iUni V15 Mini kémfelvevő, 32 GB, 68 óra, hangaktiválás, MP3 lejátszó

RRP price: 27 988,86 Ft
23 177,02 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
19 476,72 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 537776
Raktáron

Leírás

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_1.jpg

MAGNÓ / MP3 LEJÁTSZÓ / USB FLASH MEGHAJTÓ

3 az 1-ben készülék hangrögzítő, zenelejátszó és USB-memóriatár funkcióval. Az iUni V15 mini diktafon rögzíti az összes számodra hasznos hangot, és lehetővé teszi, hogy a megfelelő időben meghallgasd őket.

A 32 GB belső memóriával rendelkező hangrögzítő körülbelül 2000 órányi felvételi fájlokat képes tárolni 32Kbps sebességgel. A beépített memória biztonságos és kevésbé hajlamos a fájlrongálódásra.

A diktafon kompatibilis az MP3 zenei formátummal. A felvételek a mellékelt fejhallgatón keresztül vagy PC csatlakozással is lejátszhatók.

Ezt a mini kémfelvevőt kifejezetten arra tervezték, hogy gyanútlanul megfigyelhesse a találkozókat vagy más társadalmi eseményeket.

ULTRA KÖNNYŰ ÉS KOMPAKT

Ez a mindössze 6 mm vastag és 20 gramm súlyú mini diktafon bárhová magával vihető. Könnyedén elhelyezheti a pénztárcájában vagy a mellzsebében.

Használja bárhol és bármikor a mindennapokban.

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_3.jpg

PORTABLE

Egy miniatűr készülék, amely segítségével diszkréten, gyanútlanul rögzíthet kiváló minőségű hangot.

A mellékelt kulcstartó lyuknak köszönhetően rendszeresen használhatja kulcstartóként, és akkor rögzíthet hangot, amikor szüksége van rá. Ideális emlékeztetőkhöz, megbeszélésekhez, interjúkhoz és sok máshoz. Barátoknak is remek ajándék lehet.

EGYGOMBOS HANGFELVÉTEL

Csak csúsztassa el az ON/OFF gombot a felvétel egyszerű elindításához/mentéséhez.

A diktafon WAV formátumban tud rögzíteni:

WAV -384Kbps /192Kbps /128Kbps /64Kbps / 32Kbpsminőségű felvételek.

Az iUni V15 egy kisméretű diktafon, amelynek legnagyobb előnye az egyszerű kezelés, a nagy kapacitás és a kellően hosszú üzemidő.

A számítógéphez való csatlakoztatás után a diktafon fő mappájában található egy szöveges fájl, amely a készülék alapértelmezett felvételi módjának beállítására szolgál: dátum és idő, hangaktiválás, hangminőség, felvételi érzékenység vagy fájlfelvételi idő.

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_5.jpg

HANGAKTIVÁLT HANGRÖGZÍTÉS

A diktafon automatikusan rögzít, ha hang van a közelben, és automatikusan kikapcsol, ha nincs hang, ezzel memóriát és energiát takarít meg. A mikrofon körülbelül 12 méteres távolságig képes hangot felvenni.

A szenzor érzékenységét 1 és 7 között állíthatja be az igényeinek megfelelően.

FIGYELMEZTETÉS! A hangaktiválási funkció minimum 50DB hangerőnél lép működésbe.

AKÁR 68 ÓRA FOLYAMATOS RÖGZÍTÉSI IDŐ

A digitális hangrögzítő egy 200 mAh-s újratölthető akkumulátorral van ellátva, amely egy teljes feltöltéssel körülbelül 68 órányi, 32Kbps sebességű felvételt tesz lehetővé.

A diktafon kivételes előnye, hogy töltés közben is képes rögzíteni. A diktafont csatlakoztathatja egy hordozható akkumulátorhoz, és addig használhatja, amíg a memóriakapacitás meg nem telik.

FIGYELMEZTETÉS! A felvételi idő a hangerősségtől és a kiválasztott hangminőségtől (Kbps) függően változik.

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_7.jpg

BÁRMIKOR, BÁRHOL HALLGATHATJA

A készülékhez mellékelt fejhallgatón keresztül nyilvános helyen is hallgathat felvételeket vagy zenét anélkül, hogy bárkit is zavarna.

MP3 zenék és hangfelvételek lejátszásához csatlakoztassa a fejhallgatót, csúsztassa a bekapcsológombot ON állásba, majd a készülék automatikusan elindul és lejátszik.

GYORS ÉS EGYSZERŰ FÁJLÁTVITEL

A rövid USB-kábel segítségével csatlakoztathatja bármelyik PC-hez/Mac-hez, és ugyanarról a kábelről tölthet fel és le fájlokat.

OTG technológia segítségével mobiltelefonjához is csatlakoztathatja. Az OTG kapcsolat csak az Android rendszert használó telefonok esetében érhető el.

Megjegyzés: A Mac felhasználóknak VLC Media Playerre van szükségük, amely egy ingyenes alkalmazás. A számítógépen történő lejátszáskor olyan lejátszót használjon, amely elfogadja a WAV felvételi fájlokat.

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_9.jpg
SPECIFIKÁCIÓK:

- Szín: fekete
- Belső memória: 32 GB
- Lejátszási formátum: WAV, MP3
- Dátum és időbélyegző
- VOR - hangalapú aktiválás
- Felvételi formátum: WAV 32/64/64/128/192/384 Kbps
- Gyakoriság: 48KHz
- Beépített mikrofon
- Energiaellátás: beépített 200 mAh 3,7 V-os lítium akkumulátor
- Töltési idő: ~3 óra
- Folyamatos felvételi akkumulátor élettartama: kb. 68 óra (32Kbps minőségben) - a hangerősségtől és a felvétel minőségétől függően változik.
- 32 GB felvételi tárolókapacitás: kb. 2000 óra (32Kbps minőségben) - a hangerősségtől és a felvételi minőségtől függően változik
- Felvételi távolság: 6-12 méter
- Memóriakártyaként is használható
- Villogó piros fényjelző - jelzi a töltési állapotot
- Kék fényjelző - a teljesen feltöltött állapotot jelzi
- Méretek: 6*34*54 mm
- Súly: 20 g

A CSOMAG TARTALMAZZA: - A TÖLTŐEGYSÉGET, AMELY AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

- 1 x iUni V15 mini kémfelvevő
- 1 x USB tápkábel
- 1 x adapter kábel
- 1 x pár fejhallgató
- 1 x snur
- 1 x felhasználói kézikönyv

Hazugságok:

- Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a diktafont.
- A lejátszáshoz és a fájlok átviteléhez kérjük, először kapcsolja ki, majd csatlakoztassa a számítógéphez vagy az Android telefonhoz.

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gomb/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELEM!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
537776
Márka
Terméktípus
Reportofon
Használja a címet.
Hangfelvétel
Operációs rendszer
Android, Mac OS, Windows
Élelmiszer
Akkumulátor
Csatlakozási lehetőség
USB kábel
Készenléti autonómia
120 h

Ajánlott termékek