iUni KW17B-GD GSM Jelismétlő, 4G / 3G, 2600 / 2100 / 900 MHz, Digitális, Nagy méretű

[2]
RRP price: 128 186,55 Ft
96 119,87 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 126,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 513558
Raktáron

Leírás

Az épületek vastag falai, alagsorok, alacsony területek, alagutak, fémszerkezetek, az operátor adójától nagy távolság stb. Akadályozzák a telefon / internet jel elérését. Bárki számára elérhető megoldás a GSM-átjátszó.

A GSM kettősávos erősítő (vagy ismétlő) egy jel erősítő eszköz, amely lehetővé teszi annak mozgatását és elosztását egy létező területről egy olyan területre, ahol hiányzik.


Az erősítőkészlet használata hatékony megoldás a hiányzó belső felületek jelfedésére és a fő üzemeltetők: Orange, Vodafone és Telekom által nyújtott szolgáltatások fejlesztésére (városokban, szomszédos területeken, vidéki területeken, ahol a GSM-hálózatok a 900MHz-es sávban vannak).

Az erősítő beszerelése indokolt azokban a helyeken, ahol hiányzik a GSM jel, és ahol több eszközt kívánunk egyszerre használni (telefonok, modemek, útválasztók), vagy olyan helyeken, ahol a kábel csatlakoztatása a külső antennához nem kényelmes. A jel erősítő (ismétlőnek / ismétlőnek is nevezett) használatának előnyei a következők: a hívások minőségének javítása, az internet / adatátvitel sebessége, a mozgás szabadsága a jel által lefedett területen.

Vidéki térségekben, házakban, nyaralókban, kereskedelmi vagy ipari épületekben ajánlott, kielégítő jelzésű, de belül nem kielégítő.

Főbb jellemzői:

Az erősítő működésének gyakorisága:

  • 2G/GSM: 900/1800 MHz
  • 3G: 900 / 2100 MHz
  • 4G: 1800 / 2600 MHz

Maximális kapacitás: 500-1500 nm.(ideális körülmények között: a bemeneti jel maximális szintje, akadálymentes elosztófelület. A gyakorlatban a fedett felület a belső antenna helyétől és nyomatékától függ).

Az említett frekvenciasávban mobil szolgáltatásokat nyújtó összes szolgáltató sejtátvitelét egy olyan területről mozgatja, ahol az megtalálható, ahol hiányzik.

A csomag a következőket tartalmazza:

1. GSM kettősávos irányerősítő bemeneti és kimeneti aljzatokkal

2. AC / DC tápegység

3. Külső antenna (vevők)

4. RF240 "alacsony veszteségű" kábel és N_hím aljzat a "BTS" erősítőhöz való csatlakoztatáshoz, 10 méter

5. Belső antenna (adó)

6. RF240 "kis veszteségű" kábel és N_hím aljzat az erősítő "USER" portjához történő csatlakoztatáshoz, 10 méter

Figyelem!

Ez az eszköz sikeresen áthelyezi a jelet, amely megtalálja az egyik területen a másikba, ahol hiányzik, vagy ahol alacsony frekvenciája van, és javíthatja.

Nem használható nyílt terekben, például kertekben és mezőkben.

A jel-erősítő készlet telepítését szakembereknek kell elvégezni, különben a helytelen telepítés interferenciát okozhat a rádióspektrumban és befolyásolhatja a mobiltelefon-hálózatokat.

Hasznos tippek a felszereléshez:

A sikeres telepítéshez az antennák közötti távolságnak legalább 20 méternek kell lennie, így nincs kommunikáció közöttük (nem szabad látni, és nem szabad elfogni azt, amelyik a másikat bocsátja ki).

A helyzet elkerülése érdekében:

1. Az antennáknak - még akkor is, ha az egyik belülről, a másik kívülről - eltérő irányba kell orientálódniuk. Tehát ha a fogott nyugatra néz, akkor a belsejét hátra kell szerelni keletre, hogy kelet felé tudjon kibocsátani.

2. Az adó-antenna gombaként néz ki. A szintet alatta kell elhelyezni, amely valahol a mennyezetet felveszi, és lefelé nézzen (egy gombával szemben), hogy lejusson.

3. A külső antennát a beltéri antennánál magasabb szintre kell helyezni. Például a kültéri antennát a házon lévő tartóra kell felszerelni, a beltéri antennát pedig az alsó szintre. Semmi esetre sem vesszük az erkélyről származó jelet, hogy az ugyanazon a szinten legyen a helyiségbe.

Az antennák látása esetén olyan mező jön létre, amely zavarhatja a rádióspektrumot és a GMS hálózatok által kibocsátott hullámokat.

A készülék üzembe helyezése utáni minden sikeres telepítés után ellenőrizni kell azt a területet, ahol a vevőantenna található, hogy van-e még jelünk.

Ha a telepítés helyes, akkor az eszköz indításakor a külső antenna területéről (a vevő antennáról) származó gsm jelet nem szabad befolyásolni. 

Az eszközök megfelelnek minden hatályos szabványnak és követelménynek, amelyeket az EU és az USA piacán is kínálnak.

Vélemények

5, 5 csillagból
Based on 2 votes
Csillag 5
100%
Csillag 4
0%
Csillag 3
0%
Csillag 2
0%
1 csillag
0%
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása
I
Ionica
2022. okt. 13.
vroiam sa-l dau retur, insa dupa ce am vorbit cu cei de la tehnic am reusit sa-l fac sa mearga si acum AM SEMNAL IN CASAAAAAAAAAA :D :D
B
Bratulescu Eduard
2022. máj. 09.
Sunt foarte multumit de acest dispozitiv. Am avut ceva probleme cu el deoarece montasem antena prost, dar acum ca am asezat-o asa cum trebuie, la indrumarile celor de la departamentul tehnic, ma joc cu semnalul in toata curteacasa, loc unde inainte nici nu visam sa am semnal. Cat despre firma IUNI am tot respectul deoarece si-au dat tot interesul pana am rezolvat situatia antenei.

Részletek

SKU
513558
Márka
Terméktípus
Jelerősítő
Frekvenciasáv
2100 MHz, 2600 MHz
Hatáskör
1500 négyzetméter
Descriere scurta

Amplificatorul de semnal GSM este un dispozitiv de repetare a semnalului ce permite mutarea si distribuirea acestuia dintr-o zona unde este existent intr-o zona unde acesta lipseste.