iUni IP49 kémkameramodul, Wi-Fi, P2P, mozgásérzékelő

RRP price: 28 779,85 Ft
22 366,51 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 126,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 551901
Raktáron

Leírás

KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY - KOMPAKT, KÖNNYEN KEZELHETŐ

A vezeték nélküli kémkameramodul egy ötletes és kompakt eszköz, amelyet a diszkrét megfigyelés és megfigyelés igényeinek kielégítésére terveztek. Kis méretével és fejlett technológiájával ez a modul lehetővé teszi, hogy fontos információkhoz és tiszta képekhez jusson hatékony és kényelmes módon.

Egy kémkamera elhelyezése néha kihívást jelenthet, különösen akkor, ha a lencse nem illik oda, ahová szeretné elhelyezni. A mini kémkamera modul örökre kiküszöböli ezt a problémát! A rugalmas pánt lehetővé teszi, hogy a lencsét a kép rögzítéséhez legoptimálisabb pozícióba helyezze.

Ideális a legkülönbözőbb helyzetekben, például otthoni megfigyeléshez, csecsemőmegfigyeléshez, vagyonvédelemhez és személyes biztonsághoz.

TISZTA ÉS RÉSZLETES KÉPEK

Ez az ultrahajlékony kémkamera lehetővé teszi, hogy a legnehezebben hozzáférhető helyeket is megfigyelhesse. A rugalmas pánt 18 cm hosszú, így a megfigyeléshez a legkényelmesebb helyre és bármilyen szögben elhelyezheti az objektívet. A kémkamera 1280x720P felbontásban képes rögzíteni.

A mini megfigyelő kamerával mindig tájékozott lesz arról, hogy mi történik ott, ahol telepítve van.

128GB MICROSD KÁRTYAHELY A 24/7 FELÜGYELETHEZ

A kémkamera által támogatott memória egy microSD kártya akár 128Gb (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat elmentheti a későbbi megtekintéshez.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

FELVÉTEL A FELTÖLTÉS SORÁN

A kiváló minőségű 400mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátorral felszerelt kémkamera kb. 2 órán keresztül folyamatos videofelvételt tesz lehetővé. Ezenkívül a készülék támogatja a töltést és a felvételt egyidejűleg.

GYORS ÉS PONTOS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

A modul olyan fejlett funkciókkal is fel van szerelve, mint a mozgásérzékelés és a mozgásérzékelésre történő felvétel. Ez azt jelenti, hogy a modul úgy konfigurálható, hogy csak akkor rögzítsen, ha mozgást érzékel a képkockán, így megtakarítva a tárhelyet és a megtekintési időt.

WIFI KAPCSOLAT - VALÓS IDEJŰ FELÜGYELET

Ennek a mini kamerának a használata nagyon egyszerű, csak töltse be az eszközt, és helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza).

A WiFi kapcsolat használatához le kell töltenie a "HomeEye" alkalmazást az okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítani (csak 2,4 GHz-et fogad el).

A rögzített videókat egyszerűen lejátszhatja számítógépén közvetlenül a memóriakártyáról, vagy megnézheti a már említett mobilalkalmazásban.

TULAJDONSÁGOK:

- Videófelbontás: 1280 x 720P - 10 fps

-Fényképfelbontás: 1280 x 720P

-Jellemzők: mozgásérzékelés,hurokfelvétel, Wi-Fi, mikrofon

- Memóriakártya-támogatás: microSD max. 128 GB (nem tartozék)

- Beépített akkumulátor: 400mAh 3,7V

- Töltési idő: kb. 2 óra

- Az akkumulátor élettartama: kb. 2 óra

- Korlátlan akkumulátor-üzemidő áramforráshoz csatlakoztatva

- Méretek: 45*2,3*1,2 cm

- Súly: 25 g

A CSOMAG TARTALMAZZA: - A KÉSZÜLÉKET A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKKEL SZERELIK FEL: - A KÉSZÜLÉKET A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKKEL SZERELIK FEL:

- 1 x iUni IP49 vezeték nélküli kémkamera modul
- 1 x micro USB kábel
- 1 x felhasználói kézikönyv

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint az ilyen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
551901
Márka
Terméktípus
Modul
Használja a címet.
Videófelvétel
Maximálisan támogatott memória
128 GB
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080