iUni G2S kémkamera napszemüveg, Full HD, 32GB, érintésvezérlés, távirányító

RRP price: 70 493,43 Ft
64 077,64 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
53 846,87 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 537745
Raktáron

Leírás

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_11.jpg

DISZKRÉT FELVÉTELEK MINDEN HELYZETBEN

Az iUni G2S Full HD napszemüveg tökéletes választás a diszkrét filmezéshez bármilyen környezetben és helyzetben.

A kívánt pillanatokat csupán a jobb kar rövid érintésével vagy távirányítóval rögzítheti, a kamera pedig színes képeket rögzít, amíg az akkumulátor le nem merül, vagy ki nem kapcsolják.

A szemüveg 250mAh-s újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely a levehető jobb karba van beépítve.

Minden elmentett felvétel és fotó dátummal és időbélyegzővel van ellátva.

32 GB BELSŐ MEMÓRIA

A felvételek tárolása a 32 GB-os belső memórián történik, ciklikus írási lehetőséggel (ha a memória betelik, a legrégebbi felvételek törlődnek).

A felvételek megtekintéséhez el kell távolítani a bal kart, és a Full HD szemüveget a mellékelt USB kábelen keresztül a számítógéphez kell csatlakoztatni. Memóriakártya-olvasóként működik, és a videókat és fényképeket közvetlenül a számítógépre vagy laptopra töltheti le.

Megjegyzés: Kérjük, a videók lejátszásához használjon AVI formátumot támogató lejátszót, például a VLC médialejátszót.

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_3.jpg

REJTETT AKKUMULÁTOR A LEVEHETŐ BAL KARBAN

A szemüveg két cserélhető elemet rejt a levehető bal karban. Mindegyik akkumulátor körülbelül 60 perc üzemidőt/töltést biztosít.

Ha fel kell töltenie az akkumulátort, vegye le a kart, csatlakoztassa a töltőállványhoz, és töltse fel a microUSB kábelen keresztül. Nagy előnye, hogy a csomagban van egy tartalék akkumulátorkar, amelyet a másik akkumulátor töltése közben a szemüveghez csatlakoztathat. Ez lehetővé teszi a folyamatos videofelvételt.

Értékelni fogja a Powerbank akkumulátortöltő funkciót is, amely biztosítja, hogy mindig legyen kéznél egy feltöltött akkumulátor.

Tipp: Kérjük, minden használat előtt töltse fel az akkumulátort. A töltési idő körülbelül 40 perc.

ÉRINTÉS VAGY TÁVIRÁNYÍTÓ

A felvételt kézzel a jobb karja megérintésével vagy távirányítóval indíthatja el. A távirányító maximum 10 méteres távolságot fogad el. Nyomja meg a távirányító A gombját a készülék bekapcsolásához, a B gombot a készülék kikapcsolásához, a C gombot a videofelvétel indításához/leállításához vagy a D gombot a fénykép készítéséhez.

A felvételek AVI formátumban kerülnek elmentésre a 32 GB-os belső memóriába. A készülék LED-es kijelzővel, rezgésjelzéssel (kikapcsolás, alacsony akkumulátor töltöttség, felvétel) és micro USB 2.0 porttal rendelkezik a számítógéphez való egyszerű csatlakoztatáshoz.

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_5.jpg

A NAPSZEMÜVEG ÉS A KÉMKAMERA KIVÁLÓ KOMBINÁCIÓJA

A férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas kém napszemüvegek vékony, divatos kivitelűek, amelyek a leghalványabb utalást sem adnak arra, hogy rejtett Full HD videokamerát tartalmaznak. A mindössze 34 gramm súlyú iUni G2S napszemüveg tökéletes a mindennapi használatra.

A szemüveg legnagyobb előnye a kémkamera lencséjének álcázása, amely tökéletesen bele van építve a keretbe, így azt lehetetlen észrevenni.

Ez a szemüveg kétféle orrpárnával érkezik, amelyeket arcformájától függően könnyen cserélhet, így biztosítva a tökéletes viselési élményt.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Videófelbontás: Full HD 1920*1080 30fps
- Videó formátum: AVI
- Fényképfelbontás: 1920*1080
- Fénykép formátum: JPG
- Energia: Beépített 3,7V 250mAh akkumulátor / fogantyúnként
- Az akkumulátor élettartama: kb. 60 perc / fogantyúnként
- Belső memória: 32 GB
- Láthatatlan kamera lencse
- Ultra vékony és elegáns kialakítás
- Érintéses vagy távvezérlés
- Mikrofon
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Méretek: 150 * 135 * 35,8 * 57 mm
- Súly: 34 g

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_77.jpg
A CSOMAG TARTALMAZZA: - A KÉSZÜLÉKET A KÖVETKEZŐ ESZKÖZÖKKEL SZERELIK FEL:

- 1 x iUni G2S kémkamera napszemüveg

- 2 x kar beépített újratölthető akkumulátorral (egyenként 250mAH)

- 1 x USB kábel

- 1 x töltőállomás

- 1 x tisztító kendő

- 2 x orrpárna tartó

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes készülékek olyan funkcióknak köszönhetően aktiválják magukat, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint az ilyen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
537745
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba, Szemüvegek
Használja a címet.
Kamera, Videófelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Szögek
80 °
Készenléti autonómia
24 h
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080

Ajánlott termékek