagyon jól képesek kezelni, függetlenül attól, hogy nehéznek látszik, a kép és a felbontás kiváló minõségû.

  Ha sportol, és szeretne ilyen Kamerákat vásárolni, akkor kifejezetten testreszabott modellekre számíthat, amelyek vízállóságával (akár 60 méter mélységig), de más külső tényezőkkel is ellenállóak. (földrengés, por stb.). ) különféle beépített módok is léteznek, a választott modelltől függően (például a segítségre szolgáló speciálisan jelző gomb).

  A kamera és professzionális felszerelés az ideális partner minden kültéri kiránduláshoz!

  Válassza ki a videokamerát a kerékpározás számára, és garantáltan szórakozni fog

  Ennek a felszerelésnek a segítségével garantálja, hogy a kerékpározás sokkal szórakoztatóbb lesz. Önnek lehetősége van arra, hogy bemutassa kreativitását, és minden bizonnyal elkészítheti a legcsodálatosabb videókat, amelyeket az évek során megjegyez.

  Ugyanakkor nincs szükség különleges utasitásra ahhoz, hogy ezeket az eszközöket intuitív módon használhassák. Más szavakkal, megismerheti az összes beépített funkciót, és minden alkalommal élvezheti a nagyszerű élményt, amikor ezeket a sportkerékpár-kamerákat használja.

  Az iUni-nál az árak minden zseb számára elérhetők, ezért senkinek nem kell nagylelkű költségvetést végeznie, így máris megvásárolhatja kedvenc termékeit. Ne felejtsd el a weboldalon található ajánlatokat, amelyek miatt az árak még tovább esnek, és így sokkal kevesebbet fizetnek.

  Nem is kell végigfutnia a szokásos üzletekben, hogy megtalálják a sportkerékpár-kamerákat, mindaddig, amíg az iUni jól szervezett online áruház. Ha azonban nem tud, vagy eltökélt, és nem tudja, mit válasszon, akkor nem kell aggódnia, mert lehetősége van közvetlenül egy bemutatóterembe menni, ahol kipróbálhatja az összes terméket.

  Ugyanakkor az iUni-nál a lehető legrövidebb időn belül vásárolhat, mivel kedvenc termékei csupán néhány kattintásnyira vannak, és megrendeléseket küldhet otthonának kényelméből vagy bárhonnan, ahol hozzáférhet az internethez.

  top