Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Tartozék típus: v
  Felvételi idő: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Kerékpár Sportkamerák

  47 termék található

             

             Kerékpár kamerák, amelyek ellenállnak az időjárásnak és a sokkoknak. A legbátrabb pillanatok, extrém extrém adrenalin helyzetek nagy felbontású felvételéhez ezeket a sportos kerékpárokat használjuk. Könnyen felszerelhető és a videó mellett professzionális fotókat is készíthet. A kerékpáros sportkamerák széles választéka használható a túrázás, a kerékpáros mutatványok vagy sok más tevékenység legszebb képeinek rögzítésére.

              A kerékpáros sportkamerák fő jellemzői, hogy intenzív módon használják és tökéletesen kompatibilisek legyenek más modulokkal és hálózatokkal. Ehhez a teljes HD videokamera 1920 x 1080p és 1280 x 720p felbontású, nagylelkű 170 fokos szög és a fehéregyensúly technológia. Ellenkező esetben a képminőség jobb; a többi eszközzel való kapcsolat szempontjából az okostelefonhoz csatlakozhat, vagy egy alkalmazással vagy a beépített Wi-Fi órás távirányítóval vezérelhető, a fényképezőgépnek nem lesz problémája ebben a helyzetben.

              Az Ön által használt felhasználástól függően beépített iránytűvel, fáklyával, felvevővel, mp3-lejátszóval és természetesen kerékpár-támogatással is rendelkezhet. Hosszú távú használatra és speciális akkumulátorra tervezve, ezeknek a kameráknak a célja egyértelmű, nevezetesen az Ön számára.

              Az időjárás ellenére tesztelt kamerák minden körülmények között jól működnek, de nehéz lehet, de a kép és a felbontás kiváló minőségű.

              Ha sportot gyakorol, és ilyen felszereltségű szobát szeretne vásárolni, akkor speciálisan testreszabott, vízállóságú (60 méter mélységig) modelleket vár, de más külső tényezőket is, amelyek károsíthatják (földrengés, por stb. ) Emellett a kiválasztott modelltől függően különböző beépített módok (például a speciálisan kialakított jelgomb).

              A professzionális felszerelés, amely a szoba megvásárlásával jön a figyelmet, ideális partner lesz minden kültéri kirándulással!

  top