Karóra iUni SpyCam WP109, Full HD kém kamera, Vízálló, Audió-Videó, Fényképezés

RRP price: 37 718,43 Ft
29 676,12 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 136,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 1101
Raktáron

Leírás

watch-spy-camera-wp109-full-hd-water-resistant-audio-video-photo-32gb_11.png

DISZKRÉT FELVÉTEL GYANÚ NÉLKÜL

Ez a stílusos és multifunkcionális karóra mindennapi használatra tökéletes, hiszen HD-videók rögzítése közben úgy mutatja az időt, mint egy normál óra. A 32 GB beépített memóriával elegendő felvételi kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy útközben is megörökítse a fontos pillanatokat.

A iUni WP109 beépített érzékeny mikrofonnal és a tárcsán lévő álcázott lencsével rendelkezik, így a videofelvétel és a fényképezés rendkívül egyszerű és intuitív.

Az órát USB-kábellel csatlakoztathatja egy számítógéphez, hogy a kamerában lévő összes videofájlt beolvassa és lejátssza, valamint töltse.

Ez az elegáns óra bármilyen alkalomra és öltözékhez illik. Akár egy baráti vacsorához, akár munkába, akár szabadtéri tevékenységekhez viseli. Bárhol és bármikor rendelkezhet videokamerával, és rögzítheti a nagyszerű pillanatokat vagy fontos információkat.

EGY ELEGÁNS ÉS HATÉKONY KÉPVISELŐ KAMERA

Egy óra, amely egyszerre videokamera és magnó, és amely úgy néz ki, úgy érzi magát és úgy működik, mint egy normál óra.

A rejtett kamerás óra órái, percei és másodpercei ugyanúgy működnek, mint egy valódi óráé, így az idő ellenőrzésére is használhatja őket.

Ha éjszaka kell videókat rögzítenie vagy fényképeket készítenie, akkor infravörös éjjellátó funkcióval rendelkezik, látható piros villogó fény nélkül. Senki sem fogja gyanítani, hogy felvételt készít vagy kémkedik utána, mert ez az óra úgy néz ki, mint bármelyik hagyományos óra.

watch-spy-camera-wp109-full-hd-water-resistant-audio-video-photo-32gb_3.png
FUNKCIÓK:

Full HD videofelbontás - a filmek 1920×1080-as, míg a képek 4032×3024-es felbontásban kerülnek rögzítésre, ami nagyon jó képminőséget és tisztaságot biztosít.

Beépített mikrofon - a jobb hangfelvétel érdekében egy lyukkal ellátott gomb fedezi.

32 GB belső memória - a rejtett kamerás óra beépített 32 GB memóriával rendelkezik, amely több mint 5 órányi HD videofelvételt tárol.

Night vision - kényelmesen rögzíthet bármit, bármikor, bárhol, észrevétlenül, nappal vagy éjszaka; kiváló kép még sötét környezetben is a beépített IR LED-eknek köszönhetően; az óra infravörös (IR) fénye automatikusan aktiválódik, ha a készülék sötét környezetben van.

Mozgásérzékelő funkció - ez a funkció ideális, ha az órát az asztalon/asztalon/könyvtárban szeretnénk hagyni, és akkor is rögzíteni, amikor nem vagyunk jelen.

Beépített 380 mAh-s újratölthető akkumulátor - a kamerát 380 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátor táplálja, amely lehetővé teszi, hogy a készülék körülbelül 90 percig rögzítsen videót.

Egyszerű használat - a felvétel elindításához csak meg kell nyomnia az oldalsó gombot; ha videót szeretne nézni vagy fényképet készíteni, egyszerűen csatlakoztassa a számítógép szabványos USB-portjához.

Kényes és diszkrét design - ez a kamera úgy néz ki, mint egy férfi karóra; szabad szemmel szinte lehetetlen észrevenni a kémkamera lencséjét az óra számlapján, és az USB csatlakozó portot úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy másik gomb, így senki sem fogja gyanítani, hogy ez egy megfigyelő eszköz.

Vízálló - 3 ATM (BAR) / 30 M - az órát 3 ATM (BAR) nyomásnak ellenállónak tesztelték, ami megfelel egy 1 cm2 keresztmetszetű, 30 méteres vízoszlop által kifejtett nyomásnak. Ezért kerülni kell a vízzel való érintkezést, és csak kisebb fröccsenésekkel szemben ellenálló.

Figyelmeztetés! Ha az óra víznek van kitéve, a mikrofonnyílás fedelét ki kell cserélni az órához mellékelt speciális fedőre.

FELHASZNÁLÁSI MÓD:

A kamera be- és kikapcsolásához tartsa lenyomva a Be/Ki gombot 1-2 másodpercig. A videó, fénykép, hangfelvétel, infravörös (IR) üzemmódok bármelyikéhez először a készenléti üzemmódot kell elérni, ami a következő parancsok kombinációjával történik:
1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Be/Ki gombot, amíg az óra elindul (piros/kék fény)
2. Amikor a kék fény villog, nyomja meg egyszer röviden a Mode gombot
3. Nyomja meg egyszer röviden a Be/Ki gombot (állandó kék fény)
A forgatás közben a Be/Ki gomb funkciója megváltozik, és Aktiváló gomb lesz (ez azt jelenti, hogy bármely funkció aktiválásához egyszer röviden nyomja meg)

VIDEÓ FELVÉTEL - nyomja meg és tartsa lenyomva a Be/Ki gombot 1-2 másodpercig, ekkor az óra elindul (piros/kék fény), kékre vált és négyszer villog, jelezve, hogy az óra színes, hanggal ellátott felvételt készít; új felvétel indításához nyomja meg röviden a Be/Ki gombot.
A készenléti üzemmódból is elérhető az óra első funkciójaként (állandó kék fény), és a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával aktiválható.

