iUni K2 Mini kémfelvevő, 32 GB, 200 óra, hangaktiválás, MP3 lejátszó

RRP price: 27 988,86 Ft
19 167,15 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
16 106,83 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 537769
Raktáron

Leírás

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_1.jpg

A LEGLAPOSABB ÉS LEGDISZKRÉTEBB MAGNETOFON

Ha egy kicsi, vékony, megbízható, nagy kapacitású, hosszú üzemidejű rögzítő készüléket keres, az iUni K2 pont az, amire szüksége van.

Ez a diktafon 750 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 3 óra alatt teljesen feltölthető, és akár 200 órán át folyamatosan rögzít, amire az okostelefonok nem képesek. Töltés közben is képes rögzíteni, és automatikusan menti a hangfájlokat, ha az akkumulátor lemerül.

A diktafon hangvezérlő funkciókkal rendelkezik, és kompatibilis az MP3 zenei formátummal. A felvételeket közvetlenül a készülékről hallgathatja meg a mellékelt fejhallgatón keresztül, vagy USB-kábelen keresztül átviheti őket számítógépére.

Ezt a mini diktafont kifejezetten arra tervezték, hogy gyanú keltése nélkül figyelje az otthoni, irodai, megbeszéléseken vagy egyéb társadalmi eseményeken végzett tevékenységeket.

EGYEDI KIALAKÍTÁS - HITELKÁRTYA MÉRETŰ

Ez az ultravékony diktafon mindössze 0,4 mm vékony, nagyon könnyű és hordozható, így bárhová magával viheti, mivel bankkártya méretű.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_33.jpg

32 GB BEÉPÍTETT MEMÓRIA

A 32 GB belső memóriával rendelkező hangrögzítő körülbelül 2100 órányi hangrögzítő fájlokat képes tárolni 32Kbps sebességgel. A beépített memória biztonságos és kevésbé hajlamos a fájlrongálódásra.

Normál hangfelvételhez, fejhallgató csatlakoztatása nélkül, csúsztassa a hálózati kapcsolót ON állásba, a hangrögzítő kapcsolót pedig OFF állásba. Amikor a piros lámpa néhányszor felvillan és kialszik, a normál felvétel elindul. A felvételi fájl mentéséhez és a felvevő kikapcsolásához csúsztassa a kapcsolót OFF állásba.

A diktafon WAV formátumban tud rögzíteni:

WAV - felvételek 3072 / 1536 / 1024 / 768K / 512 / 256 / 192 / 128 / 64 / 32 Kbps minőségben.

HANGVEZÉRELT FELVÉTEL - LESZ

Nem bonyolult lépések, egyszerű használat, rögzítse a fontos tartalmakat bármikor, bárhol!

A diktafon automatikusan rögzít, ha hang van a közelben, és automatikusan kikapcsol, ha nincs hang, ezzel memóriát és energiát takarít meg. A mikrofon kb. 10 méteres távolságig képes a hangfelvételre.

A szenzor érzékenységét 1-től 7-ig állíthatja be az igényeinek megfelelően.

A fejhallgató csatlakoztatása nélküli hangfelvételhez csúsztassa a hálózati kapcsolót ON állásba, majd a VOR kapcsolót ON állásba. Amikor a kék fény néhányszor felvillan és kialszik, a hangaktivált felvétel elindul. A felvételi fájl mentéséhez és a diktafon kikapcsolásához csúsztassa a kapcsolót OFF állásba.

FIGYELMEZTETÉS! A hangaktiválási funkció legalább 50DB hangerőnél lép működésbe.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_5.jpg

AKÁR 200 ÓRÁNYI FOLYAMATOS FELVÉTEL

A digitális hangrögzítő egy 750 mAh-s újratölthető akkumulátorral van ellátva, amely egy teljes feltöltéssel kb. 200 óra folyamatos rögzítési időt biztosít 32Kbps sebességgel.

A diktafon kivételes előnye, hogy töltés közben is képes rögzíteni. A diktafont csatlakoztathatja egy hordozható akkumulátorhoz, és addig használhatja, amíg a memóriakapacitás meg nem telik.

