Kém hangrögzítő karkötő iUni SpyMic W430, 8 GB belső memória

RRP price: 28 871,89 Ft
20 829,58 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 136,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 1041
Raktáron

Leírás

Brat

DISZKRÉT ÉS TISZTA HANGFELVÉTELEK

Az iUni W049 csuklópánt hatékony eszköz azok számára, akik diszkrét módon szeretnének fontos hanginformációkat rögzíteni különböző kontextusokban.

Az iUni W430 egy kisméretű diktafon, amelynek legnagyobb előnye az egyszerű kezelés, a nagy kapacitás és a meglehetősen hosszú üzemidő.

A szilikonpánt levehető és állítható, a csukló kerületéhez 15-21 cm között (első - utolsó lyuk) illeszkedik.

A bőséges, 8 GB-os belső memóriával ez a csuklópántos diktafon kiváló rögzítőeszköz azok számára, akik fontos beszélgetéseket szeretnének dokumentálni vagy hangjegyzeteket rögzíteni anélkül, hogy feltűnést keltenének.

EGYGOMBOS FELVÉTEL

Nincsenek bonyolult lépések, könnyen használható, rögzítse a fontos tartalmakat bármikor, bárhol . Csak csúsztassa el az ON/OFF gombot a felvétel egyszerű indításához/leállításához.

Ez a csuklós diktafon újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen teljes feltöltéssel akár 20 órán át képes folyamatosan rögzíteni, amire az okostelefonok nem képesek.

A 8 GB belső memóriával rendelkező hangrögzítő körülbelül 160 órányi hangfelvételi fájlokat képes tárolni 128Kbps sebességgel. A beépített memória biztonságos és kevésbé hajlamos a fájlrongálódásra.

A diktafon beépített felvételnyomtatási funkcióval rendelkezik, így minden egyes felvételt a felvétel készítésének dátumával és időpontjával együtt ment el. Az idő és a dátum előre beállítása megkönnyíti a fájlkezelést.


GYORS ÉS EGYSZERŰ FÁJLÁTVITEL

A rövid USB-kábel segítségével csatlakoztathatja bármely PC/Mac számítógéphez, és ugyanarról a kábelről tölthet fel és le.

OTG technológia segítségével mobiltelefonjához is csatlakoztathatja. Az OTG kapcsolat csak az Android rendszert használó telefonok esetében érhető el.

Megjegyzés: A Mac felhasználóknak VLC Media Playerre van szükségük. A számítógépen történő lejátszáskor olyan lejátszót használjon, amely elfogadja a WAV felvételi fájlokat.

Ennek a felvevőnek kivételes előnye, hogy töltés közben is tud rögzíteni. A diktafont csatlakoztathatja egy hordozható akkumulátorhoz, és addig használhatja, amíg a memóriakapacitás meg nem telik.

MŰSZAKI ADATOK:

- Anyag: ABS
- Szín: fekete
- Belső memória: 8 GB
- Lejátszási formátum: WAV
- Hangminőség: 128Kbps
- Dátum és időbélyegző
- Beépített mikrofon
- Töltési idő: ~3 óra
- Folyamatos felvételi akkumulátor élettartama: kb. 20 óra (128Kbps minőség)
- 8 GB felvételi kapacitás: kb. 160 óra
- Felvételi távolság: 6-12 méter
- Memóriakártyaként is használható
- Villogó piros fényjelző - jelzi a töltési állapotot
- Fehér fényjelző - jelzi a folyamatban lévő felvételt
- Súly: 8 g

PACKAGE INCLUDES:

- 1 x iUni W430 kémfelvevő csuklópánt
- 1 x USB tápkábel
- 1 x felhasználói kézikönyv

Hazugságok:

- Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a felvevő karkötőt.
- A fájlok lejátszásához és átviteléhez kérjük, először kapcsolja ki, majd csatlakoztassa a számítógéphez vagy Android telefonhoz.

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gomb/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközpont részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
1041
Márka
Terméktípus
Reportofon
Használja a címet.
Hangfelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Élelmiszer
Akkumulátor
SIM-kártya
Nem
Csatlakozási lehetőség
USB kábel
Descriere scurta

Microfon spion ascuns in bratara cu memorie interna de 8Gb, poate inregistra audio fara a da de banuit, chiar neconectat la calculator, datorita acumulatorului din dotare.