iUni IP48 kémkamera üveg, Wi-Fi, Full HD, mozgásérzékelő, mozgásérzékelő

RRP price: 40 018,45 Ft
31 998,72 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
26 889,35 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 550119
Raktáron

Leírás

FELVÉTEL ÉS HIDRATÁLÁS EGYSZERRE

Ezzel az innovatív palackkal nemcsak hidratált maradhatsz kedvenc tevékenységeid során, hanem megörökítheted és megoszthatod azokat a különleges pillanatokat, amelyek egyébként csak az emlékeidben maradnának.

A palack kupakjába épített Full HD videokamera lehetővé teszi, hogy az akció minden pillanatát részletesen, tisztán rögzíthesse.

Az üveg ütés- és karcálló anyagból készült, így védelmet nyújt a kényes belső alkatrészek számára.

A dedikált alkalmazással teljes mértékben ellenőrizheted a kamera beállításait, és bármikor és bárhol hozzáférhetsz a rögzített tartalmakhoz.

BEÉPÍTETT FULL HD KAMERA

A beépített Full HD videokamera 1920x1080 pixel felbontású kép- és videofelvételek rögzítésére képes. Tiszta és részletes képeket biztosít, amelyek ideálisak egy helyiség megfigyeléséhez vagy fontos események rögzítéséhez.

Az újratölthető 800mAh lítium-ion akkumulátorral felszerelt kémkamera kb. 2 órán keresztül folyamatos videofelvételt tesz lehetővé. Az akkumulátor töltése a mellékelt mikro USB kábelen keresztül történik.

MICROSD KÁRTYAHELY MAX. 128GB

A kémkamera által támogatott memória egy legfeljebb 128 GB-os microSD kártya (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat későbbi megtekintés céljából elmentheti.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

INTELLIGENS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

Az intelligens mozgásérzékelés lehetővé teszi, hogy a mozgásérzékelő működésbe lépésekor riasztásokat kapjon, így nem marad le semmilyen fontos eseményről. Az alkalmazáson belüli mozgásérzékelő érzékenységét beállíthatja: magas, közepes, alacsony, kikapcsolt.

Minden apró mozgást pontosan rögzít, és azonnal riasztja Önt.

Ez a funkció nemcsak a megfigyelés hatékonyságát növeli, hanem minimalizálja a felesleges adattárolást is, és csak a lényeges pillanatokra összpontosít.

WI-FI / PONT-PONT KAPCSOLAT

A P2P technológiával ellátott kémkamera lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonjáról vagy tabletjéről nézze meg a felvételt, ha 5-10 méteren belül van a kamerától. Vagy ha van vezeték nélküli internet az Ön tartózkodási helyén, akkor a mini kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a routeréhez, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera lesz, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megfigyelhesse.

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie az UmeLine alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz).

Az iUni IP48 kémkamera hálózati kapcsolat nélkül is működik,csak töltse be a készüléket, és helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza), és a kamera automatikusan elkezdi a filmezést. Vegye ki a memóriakártyát az órából, helyezze be a számítógépbe, és nézze meg a felvételeket.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Szín: szürke
- Videófelbontás: Full HD 1920*1080 15fps
- Videó formátum: MP4
- Fényképfelbontás: 1920*1080
- Fénykép formátum: JPEG
- Wi-Fi
- Mobil alkalmazás: UmeLine
- Operációs rendszer: Android/iOS
- Memóriakártya-nyílás: MicroSD kártya legfeljebb 128 GB-ig (nem tartozék)
- Mikrofon
- Mozgásérzékelés
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Beépített akkumulátor: 800mAh
- Felvételi idő: kb. 2 óra
- Töltési idő: kb. 2 óra
- Kapacitás: 750 ml
- Méretek: 22,5 x 7,9 cm.
- Súly: 200 g

A CSOMAG TARTALMAZZA:

- 1 x iUni IP48 kémkamerás palack

- 1 x micro USB töltőkábel

- 1 x felhasználói kézikönyv

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes készülékek olyan funkcióknak köszönhetően aktiválják magukat, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
550119
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba
Használja a címet.
Kamera, Videófelvétel
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080

Ajánlott termékek