Óratartó doboz iUni Watch Winder 2 férőhelyes, Fekete

RRP price: 47 236,21 Ft
40 018,45 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
33 629,13 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
6 335,59 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
5 324,30 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
3 127,69 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
2 628,07 Ft (nem tartalmaz ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 515651
Raktáron

Leírás

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-negru_5.png

WATCH WINDER – Elegáns kiegészítő minden automata óra tulajdonosának

Az óratartó doboz elektromos motorral ellátott eszköz, amely automatikusan visszafordítja az órát, ha nem viseli. Az automatikus órák korlátozott teljesítménytartalékkal rendelkeznek, így ha abbahagyja a viselésüket, és kézzel feltekerjük, leállnak.
Amikor az óra megáll, vissza kell állítania az időt, és kézzel vissza kell forgatnia az órát. Ha további funkciókkal rendelkezik (például dátum, holdfázis, öröknaptár), ezek visszaállítása sokáig tarthat, és bizonyos készségeket igényel. Az automata óratokkal feltöltve tarthatja óráját, és készen áll a használatra.

Az óra forgatási módja (forgatási irány és napi forgatási szám beállítása) az óramodelltől függ.

Az automata órák különösebb odafigyelést igényelnek, ellentétben a mechanikusakkal, ezért van szükség erre az óratartó doboz, amely a forgásoknak köszönhetően hosszabb ideig segít megőrizni a szerkezetet.

MODERN TERVEZÉS - MINŐSÉGI BEFEJEZÉS

Az automata óratartó doboz környezetbarát karbon színű bőrrel bélelt belsővel és akrilból készült bemutató ablakkal rendelkezik.

A termék előállításához felhasznált anyagok minősége lehetővé teszi, hogy a személyes gyűjteményéből származó órákat eredeti és biztonságos módon jelenítse meg. A fa olyan választási lehetőség, aki olyan terméket keres, amely speciális, "meleg" anyagból készült, amely különleges levegőt ad, ha a tárgy jól látható.

Kompakt méreteinek köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. Ideális a könyvtárban vagy az íróasztalon való elhelyezéshez.

Az óradoboz működőképes állapotban tartja az órákat akkor is, ha nem csuklón hordják. Az óradoboz azt az előnyt kínálja a tulajdonosnak, hogy időt takaríthat meg, azaz ruházatát a kívánt órával egészítheti ki anélkül, hogy újra be kellene kapcsolnia és be kellene állítania.

Mivel az automata órák optimális működése a kéz mozgásától függ, az óratekercselő doboz gondoskodik arról, hogy a címzett kedvenc órája hosszú ideig ideális paraméterekkel működjön, és ezáltal meghosszabbítja az automata szerkezet élettartamát.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-negru_7.png

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK AZ ÓRA SZERETŐINEK

Ez az óradoboz tökéletes ajándék az automata órák iránt szenvedélyes gyűjtőknek. Az óra szerelmeseinek az óradoboz a legjobb választás.

A luxusóra viselése tökéletes módja a terület legnagyobb gyártóinak mesterségbeli tudásának bemutatására. Egy ilyen karóra tökéletes keveréke az elegancia és a funkcionalitás. Egy ilyen óra birtokában nagyon fontos, hogy megfelelően védve legyen és megfelelően használjuk.

ZAJ CSÖKKENTETT SZINTEN

Egy nagyon diszkrét japán Mabuchi motor hajtja, amely az elérhető leghalkabb motornak számít, és akár 10 db-os zajszinttel is csendesen és biztonságosan pörögnek az órák. Még ha alszik is, nem fogja zavarni, ha a közelébe helyezi.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-negru_95.png

5 ÜZEMELTETÉSI PROGRAMOK

Az automata órák különösebb odafigyelést igényelnek, ellentétben a mechanikusakkal, ezért van szükség erre az óratekercsre, amely a forgásoknak köszönhetően hosszabb ideig segít megőrizni a mechanizmust.

Az óradoboz négy forgatóprogrammal működik, melyeket a benne lévő forgatógombbal lehet kiválasztani:

1. KI / KÉSZENLÉTI

2. Óramutató járásával megegyező forgás 2 percig, 6 perc pihenés, majd a ciklus megismétlődik.

3. Az óramutató járásával ellentétes forgatás 2 percig, 6 perc pihenés, majd a ciklus megismétlődik.

4. Óramutató járásával megegyező forgás 2 percig, 6 perc pihenés, majd balra forgás 2 percig, 6 perc pihenés, majd a ciklus megismétlődik.

5. Forgassa az óramutató járásával megegyező irányba 5 percig, majd forgassa az óramutató járásával ellentétes irányba 5 percig. Ez a ciklus 3 órán keresztül ismétlődik, majd a készülék 9 órára kikapcsol.

FONTOS MEGJEGYZÉSEK A HASZNÁLATHOZ

1. Kérjük, használja a csomaghoz mellékelt adaptert. Ha hasonló adaptert szeretne használni, a kimeneti feszültségnek azonosnak kell lennie.

2. Az akkumulátor és az adapter nem működhet egyszerre.

3. Adapter használatakor vegye ki az elemeket a dobozból.

4. Kérjük, teljesen húzza ki az adaptert az akkumulátor használatakor.

5. Ha egyidejűleg használja őket, az nem fog működni, és károsítja az automatikus óratekercselőt.

6. Kérjük, ne kézzel forgassa el a készüléket, mert ez károsítja az óratartó doboz.

7. Kerülje a napfénynek, víznek és más szélsőséges hőmérsékletnek való kitettséget, amely károsíthatja az automata óratartó doboz.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-negru_99.png
JELLEMZŐK:

• Méretek: 19 x 17.8 x 17.8 cm

• Anyaga: fa, fényes textúra

• Belső anyag: ekológiai bőr

• Forgó terek: 2

• Rendkívül csendes motor

• Üveg: akril

• Külső/belső szín: Fekete/fekete

• EU töltő: DC 3V (a csomag tartalmazza)

• Akkumulátor nyílás: 2 elem (nem tartozék)

• Hátulra szerelt ki-be kapcsoló, rejtett

Vélemények

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása

Részletek

SKU
515651
Márka
Órakapacitás
2 óra
Terméktípus
Visszaadó dobozok
Anyag
Fa

Ajánlott termékek