FOTÓ - készenléti módból válassza ki a funkciót a Mode gomb megnyomásával; a fotó funkció a 2. funkció az alvó üzemmód után (állandó piros fény); a fotó üzemmódot a bekapcsológombbal kell aktiválni, amikor a led egyszer villogni fog piros fénnyel, jelezve, hogy egy kép készült; több kép készítéséhez ismételje meg a folyamatot.

RÖGZÍTŐ - készenléti módból válassza ki a funkciót a Mode gomb megnyomásával; az Audio Recording funkció a 3. funkció az alvó módtól (állandó piros/kék fény); ha kiválasztotta az Audio Recording módot, akkor a On/Off gombbal aktiválja, ekkor a led folyamatosan villogni fog a piros/kék fény jelezve, hogy az óra csak hangot rögzít; több felvételhez ismételje meg a folyamatot.

INFRAVÖRÖS (IR) VIDEÓFELVÉTEL - filmezés közben aktiválódik, amikor az óra VIDEÓ üzemmódban van, és a Mode gombot lenyomva tartja, és a LED 3-szor villogva pirosan világít, jelezve, hogy az óra éppen infravörössel filmez a legrosszabb fényviszonyok között; A filmezés leállításához nyomja meg és tartsa lenyomva a Be/Ki gombot, ekkor az óra megáll, a LED néhányszor villogni kezd, és a filmezés automatikusan elmentésre kerül.
Az infravörös funkció aktiválásakor a négy LED szemmel nem látható, az egyetlen jelző a 3-szor pirosan villogó LED.

IDŐ/IDŐBÉLYEGZŐ BEÁLLÍTÁSA
1. Kapcsolja ki a fényképezőgépet;
2. Csatlakoztassa a kamerát a számítógép USB-portjához; a kamera cserélhető lemezmeghajtóként lesz felismerhető;
3. Nyissa meg a "time.txt" nevű fájlt;
4. Írja az aktuális dátumot és időt a "time.txt" fájlba a megfelelő formátumban: ÉÉÉÉ-HH-NN ÓÓ:PP:SS Y (Például: 2017-09-29 14:24:32 Y), Mentsük el ezt a fájlt
5. Ha nincs szükséged az időbélyegzőre a videón, akkor a "time.txt" fájlban az "Y" értéket változtasd "N"-re.

watch-spy-camera-wp109-full-hd-water-resistant-audio-video-photo-32gb_5.png
TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK:

• Számlap anyaga: rozsdamentes acél

• Pánt anyaga: rozsdamentes acél

• Mozgásérzékelő: CMOS

• Videófelbontás: 1920x1080 - 30 fps

• Videó formátum: AVI

• A fénykép felbontása: 4032 x 3024

• Videó tömörítés: M-JPEG

• Képformátum: JPG

• Képarány: 4:3

• Éjszakai látás: igen

• Mozgásérzékelés: igen

• Mikrofon: igen

• Dátum és időbélyegző

• Vízállóság: igen, 30M (3 ATM)

• Belső memória: 32 GB

• Akkumulátor: 380mAh, beépített, újratölthető, Li-ion, 3,7V

• Az akkumulátor élettartama: kb. 1,5 óra

• Töltési idő: körülbelül 3 óra

• Tápegység: DC-5V

• Lövési szög: 90 fok

• USB interfész: mini8Pin / USB 2.0

• Támogatott operációs rendszerek: Windows ME/2000/XP/Vista/Mac OS/Linux

• Teljes mértékben kompatibilis a következő rendszerekkel is: Windows 7/8/8.1/10 minden verziója

• Súly: 99g

PAKET TARTALMA:

• 1x iUni WP109 kémóra kamerával
• 1x USB kábel
• 1x felhasználói kézikönyv

MEGJEGYZÉSEK:

• Az órát minden használat előtt fel kell tölteni.
• Figyelem!!! A mikrofon a hangok rögzítéséhez és rögzítéséhez lyukat igényel, a víz alatti használathoz az órát a nyitott végzáró kupakot zárt végzáró kupakra kell cserélni, és győződjön meg róla, hogy minden kupak szorosan záródik.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
1101
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba, Órák
Használja a címet.
Hangfelvétel, Kamera, Videófelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Szögek
90 °
Készenléti autonómia
24 h
Fénykép felbontása
12 Mpx
Videó felbontás
1920 x 1080
Descriere scurta

Aceasta camera spion vine cu o tehnologie de ultima ora, este pentru inceput, prima camera din lume Full HD cu night vision si rezistenta la apa. Rezista pana la o adancime de 30 de metri sub apa.