iUni SB1 E27 izzós kémkamera, Wi-Fi, Full HD, mozgásérzékelő, mennyezetre/falra szerelhető

RRP price: 33 602,67 Ft
27 988,86 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
23 520,26 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 550041
Raktáron

Leírás

INTELLIGENS FELÜGYELETI MEGOLDÁS

A látszólag hétköznapi E27-es izzócsiga kialakításával ez a készülék egy kémkamerát is ügyesen elrejt.

A beépített Wi-Fi-kapcsolattal a kamera valós idejű hozzáférést biztosít a Full HD képekhez és videofelvételekhez, tiszta képminőséget biztosítva a hatékony térfigyeléshez.

A telepítés egyszerűvé válik az eszköz mennyezetre vagy falra történő csíptetésével, így panorámaképet és átfogó képet nyújt az érdeklődésre számot tartó területről.

Ez a kémkamera-dóm ideális otthonának, irodájának vagy más érdekes terek megfigyelésére, diszkrét és hatékony megoldást nyújtva az Ön és szerettei biztonságára.


128GB MICROSD KÁRTYAHELY A 24/7 FELÜGYELETHEZ

A kémkamera által támogatott memória egy microSD kártya legfeljebb 128Gb (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat elmentheti a későbbi megtekintéshez.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

Nincs beépített akkumulátor, egyszerűen csatlakoztassa a kamerát a hálózathoz, hogy non-stop filmezzen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha nincs csatlakoztatva a hálózathoz, nem fog működni.

BEÉPÍTETT FULL HD VIDEO KAMERA

Egyidejűleg töltheti mobiltelefonját vagy más elektronikus eszközeit és videókat rögzíthet.

A beépített Full HD videokamera 1920x1080 pixel felbontású képeket és videókat tud rögzíteni. Tiszta és részletes képeket biztosít, ideális egy helyiség megfigyeléséhez vagy fontos események rögzítéséhez.

Egyszerűen csatlakoztassa a kamerát a hálózathoz, és azonnal elkezd filmezni. Ezért a kémkamera töltése soha nem szükséges, mivel az áramellátás a kábelen keresztül történik.

INTELLIGENS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

A dulia kamera a legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy akkor is naprakész maradjon, amikor nincs otthon.

Az intelligens mozgásérzékelő lehetővé teszi, hogy a mozgásérzékelő működésbe lépésekor riasztásokat kapjon, így soha nem marad le egy fontos eseményről sem. Az alkalmazáson belüli mozgásérzékelő érzékenységét beállíthatja - magas, közepes, alacsony, kikapcsolt.

Minden kisebb mozgást pontosan rögzít, és azonnal riasztja Önt.

WI-FI / PONT-PONT KAPCSOLAT

A P2P kémkamera lehetővé teszi, hogy közvetlenül a telefonodról vagy a tabletedről nézd meg a felvételt, ha 5-10 méteren belül vagy a kamerától. Vagy ha van vezeték nélküli internet az Ön tartózkodási helyén, akkor a mini kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a routeréhez, és az eredmény egy maszkolt vezeték nélküli IP-kamera lesz, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megfigyelhesse.

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie az UmeLine alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz).

Az iUni SB1 kémkamera Wi-Fi kapcsolat nélkül is működik. Helyezzen be egy legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyát (a csomag nem tartalmazza), majd csatlakoztassa a kamerát a hálózathoz, és a kamera automatikusan elkezdi a filmezést. Vegye ki a memóriakártyát a kártyahelyből, helyezze be a számítógépbe, és nézze meg a felvételeket.

SZABVÁNYOS E27 ALJZAT

A funkcionális és esztétikus kialakítású csiga E27-es foglalatú izzók támogatására készült, és mennyezetre és falra egyaránt felszerelhető, így többféle lehetőséget kínál a különböző helyiségek megvilágítására.

Akár lakó-, akár kereskedelmi helyiségekben használják, ez a tartó megbízható megoldást kínál az izzók biztonságos és vonzó módon történő felszereléséhez.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Szín: fehér
- foglalat típusa: E27
- Videófelbontás: Full HD 1920*1080 15fps
- Videó formátum: MP4
- Fényképfelbontás: 1920*1080
- Fénykép formátum: JPEG
- Wi-Fi
- Operációs rendszer: Android/iOS
- Memória: MicroSD kártya legfeljebb 128 GB-ig (nem tartozék)
- Mikrofon
- Mozgásérzékelés
- Hurokfelvétel
- Dátum/időbélyegző a felvételeken és a fényképeken
- Beépített akkumulátor: nincs
- Az akkumulátor élettartama: korlátlan - tápegységhez csatlakoztatva
- Tápfeszültség: 250V AC 6A
- Méretek: 115 x 55 mm
- Csomagolási méretek: 96 x 120 x 120 mm
- Súly: 44 g

A CSOMAG TARTALMA:

- 1 x kémkamera csigás izzóban E27 iUni SB1 iUni SB1

- 1 x felhasználói kézikönyv

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják az olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gombok/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz használata esetén tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
550041
Márka
Terméktípus
Dulie bec
Használja a címet.
Videófelvétel
Működési autonómia
Korlátlan - Áramforrás
Maximálisan támogatott memória
128 GB
Operációs rendszer
Univerzális
Fénykép felbontása
1920 x 1080
Videó felbontás
1920 x 1080

Ajánlott termékek