Karóra iUni SpyCam W3, Kém kamera, Éjszakai látás, Fényképezés, Videó, Diktafon, 32GB

RRP price: 36 109,97 Ft
32 088,82 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 136,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 5012
Raktáron

Leírás

ceas-spion-cu-camera-full-hd-iuni-w3-night-vision-foto-video-reportofon-32gb_1.png

DISZKRÉT FELVÉTEL GYANÚS NÉLKÜL

Ez a mindennapi használatra tökéletes, stílusos és többfunkciós karóra HD-videók rögzítése közben úgy mutatja az időt, mint egy normál óra. A 32 GB beépített memóriával elegendő felvételi kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy útközben is megörökítse a fontos pillanatokat.

Az iUni W3 óra beépített érzékeny mikrofonnal és a számlapon található álcázott lencsével rendelkezik, így a videofelvétel és a fényképezés rendkívül egyszerű és intuitív.

Az órát USB-kábellel csatlakoztathatja a számítógéphez, hogy a kamerában lévő összes videofájlt beolvassa és lejátssza, valamint töltse.

Ez az elegáns óra bármilyen alkalomhoz és öltözékhez illik. Akár egy baráti vacsorához, akár munkába, akár szabadtéri tevékenységekhez viseli. Bárhol és bármikor rendelkezhet videokamerával, és rögzítheti a nagyszerű pillanatokat vagy fontos információkat.

EGY HORDOZHATÓ, MINDIG KÉZNÉL LÉVŐ KÉMKAMERA

Egy óra, amely egyszerre videokamera és magnó, és amely úgy néz ki, úgy érzi magát és úgy működik, mint egy normál óra.

Ennek a rejtett kamerás órának az órája, percei és másodpercei ugyanúgy működnek, mint egy valódi órának, így az idő ellenőrzésére is használhatja őket.

Ha éjszaka kell videót rögzítenie vagy fotót készítenie, akkor infravörös éjjellátó funkcióval rendelkezik, látható piros villogó fény nélkül.

Senki sem fogja gyanítani, hogy rögzít vagy kémkedik utána, mert ez az óra úgy néz ki, mint bármelyik hétköznapi óra.

ceas-spion-cu-camera-full-hd-iuni-w3-night-vision-foto-video-reportofon-32gb_3.png
FUNKCIÓK:

Full HD videofelbontás - a filmek 1920×1080-as, míg a képek 4032×3072-es felbontásban kerülnek rögzítésre, ami nagyon jó képminőséget és tisztaságot biztosít.

32 GB belső memória - a rejtett kamerás óra beépített 32 GB memóriával rendelkezik, amely több mint 5 órányi HD videofelvételt tárol.

Éjszakai látás - bármit, bármikor, bárhol észrevétlenül rögzíthet, éjjel és nappal; kiváló kép még sötét környezetben is a beépített IR LED-eknek köszönhetően; az infravörös (IR) órafény automatikusan aktiválódik, ha a készülék sötét környezetben van; az éjszakai látótávolság 1-3 méter.

Mozgásérzékelő funkció - ez a funkció ideális, ha az órát az asztalon/asztalon/könyvtárban szeretnénk hagyni, és rögzíteni, amikor nem vagyunk jelen.

Beépített 380 mAh-s újratölthető akkumulátor - a kamerát egy 380 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátor táplálja, amely lehetővé teszi, hogy a készülék körülbelül 90 percig rögzítsen videót; ha az akkumulátor lemerül felvétel vagy az óra használata közben, a készülék automatikusan elmenti a felvételt, mielőtt kikapcsol. 

Könnyű kezelhetőség - a felvétel elindításához csak meg kell nyomnia az oldalsó gombot; ha videót szeretne nézni vagy fényképet készíteni, egyszerűen csatlakoztassa a számítógép szabványos USB-portjához.

Elegáns és diszkrét design - ez a kamera pontosan úgy néz ki, mint egy férfi karóra; szabad szemmel szinte lehetetlen észrevenni a kémkamera lencséjét az óra számlapján, és az USB csatlakozó portot úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy másik gomb, így senki sem fogja gyanítani, hogy ez egy megfigyelő eszköz.

Vízálló - az óra IP-54 vízálló, alkalmas kültéri használatra esőben, de nem alkalmas úszásra vagy búvárkodásra a vízben.

Ajánlás! Ahhoz, hogy tiszta felvételt kapjon anélkül, hogy hallaná az analóg óramű "ketyegését", húzza ki az óraállító gombot, így leállítja az analóg mechanizmust, a felvétel/felvétel befejezése után állítsa be az órát, és nyomja vissza a gombot.

