USB Stick Spion Reportofon iUni STK100, 16GB, 18 óra autonómia, 180 óra felvételi idő

[1]
RRP price: 13 868,84 Ft
7 936,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
A szállítási költséget nem tartalmazza
3 126,50 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Termék kód - SKU 925610
Raktáron

Leírás

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-180-ore-inregistrare-16gb_14.png

AZ IDEÁLIS ÁLCÁZÁS A KÉMFELVEVŐ SZÁMÁRA

Egy miniatűr eszköz, amely segítségével diszkréten, gyanútlanul rögzíthet kiváló minőségű hangot, és amelyet okostelefonjához és számítógépéhez egyaránt csatlakoztathat. A hangaktiválási funkciónak köszönhetően elkerülheti a hosszú órákig tartó néma felvételt, és kíméli az akkumulátor élettartamát.

A karcsú burkolat könnyű és tartós fémből készült (mindössze 12 gramm), a könnyű használatot pedig egyetlen gomb biztosítja. Csak csúsztassa el az ON/OFF gombot, és a felvétel automatikusan elindul. A felvétel addig folytatódik, amíg a belső memória meg nem telik, vagy az akkumulátor le nem merül.

Számítógéphez csatlakoztatva a készüléket hagyományos hordozható készülékként érzékeli, így nem árulja el valódi funkcióját. Nincs szükség illesztőprogram vagy szoftver telepítésére.

Az USB Spy Stick nem bocsát ki fény- vagy hangjelzéseket felvétel közben.

Az eszköz USB memóriastickként is használható egyéb fájlok/dokumentumok tárolására.

16GB BELSŐ MEMÓRIA

A szabványos USB memória pendrive-hoz hasonló méretű és megjelenésű készülék 16 GB-os belső memóriáján akár 180 órányi beszélgetést is rögzíthet és menthet, és élvezheti az egyszerű, egygombos lejátszást.

A modern dizájn és a mini méret rendkívül praktikus eszközzé teszi. Az iUni STK100 diktafonnal soha ne maradjon le egy fontos üzenetről, megbeszélésről vagy konferenciáról sem!

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-90-ore-inregistrare-8gb_iuni3.jpg

196 KBPS HANGMINŐSÉG

Az ultraérzékeny mikrofonnal 192 kbps minőségben WAV formátumban történő felvétel lehetővé teszi, hogy a beszélgetés minden fontos részletét rögzítse.

Hogyan használd: A hangrögzítő hangszalagot a hangrögzítéshez és a hangrögzítéshez szükséges eszközökkel használhatod:
1. A felvétel elindításához kapcsolja a készüléket az "ON" állásba. Miután a piros kijelző 3-szor felvillan, a diktafon elkezd rögzíteni mindent, ami a közelben van.
2. A felvétel mentéséhez kapcsolja a "OFF" állásba.
3. Az éppen készített felvétel meghallgatásához csatlakoztassa a diktafont a számítógéphez - a pendrive-on automatikusan megnyílik egy mappa. A beszélgetések ebben a mappában lesznek. Minden egyes alkalommal, amikor kikapcsolja a készüléket, egy új fájl jön létre. Ha 3 különböző emberrel beszélget, és háromszor indítja el a felvételt, akkor 3 fájl keletkezik. Így a beszélgetések rendszerezve maradnak. A beépített hangaktiválás helyet, akkumulátort és az Ön idejét takarítja meg, mivel csak akkor rögzíthet, ha valami történik. A mikrofon körülbelül 10 méteres távolságig képes hangot rögzíteni.

EGYIDEJŰ TÖLTÉS ÉS FELVÉTEL

Az iUni STK100 diktafon beépített 110mAh lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 18 órán keresztül biztosítja a folyamatos működést.

A készülék kivételes előnye, hogy töltés közben is képes rögzíteni. A pendrive-ot csatlakoztathatja a hordozható akkumulátorhoz, és addig használhatja, amíg a memóriakapacitás meg nem telik.

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-90-ore-inregistrare-8gb_iuni5.jpg

KÖZVETLEN CSATLAKOZÁS SZÁMÍTÓGÉPHEZ VAGY OKOSTELEFONHOZ

Az adatátvitel a készülékről a számítógépre ugyanazon az USB-porton keresztül történik, mint az akkumulátor töltése. A felvett fájlok WAV formátumban kerülnek a felvevő memóriájába.

