iUni M11 Mini Spy Spy telefon medál, 32GB, hangaktiválás, MP3 lejátszó

RRP price: 25 573,18 Ft
19 961,51 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 126,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 537790
Raktáron

Leírás

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_1.jpg

MINI MEDÁLBA REJTETT MIKROFON

Ezzel a kémmagnóval a hangfelvétel még sosem volt ilyen diszkrét és egyszerű! Tökéletesen működik, és elég kicsi ahhoz, hogy bárhol viselje. Rendszeresen használhatod mini medálként vagy kulcstartóként, és amikor kell, csak a bekapcsológomb (M) megnyomásával rögzítheted a hangot. Ez a gomb a felvétel elindítására és a felvétel leállítására/mentésére is szolgál.

A 32 GB belső memóriával rendelkező hangrögzítő körülbelül 150 órányi felvételi fájlokat képes tárolni 512 Kbps sebességgel. A beépített memória biztonságos és kevésbé hajlamos a fájlok sérülésére.

A felvételeket közvetlenül a készülékről hallgathatja meg a mellékelt fejhallgatón keresztül, vagy USB-kábelen keresztül átviheti azokat számítógépére.

Ez a mini függőmagnó kifejezetten arra lett tervezve, hogy gyanútlanul megfigyelhesse a megbeszéléseket vagy más társadalmi eseményeket.

MINIATŰR KÉMKÉSZÜLÉK

Ez a mini medálos diktafon mindössze 38*10*8 mm és 17 gramm, így nagyon könnyű és hordozható. Kulcsra vagy nyakláncra rögzíthető.

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami tartós, robusztus és hosszú élettartamúvá teszi.

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_3.jpg

EGYGOMBOS FELVÉTEL/MENTÉS

A Spy Recorder 512 kbps minőségben képes WAV formátumban rögzíteni.

Fejhallgató csatlakoztatása nélkül nyomja meg hosszan a bekapcsológombot (M), és a piros fény kigyullad. Három gyors kattintás után a piros fény kialszik, és a felvétel elindul. A felvétel végén ismét nyomja meg hosszan az M gombot. Ekkor a kék fény 3 alkalommal villog, mielőtt elmenti és bezárja a felvételt.

Megjegyzés: felvétel közben nincs hang és fény; ne csatlakoztassa a felvevőt a számítógéphez, különben elveszíti a fájlt felvétel közben; annak ellenőrzéséhez, hogy a készülék felvételi üzemmódban van-e, kattintson az M gombra, és a piros fény villogni fog.

HANGVEZÉRELT HANGFELVÉTEL

Automatikusan rögzít, ha hang van a közelben, és automatikusan leáll, ha nincs hang, ezzel memóriát és energiát takarít meg.

Fejhallgató csatlakoztatása nélkül tartsa lenyomva a bekapcsológombot, amíg a piros fény villogni nem kezd. A piros fény háromszor villan, majd a készülék elkezdi a felvételt. Kattintson kétszer a bekapcsológombra, és a lila fény egyszer felvillan. A lila fény háromszor villan, a készülék hangfelvételi üzemmódba lép.

Tipp: ha ellenőrizni szeretné, hogy a készülék hangfelvételi üzemmódban van-e, nyomja meg egyszer a bekapcsológombot; ha a kék fény villog, a készülék hangfelvételi üzemmódban van.

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_6.jpg

DÁTUM- ÉS IDŐBÉLYEGZŐ A FELVÉTELEKEN

Csatlakoztassa a diktafont a számítógéphez a dátum és az idő szinkronizálásához a felvétel előtt. Az idő és a dátum előzetes beállítása megkönnyíti a fájlkezelést.

HALLGATÁS BÁRMIKOR, BÁRHOL

A készülékhez mellékelt fejhallgatón senkit nem zavarva hallgathat felvételeket vagy zenét, amikor nyilvános helyen tartózkodik.

MP3-zene lejátszásához csatlakoztassa a fejhallgatót, nyomja meg hosszan a bekapcsológombot (M), és engedje fel, amikor a kék fény kigyullad, ekkor a készülék automatikusan elindul és lejátssza a zenét.

AzMP3-zene lejátszása és a hangfelvétel között váltáshoz nyomja meg hosszan afejhallgatón lévő"Lejátszás/szünet" gombot,és engedje fel, amikor a lila fény villog.

Hangfelvételek/MP3 zene lejátszása közben közvetlenül a készülékről törölhet fájlokat. Kattintson duplán a fejhallgatón lévő "Lejátszás/szünet" gombra a törlési módba való belépéshez (lila fény villog). Kattintson a "+" vagy "-"" gombra a fejhallgatón a hallgatott felvétel/zene törlésének megerősítéséhez.

Hazugság: a diktafon törli az éppen hallgatott felvételt vagy zenét.

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_5.jpg

AKÁR 23 ÓRA FOLYAMATOS FELVÉTEL

A mini diktafon egy 150mAh-s újratölthető akkumulátorral működik, amely egyetlen teljes feltöltéssel körülbelül 23 órányi 512Kbps sebességű felvételt tesz lehetővé.

A diktafon kivételes előnye, hogy töltés közben is tud rögzíteni. A diktafont csatlakoztathatja egy hordozható akkumulátorhoz, és addig használhatja, amíg a memóriakapacitás meg nem telik.

JELLEMZŐK:

- Anyaga: rozsdamentes acél

- Szín: ezüst

- Lyuk a nyakpánt számára

- Felvételi formátum: WAV - 512kbps

- Felvételi távolság: 6-10 méter

- Lejátszási formátum: MP3/WMA/WAV

- Belső memória: 32 GB

- Energiaellátás: 150mAh 3,7V-os beépített akkumulátor

- Töltési idő: kb. 3 óra

- Az akkumulátor élettartama felvételi üzemmódban: kb. 23 óra

- 32 GB tárolókapacitás: körülbelül 150 óra (hangminőség 512kbps)

- Hangaktiválás: igen

- Dátum és időbélyegző

- Memóriakártyaként is használható

- Villogó piros fényjelző - jelzi a töltési állapotot

- Kék fényjelző - a teljes töltöttséget jelzi

- Méret: 38*10*8 mm

- Súly: 17 g

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_13.jpg
A CSOMAG TARTALMAZZA: - A TÖLTŐEGYSÉGET A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKKEL EGYÜTT:

- 1 x iUni M11 mini medálos kémfelvevő

- 1 x nyaklánc

- 1 x USB kábel

- 1 x adapter kábel

- 1 x pár fejhallgató

- 1 x felhasználói kézikönyv

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amely természeténél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkezik, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes készülékek olyan funkcióknak köszönhetően aktiválják magukat, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint az ilyen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
537790
Márka
Terméktípus
Reportofon
Használja a címet.
Hangfelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Élelmiszer
Akkumulátor
Készenléti autonómia
360 h