FIGYELMEZTETÉS! A felvételi idő a hangerősség és a kiválasztott hangminőség (Kbps) függvényében változik.

A számítógéphez való csatlakoztatás után a diktafon fő mappájában található egy szöveges fájl, amely a készülék alapértelmezett rögzítési módjának konfigurálására szolgál: dátum és idő, hangaktiválás, hangminőség, rögzítési érzékenység vagy fájlfelvételi idő.

MP3 LEJÁTÓ

A készüléket MP3-lejátszóként is használhatja, így a készülékhez mellékelt fejhallgatón keresztül hallgathatja kedvenc zenéit.

Támogatja a különböző zenelejátszási formátumokat, például MP3, WMA, WAV stb.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_11.jpg

HALLGASSA FELVÉTEL KÖZBEN - HALLÓKÉSZÜLÉK FUNKCIÓ

Felvétel közben csatlakoztassa a mellékelt fejhallgatót, és hallgassa felvétel közben. Ekkor csúsztassa a + vagy - gombot a hangerő növeléséhez vagy csökkentéséhez.

DÁTUM- ÉS IDŐBÉLYEGZŐ A FELVÉTELEKEN

Csatlakoztassa a diktafont a számítógéphez a dátum és az idő szinkronizálásához a felvétel előtt.

Az idő és a dátum előzetes beállítása megkönnyíti a fájlok kezelését.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_7.jpg

GYORS ÉS EGYSZERŰ FÁJLÁTVITEL

A rövid USB-kábel segítségével csatlakoztassa bármelyik PC/Mac számítógéphez, és ugyanarról a kábelről tölthet fel és le.

OTG technológia segítségével mobiltelefonjához is csatlakoztathatja. Az OTG kapcsolat csak az Android rendszert használó telefonok esetében érhető el.

Megjegyzés: A Mac felhasználóknak VLC Media Playerre van szükségük, amely egy ingyenes alkalmazás. A számítógépen történő lejátszáskor olyan lejátszót használjon, amely elfogadja a WAV felvételi fájlokat.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Anyag: ABS
- Szín: fekete
- Belső memória: 32 GB
- Lejátszási formátum: WAV, MP3
- Dátum és időbélyegző
- VOR - hangaktiválás
- Felvételi formátum: 32/64/128/192/512/768/1024/1536/3072 Kbps
- Gyakoriság: 20Hz-20KHz
- Beépített mikrofon
- Energiaellátás: beépített 750 mAh 3,7 V-os lítium akkumulátor
- Töltési idő: ~3 óra
- Folyamatos felvételi akkumulátor élettartama: kb. 200 óra (32Kbps minőségben) - a hangerőtől és a felvétel minőségétől függően változik
- Készenléti akkumulátor élettartama: kb. 720 óra (30 nap)
- 32 GB-os felvételi kapacitás: kb. 2100 óra (32Kbps minőségben) - a hangerőszinttől és a felvételi minőségtől függően változik
- Felvételi távolság: 6-12 méter
- Memóriakártyaként is használható
- Villogó piros fényjelző - jelzi a töltési állapotot
- Kék fényjelző - a teljesen feltöltött állapotot jelzi
- Méretek: 8,8 x 5,5 x 0,4 cm
- Súly: 33 g

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_9.jpg
A CSOMAG TARTALMAZZA: - A TÖLTŐEGYSÉGET A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKKEL TÖLTIK FEL:

- 1 x iUni K2 mini kémmegfigyelő készülék
- 1 x USB tápkábel
- 1 x pár fejhallgató
- 1 x felhasználói kézikönyv

Hazugságok:

- Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a diktafont.
- A lejátszáshoz és a fájlok átviteléhez kérjük, először kapcsolja ki, majd csatlakoztassa a számítógéphez vagy az Android telefonhoz.

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gomb/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
537769
Márka
Terméktípus
Reportofon
Használja a címet.
Hangfelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Élelmiszer
Akkumulátor
SIM-kártya
Nem
Csatlakozási lehetőség
USB kábel
Készenléti autonómia
720 h

Ajánlott termékek