Mini kém kamera iUni SQ11, Full HD 1080p, Audió-Videó, Éjszakai látás, TV-Out, Piros

[1]
RRP price: 7 888,96 Ft
6 295,23 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 107,77 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 510779
Raktáron

Leírás

Funkcionalitás:  

Nagyon kicsi mérete ellenére a fényképezőgép Full HD (1080P) felbontásra képes felvenni, és 12 Mpx-es képeket készíthet.
A Full HD minikamera kiválóan gondoskodik a diszkrét megfigyelésről, különféle felhasználási célokra, így még gyenge fényviszonyok között is képes filmezni / fényképezni. Kis méretekkel egy stabil eszköz, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy nehezen elérhető helyeken rögzítse ruhákon, sisakon, az autó fedélzetén, rögzített vagy mozgatható karosszériákon.


Főbb funkciók:

Felvétel akár 60 percig.
Kompakt kialakítás.
Videó felbontása: 1920 x 1080 (30 kép / mp) / 1280 x 720 (30 kép / mp)
Fotó felbontása: 12 MP (4023 x 3024)
Lövési szög: 140 fok
Mozgásérzékelés
Éjszakai látás
USB 2.0 interfész
TV-Out
Videoformátum: AVI
Videokódolás: M-JPEG
Fotó formátum: JPG
Támogatott rendszer: Windows me / 2000 / XP / 2003 / Vista, Mac OS, Linux
Feszültség: DC-5V
Interfész típusa: MINI 8 tűs USB
Méretek: 23 x 23 x 23 mm


A csomag a következőket tartalmazza:

USB kábel
Mini SQ11 kamera
Szorítótartó
Felhasználói Útmutató


Említi:

Legfeljebb 32 GB-os T-flash kártya támogatása (nem tartozék)
Beépített lítium-polimer 200 mA elem


MAGYARÁZÓ JEGYZET:

A Kém kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amely természeténél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkezik, így használatuk a lehető diszkrétebb. Egyes készülékek aktiválják magukat olyan funkciók miatt, mint a "mozgásérzékelés", mások pedig a speciális gomb / gombok megnyomásával aktiválják funkciójukat. Bizonyos esetekben a termékeknek egyetlen gombjuk van, amely eltérően reagál a megnyomására. Például egy rövid megnyomásával a termék egy bizonyos funkciója aktiválható, egy hosszabb megnyomásával pedig egy másik funkció aktiválható.

Mérnökeink, a külső szakemberekkel együtt, úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a termékek funkcióit és tulajdonságait a felhasználó ismeri és elsajátítja.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor vegye figyelembe a használati útmutatót, valamint minden alkalommal, amikor a használat során nehézségek merülnek fel. Ezenkívül felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy telefonos ügyfélszolgálatunkkal, aki az iUni eszközök használatára van kiképezve az ismeretlen problémák tisztázására.


ÓVATOS!

A kémkamerák a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában a boltokban és / vagy a bemutatótermekben telepítenek a kiállított áruk integritásának biztosítása érdekében. Minden alkalommal, amikor egy ilyen kamerát üzembe helyeznek, tájékoztatni kell az érintett személyeket arról, hogy a kamerát videó megfigyelés alatt tartják.

A Romániában hatályos jogszabályok értelmében ezen eszközök használata nem engedélyezett azoknak a személyeknek a kifejezett hozzájárulása nélkül, akiket ezen eszközök követnek. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad felhasználni az egyének magánéletének filmkészítésére vagy rögzítésére.

Az IUni Corporation nem vállal felelősséget az eszközöinek a vonatkozó törvényeket megsértő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémprogramok" helytelen vagy tisztességtelen használatáért.

Vélemények

5, 5 csillagból
Based on 1 votes
Csillag 5
100%
Csillag 4
0%
Csillag 3
0%
Csillag 2
0%
1 csillag
0%
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása
A
Adi
2022. máj. 09.
Este destul de practica pentru supravegherea copiilor mici, o folosesc de ceva timp si nu am avut probleme cu ea. Pretul este foarte bun! Manualul in limba romana primit in pachet este foarte explicit. Recomand!

Részletek

SKU
510779
Márka
Terméktípus
Mini kamera, Rejtett szoba
Használja a címet.
Kamera, Videófelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Szögek
140 °
Készenléti autonómia
6 h
Fénykép felbontása
12 Mpx
Videó felbontás
1920 x 1080