iUni D103 füstérzékelő kémkamera, Wi-Fi, 4K nézet, mozgásérzékelés

RRP price: 28 790,83 Ft
23 978,99 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
20 150,37 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 552076
Raktáron

Leírás

DISZKRÉT FELÜGYELET OTTHON VAGY AZ IRODÁBAN

Bár valójában nem úgy működik, mint egy füstérzékelő, annak minden vizuális jellemzőjét magában foglalja, így a füstérzékelő ismerős megjelenését nyújtja, de jelentős különbséggel. A füstrészecskék felismerése helyett ez a készülék arra specializálódott, hogy képeket és tiszta videofelvételeket rögzítsen arról a környezetről, amelyben telepítve van. Páratlan felügyeletet és figyelmet biztosít otthona vagy kereskedelmi helyisége biztonságára.

A füstérzékelő belsejében egy kis kémkamera található, amely a dedikált mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető, és hozzáférést biztosít a valós idejű képekhez vagy az idővel tárolt felvételekhez.

A mozgásérzékelő funkció extra intelligenciát ad a készüléknek. Amikor a kamera mozgást észlel a látómezejében, automatikusan elkezdheti a felvételt vagy értesítéseket küldhet a csatlakoztatott eszközöknek.

BEÉPÍTETT VIDEOKAMERA

Az alkalmazáson belüli megtekintés (élő közvetítés) videófelbontása 4K, 2K vagy 1080P közül választható.

A memóriakártyán tárolt videofelvételek felbontása 1920x1080 pixel. Ez tiszta és részletes képeket biztosít, amelyek ideálisak egy helyiség megfigyeléséhez vagy fontos események rögzítéséhez.

Az újratölthető 600mAh lítium-ion akkumulátorral felszerelt kémkamera körülbelül 1 órán keresztül folyamatos videofelvételt tesz lehetővé. Az akkumulátor töltése a mellékelt mikro-USB kábelen keresztül történik.

MICROSD KÁRTYAHELY MAX. 128GB

A kémkamera által támogatott memória egy legfeljebb 128 GB-os microSD kártya (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat későbbi megtekintés céljából elmentheti.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

INTELLIGENS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

Az intelligens mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a mozgásérzékelő működésbe lépésekor riasztásokat kapjon, így nem marad le semmilyen fontos eseményről. Az alkalmazáson belüli mozgásérzékelő érzékenységét beállíthatja: magas, közepes, alacsony, kikapcsolt.

Minden apró mozgást pontosan rögzít, és azonnal riasztja Önt.

Ez a funkció nemcsak a megfigyelés hatékonyságát növeli, hanem minimalizálja a felesleges adattárolást is, és csak a lényeges pillanatokra összpontosít.

WI-FI / PONT-PONT KAPCSOLAT

A P2P technológiával ellátott kémkamera lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonjáról vagy tabletjéről nézze meg a felvételt, ha 5-10 méteren belül van a kamerától. Vagy ha van vezeték nélküli internet az Ön tartózkodási helyén, akkor a mini kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a routeréhez, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera lesz, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megfigyelhesse.

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie az UmeLine alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz).

Az iUni D103 kémkamera hálózati kapcsolat nélkül is működik,csak töltse be a készüléket és helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza), és a kamera automatikusan elkezdi a filmezést. Vegye ki a memóriakártyát a detektorból, helyezze be a számítógépbe, és nézze meg a felvételeket.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Szín: fehér
- Alkalmazáson belüli videónézet felbontás - választható 4K, 2K vagy 1080P
- Memóriakártya videófelvétel felbontás - Full HD 1920*1080P 15fps
- Videó formátum: MP4
- Fényképfelbontás: 1920*1080P
- Fénykép formátum: JPEG
- Wi-Fi
- Point-to-Point kapcsolat, hálózati kapcsolat nélkül is működhet
- Mobil alkalmazás: LookCam
- Operációs rendszer: Android/iOS
- Memóriakártya-nyílás: MicroSD kártya legfeljebb 128 GB-ig (nem tartozék)
- Mikrofon
- Mozgásérzékelés
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Beépített akkumulátor: 600mAh
- Felvételi idő: kb. 1 óra
- Töltési idő: kb. 2 óra
- Méretek: (átmérő)100 x 45 mm.
- Csomagolási méretek: 120 x 125 x 60 mm
- Súly: 71 g

A CSOMAG TARTALMA: - A CSOMAGBAN TALÁLHATÓ:

- 1 x iUni D103 füstérzékelő kémkamera

- 1 x micro USB töltőkábel

- 1 x felhasználói kézikönyv

- 1 x mennyezeti tartó

Hazugságok:

- A termék nem működik füstérzékelőként. A microSD kártya nincs a csomagban!
- Ez a wi-fi kamera csak a 2,4G Wi-Fi hálózatot támogatja. NEM támogatja az 5G Wi-Fi-t.
- Kérjük, a Wi-Fi beállításához tartsa a kamerát közelebb a routerhez.
- Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a kémkészüléket!

MAGYARÁZAT:

A Spy kategóriában található összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
552076
Márka
Terméktípus
Füstérzékelő
Használja a címet.
Videófelvétel
Működési autonómia
60 perc
Maximálisan támogatott memória
128 GB
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080

Ajánlott termékek