HOGYAN HASZNÁLJUK:

Bármilyen funkció indításához az óra a jobb felső gomb (start/stop) 2-3 másodperces megnyomásával aktiválható. Ekkor az óra készenléti üzemmódba kerül, a LED kék színnel világít.
A jobb középső gombot a normál órabeállítási funkciókhoz (óra és perc) használják. A bal középső gomb egy menetes fedél, amely elrejti és védi a dugót, amelyhez az adatkábel csatlakozik.

VIDEOFELVÉTEL - Készenléti üzemmódból a videofunkció aktiválásához nyomja meg röviden a bekapcsológombot (jobbra fent), mire a kék LED villogni kezd (3-szor), majd kialszik. Ettől a pillanattól kezdve az óra rögzít és hanggal rögzít. A felvétel leállításához nyomja meg röviden ugyanazt a gombot. A készülék automatikusan elmenti a felvételt.

RÖGZÍTŐ - készenléti üzemmódból nyomja meg röviden a jobb alsó gombot, a zöld LED felgyullad; majd nyomja meg röviden a be/ki gombot (jobb felső rész), a LED villogni fog (3-szor), majd kikapcsol. Ettől a pillanattól kezdve az óra rögzíti a hangot. A felvétel leállításához nyomja meg röviden ugyanazt a gombot. A készülék automatikusan elmenti a felvételt.

FÉNYKÉP - készenléti módból, nyomja meg kétszer röviden a jobb alsó gombot, a két LED (kék és zöld) kigyullad; majd nyomja meg röviden a be/ki gombot (jobbra fent), az órában lévő kamera képet készít, több kép esetén ismételje meg a folyamatot.

DIGITÁLIS IDŐ/IDŐBÉLYEGZŐ BEÁLLÍTÁSA
1. Kapcsolja ki a kamerát;
2. Csatlakoztassa a fényképezőgépet a számítógép USB-portjához; a fényképezőgépet USB-memóriaként fogja felismerni; ettől a ponttól kezdve átviheti az adatokat a számítógépre és fordítva;
3. Nyissa meg a "time.txt" nevű fájlt;
4. Írja az aktuális dátumot és időt a "time.txt" fájlba a megfelelő formátumban: ÉÉÉÉ-HH-NN ÓÓ:PP:SS Y (Például: 2017-09-29 14:24:32 Y); Mentsd el ezt a fájlt; ha nincs szükséged az időbélyegzőre a videón, változtasd az "Y" értéket "N" értékre a "time.txt" fájlban.

ceas-spion-cu-camera-full-hd-iuni-w3-night-vision-foto-video-reportofon-32gb_5.png
SPECIFIKÁCIÓK:

• Anyag: számlap - rozsdamentes acél;

• Pánt anyaga: bőr

• Mozgásérzékelő: CMOS

• Videófelbontás: 1920x1080 - 30 fps

• Videó formátum: AVI

• Fénykép felbontása: JPG 4032 x 3072

• Éjszakai látás: igen

• Mozgásérzékelés: igen

• Mikrofon: igen

• Digitális dátum/időbélyegző

• Belső memória: 32 GB

• Akkumulátor: 380mAh, beépített, újratölthető, Li-ion, 3.7V

• Az akkumulátor élettartama: körülbelül 1.5 óra

• Töltési idő: körülbelül 3 óra

• Tápegység: DC-5V

• Felvételi szög: 90 fok

• USB interfész: mini8Pin / USB 2.0

• Támogatott operációs rendszerek: Windows 7/8/8/8.1/10/2000/XP/Vista/Mac OS/Linux

CSOMAG TARTALMA:

• 1x Uni W3 Full HD kamera kémóra

• 1x USB kábel

• 1x Felhasználói kézikönyv

MEGEMLÍTÉSEK:

• Az órát minden használat előtt fel kell tölteni.

• Kerülje az óra viselését rendkívül magas vagy alacsony hőmérsékleten.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
5012
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba, Órák
Használja a címet.
Hangfelvétel, Kamera, Videófelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Szögek
90 °
Készenléti autonómia
24 h
Fénykép felbontása
12 Mpx
Videó felbontás
1920 x 1080
Descriere scurta

Cu acest ceas de mana rezistent la apa, cu camera HD 1080p, cu vedere pe timp de noapte cu infrarosu IR Nightvision, aveti posibilitatea de a inregistra imagini audio-video, dar si poze cu o calitate superioara, fara sa va faceti griji ca sunteti surprins de alte persoane. Memorie 32 Gb.