A mentett fájlok a Micro-USB portnak köszönhetően közvetlenül is könnyen lejátszhatók az OTG funkcióval rendelkező telefonon. Az OTG az On-The-Go rövidítése, és egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a telefont USB-eszközök gazdatestjeként használja.

Az OTG segítségével közvetlenül a telefonról olvashatja a memóriakártyán lévő információkat.

SPECIFIKÁCIÓK:

- Hangfelvétel

- Hangaktiválás

- USB visszahúzható

- Okostelefon-csatlakozás: Micro-USB port

- Számítógép-csatlakozás: USB 2.0

- Töltés: bármilyen USB-hez

- Beépített professzionális mikrofon

- Mikrofon hatótávolság: maximum 6-10 méter

- Felvételi formátum: WAV

- Hangminőség (Bit-arány): 192Kbps

- Normál pálcikaként is használható

- 16 GB belső memória

- Beépített akkumulátor: 110mAh - 3,7V lítium-ion

- Töltési idő: kb. 1,5-2 óra

- Az akkumulátor élettartama: 18 óra

- 16 GB-os felvételi tárhely: kb. 180 óra

- Méretek: 63*20,3*0,78 mm

- Szín: fekete/ezüst

- Súly: kb. 12 g

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-90-ore-inregistrare-8gb_iuni7.jpg
A CSOMAG TARTALMAZZA: A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKET:

- 1 x iUni STK100 USB Spion USB stick diktafon, 16GB

- 1 x Felhasználói kézikönyv

Hazugságok:

- Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a diktafon sticket.

- A lejátszáshoz és a fájlok átviteléhez kérjük, először kapcsolja ki, majd csatlakoztassa a számítógéphez vagy az Android telefonhoz.

MAGYARÁZAT:

A Spion kategóriába tartozó összes termék olyan eszköz, amelyek természetüknél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkeznek, hogy használatuk a lehető legdiszkrétebb legyen. Egyes eszközök önmagukat aktiválják olyan funkcióknak köszönhetően, mint például a "mozgásérzékelés", míg mások speciális gomb/gombok megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombjuk van, amely a megnyomás módjától függően másképp reagál. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját váltja ki, egy hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót.

Mérnökeink külső szakemberekkel együtt úgy tervezték meg termékeinket, hogy azok könnyen kezelhetők legyenek, ha a felhasználó ismeri és megérti a termékek funkcióit és jellemzőit.

Javasoljuk, hogy a készülék első használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor nehézségek merülnek fel, a használati útmutatót tanulmányozza. Az ismeretlen kérdések tisztázása érdekében felveheti a kapcsolatot az iUni eszközök használatára kiképzett ügyfélszolgálati/hívóközponti részlegünkkel is.

FIGYELMEZTETÉS!

A kémkamerák és mikrofonok a megfigyelési termékek kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben helyeznek el a kiállított áruk sértetlenségének biztosítása érdekében. Minden ilyen eszköz üzembe helyezésekor tájékoztatni kell az érintett személyeket, hogy megfigyelés alatt állnak.

A Romániában hatályos jogszabályok szerint az ilyen eszközök használata csak az eszközök által megfigyelt személy/személyek kifejezett beleegyezésével engedélyezett. Termékeinket semmilyen körülmények között nem szabad felhasználni személyek filmezésére, megfigyelésére vagy magánéletük megörökítésére.

Az iUni Corporation nem vállal felelősséget eszközeinek a vonatkozó jogszabályok megsértésével történő használatáért, és nem vállal felelősséget a "kémtermékek" helytelen vagy nem megfelelő használatáért.

Vélemények

5, 5 csillagból
Based on 1 votes
Csillag 5
100%
Csillag 4
0%
Csillag 3
0%
Csillag 2
0%
1 csillag
0%
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása
r
radu
szept. 22.
Ellenőrzött vásárlás
Recomand! sunetul este de calitate si poate inregistra pana la 19 -20 ore

Részletek

SKU
925610
Márka
Terméktípus
Reportofon
Használja a címet.
Hangfelvétel
Operációs rendszer
Mac OS, Windows
Élelmiszer
Akkumulátor
SIM-kártya
Nem
Csatlakozási lehetőség
USB kábel
Készenléti autonómia
24 h