Kém kamera iUni SpyCam A12, Wi-Fi, HD 720p, Mozgásérzékelő, Riasztás, Audió-Videó

[1]
RRP price: 22 375,05 Ft
18 365,18 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
15 433,17 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 515309
Raktáron

Leírás

USB KAPCSOLAT - KORLÁTLAN FELÜGYELET

Az iUni A12 kémkamerát úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez. USB-csatlakozással korlátlanul rögzíthet. Nincs beépített akkumulátora, egyszerűen csatlakoztassa a kamerát egy USB porthoz (5V/1A vagy 5V/2A feszültség), majd néhány egyszerű beállítási lépéssel készen áll a diszkrét felvételek rögzítésére.

A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a készüléket csatlakoztathatja okostelefonjához vagy táblagépéhez, a kamera vezérléséhez pedig le kell töltenie a V380 Pro alkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről.

Akémkamera 1280*720 felbontású videót rögzít 25 képkocka/másodperc sebességgel, a kamera által támogatott memória pedig egy microSD kártya legfeljebb 128 GB-os méretig (nem tartozék).

Emellett a kémkamera beépített felvételnyomtatási funkcióval is rendelkezik, így minden felvételen megjelenik a felvétel készítésének dátuma és időpontja.

128GB MICROSD KÁRTYAHELY A 24/7 FELÜGYELETHEZ

A kémkamera által támogatott memória egy microSD kártya legfeljebb 128Gb (nem tartozék), ami azt jelenti, hogy a fényképeket és videókat elmentheti későbbi megtekintéshez.

A hurokfelvétel funkcióval a kémkamera lecseréli a legrégebbi fájlt, és folytatja a felvételt és az új fájlok mentését.

PLUG & PLAY USB TÁPEGYSÉG

Nincs beépített akkumulátor, egyszerűen csatlakoztassa a kamerát a tápegységhez a non-stop filmezéshez, és 5V/1A szükséges az aktiváláshoz.

Az USB porton keresztül bármilyen áramforrásról táplálható - számítógép, külső akkumulátor, USB aljzat vagy USB töltő.

INTELLIGENS MOZGÁSÉRZÉKELÉS

A mozgásérzékelést az alkalmazáson keresztül állíthatja be - V380 Pro. Amint beindul, ez a mini kémkamera értesítést küld a telefonjára.
Meghatározott időpontokat és riasztási zónákat választhat, hogy minden terület védve legyen.

BÁRMILYEN SZÖG KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁSA

A rugalmas karnak köszönhetően a kamerát könnyedén beállíthatja a megfelelő szögbe. A készülék könnyen hordozható és felszerelhető otthona, irodája vagy autója bármelyik sarkába.

WIFI KAPCSOLAT - VALÓS IDEJŰ FELÜGYELET

Ennek a mini kamerának a használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa egy USB-porthoz, és helyezzen be egy microSD memóriakártyát (nem tartozék).

A Wi-Fi kapcsolat használatához le kell töltenie a V380 Pro alkalmazást okostelefonjára, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és a kémkamerát Wi-Fi routerrel kell beállítania (csak 2,4 GHz-es frekvenciát támogat).

Most már készen áll az LIVE videók távoli megtekintésére okostelefonjáról vagy táblagépéről a világ bármely pontjáról.

Tartsa szemmel otthonát és irodáját a nap 24 órájában.

JELLEMZŐK:

- Szín: Fekete
- Anyag:ABS műanyag
- Kompatibilis Android/iOS mobilalkalmazás: V380 Pro
- Videófelvétel felbontása: 1280 x 720 (25 fps)
- Mozgásérzékelés: igen
- Hurokfelvétel: igen
- Wi-Fi: igen
- Memóriakártya-támogatás: microSD 128 GB (nem tartozék)
- Beépített mikrofon: igen
- Felvételi szög: 120 fok
- USB 2.0 interfész
- Beépített akkumulátor: nem
- Tápegység: USB-csatlakozó
- Méretek: 17 x 2,7 cm
- Súly: 25 g

A CSOMAG TARTALMAZZA:

-1 x iUni A12 kémkamera

- 1 x alkalmazási kézikönyv

- 1 x tű a reset gombhoz

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes készülékek olyan funkcióknak köszönhetően aktiválják magukat, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gomb(ok) megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák a felügyeleti termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen kamera használata esetén tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy videómegfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezen eszközök használata nem megengedett az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezése nélkül. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad arra használni, hogy magánszemélyek magánéletét filmezzék vagy rögzítsék.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó törvények megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

5, 5 csillagból
Based on 1 votes
Csillag 5
100%
Csillag 4
0%
Csillag 3
0%
Csillag 2
0%
1 csillag
0%
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása
F
Florina Grecu
2022. aug. 19.
Calitate video buna. Avantajul este ca poti orienta camera in orice unghi ai nevoie.

Részletek

SKU
515309
Márka
Terméktípus
Rejtett szoba
Használja a címet.
Helymegfigyelés, Videófelvétel
Operációs rendszer
Android, iOS
Csatlakozási lehetőség
Wi-Fi
Készenléti autonómia
Nelimitat - Sursa curent
Videó felbontás
1280 x 720

Ajánlott termékek