Memóriakártyák

MicroSDHC memóriakártya 16GB, Class 10, Fekete + SD Adapter
  • -1 300,00 Ft
Memóriakártyák

MicroSDHC memóriakártya 16GB, Class 10, Fekete + SD Adapter

3 100,00 Ft 4 400,00 Ft
MicroSDHC memóriakártya 4GB, Class 6, Fekete + SD Adapter
  • -1 400,00 Ft
Memóriakártyák

MicroSDHC memóriakártya 4GB, Class 6, Fekete + SD Adapter

1 800,00 Ft 3 200,00 Ft
MicroSDHC memóriakártya 32GB, Class 10, Fekete + SD Adapter
  • -1 400,00 Ft
Memóriakártyák

MicroSDHC memóriakártya 32GB, Class 10, Fekete + SD Adapter

4 400,00 Ft 5 800,00 Ft
MicroSDHC memóriakártya 8GB, Class 10, Fekete + SD Adapter
  • -1 200,00 Ft
Out-of-Stock
Memóriakártyák

MicroSDHC memóriakártya 8GB, Class 10, Fekete + SD Adapter

2 300,00 Ft 3 500,00 Ft
SD Memóriakártya Elite PRO 16GB
  • -2 100,00 Ft
Out-of-Stock
SD memóriakártyák

SD Memóriakártya Elite PRO 16GB

3 100,00 Ft 5 200,00 Ft
SD Memóriakártya Elite PRO 32GB
  • -2 700,00 Ft
Out-of-Stock
SD memóriakártyák

SD Memóriakártya Elite PRO 32GB

4 400,00 Ft 7 100,00 Ft
1-6 / 6 elem mutatása

A technológia annyira fejlődött, hogy manapság ugyanazon termékekhez férünk hozzá, amelyek célja az életünk sokkal könnyebbé való tétele. Ezen felül minden nap hozzáférhetőbbek, minden szempontból, és ebben a fejezetben emlékezhetünk a memóriakártyákra is. E kis termékek segítségével nagyon nagy mennyiségű adatot tárolhatunk, mindezt a legjobb körülmények között. Az iUni tehát az ilyen termékek nagyon változatos kínálatát javasolja, amelyek közül választhat, és nagyon könnyű kiválasztani azokat, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek. 

A memóriakártyával az összes adat egy helyen található

Egy ilyen kicsi méretű termék segítségével az összes adatot egy helyen tárolhatja, ezért nincs szüksége más eszközökre ebben a tekintetben. A kívánt memóriakártyák közül választhat, majd azokat bármilyen fiókban tárolhatja, mert az nem foglal sok helyet.

Könnyen használható memóriakártya

Ugyanakkor ezeknek az eszközöknek a használatához nincs szüksége fejhallgatóra, mert behelyezi őket a laptopjába, telefonjába vagy táblagépébe, másolja a kívánt fájlokat, majd a kártyán tartja. Minden nagyon egyszerű és nagyon kényelmes, ezért érdemes megnézni, hogy milyen lehetőségeket kínál az iUni.

Memóriakártya bármilyen eszközhöz

A memóriakártyák minden típusú eszköz számára ideálisnak bizonyulnak, a telefon, a laptop, a számítógép, a táblagép, az mp3 lejátszó, a fedélzeti kamerák és még sok más méretétől függően, így szabadon használhatja őket pontosan úgy, ahogyan szüksége van.

Különböző kapacitások a memóriakártyán 16 gb, 32 gb, 64 gb

A képességek szempontjából számos lehetőség létezik, ezért lehet koncentrálni külömböző változatokra, kezdve a 4 GB-os változatokkal, amelyek csak a dokumentumok és a fájlok tárolására szolgálnak, akár csak a 64 GB tárhelyel rendelkezőkig, amely ideális zene, filmek, sorozatok és egyebek számára.

Nagyon jó árak

Az árak minden zseb számára elérhetők, így senkinek nem kell jelentős pénzügyi erőfeszítéseket tennie ahhoz, hogy megvásárolja az iUni-tól memóriakártyákat, amelyekkel ideális lehetőségük van az összes adat tárolására.

Könnyen megrendelhető microsd kártya

Nem nehéz birtokolni a szükséges termékeket az Uni-nál, mivel ez egy nagyon jól felszerelt online áruház. A keresett termékek csupán néhány kattintásnyira vannak, de lehetősége van arra is, hogy külön-külön tájékoztassa magát minden változatról, ami azt jelenti, hogy mindig tudni fogja, hogy a legjobb döntést hozta.

Vásároljon memóriát telefonjára, és takarítson meg pénzt

Minden alkalommal, amikor az iUni-hoz fordul memóriakártyák vagy más termékek vásárlására, jelentős időt takarít meg, mivel ezek csak néhány kattintásnyira vannak. Tehát már nem kell végigfutnia a szokásos üzletekben, ahol megkeresi a szükséges termékeket, amikor itt várnak Önre, tehát érdemes megrendelést tenni.

Válassza ki a szükséges SD-kártyát

Természetesen a szükségletek személyenként eltérnek, és ez a fő oka annak, hogy több változat létezik az iUni oldalon is. Itt nagyon egyszerű és nagyon kényelmes kiválasztani a valóban szükséges terméket, és mindig garantált, hogy inspirált döntést hozott.

IUni.ro garancia

Szállítás 48

órán belül

Szakmai

csapat

Kártyás

fizetések

Pénzt vissza

14 nap múlva

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.