Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  SIM-kártya: v
  GPS: v
  Kijelző típusa: v
  Kamera: v
  Kijelző stílus: v

  Női Okosórák

  86 termék található

  Az okos órák elég rég léteznek, de csak ebben az évben váltak nagyon népszerűvé. Az okos óra egy képernyővel rendelkező óra, amely hozzáférést biztosít a felhasználó számára számos funkcióhoz, vagyis egy kicsi okostelefonhoz.

  A teljes kapacitású működéshez az intelligens órát csatlakoztatni kell a telefonhoz, különben ez csak egy egyszerű óra, amely megjeleníti az időt. A telefonhoz a gyártótól függően kapcsolódik Bluetooth vagy NFC útján. A bejelentkezés után a felhasználók választhatják, mely értesítéseket kapnak a közösségi hálózatoktól, üzenetek, e-mailek vagy hívások. Az okos órák akkumulátora az eszköztől és a felhasználás mértékétől függően 2 és 14 nap közötti lehet, legtöbbjük rendszeres mikro-USB-kábellel tölthető meg.

  Válasszon női okosórát és ne hagyjon ki egyetlen értesítést sem

  Nagyon fontos, hogy ne hagyjon ki egyetlen értesítést sem mindaddig, amíg a telefon legfontosabb funkcióihoz közvetlenül a csuklóját érheti el. Csatlakozik az Instagramhoz és a Facebook-hoz, és ily módon frissíthető a legújabb barátok életében, így követheti a középiskolai kollégája esküvőjének legfrissebb fényképeit, kedveléseket adhat és barátokat adhat hozzá. minket.

  A hívások és üzenetek a csuklóján vannak

  Természetesen a nők számára egy intelligens óra lehetőséget nyújt arra, hogy aktívabbá váljon az online környezetben, de offline is, mivel a hívások egyszerűen kezdeményezhetők és fogadhatók. A megbeszélések a legjobb körülmények között közvetlenül a csuklójától vehetők be a beépített hangszóró és mikrofon miatt, ami ideális azok számára, akik sok időt töltnek a kormánynál. A helyzet hasonló az üzeneteknél, így mostantól nem hagy ki semmilyen fontosat. 

  Intelligens karóra nők számára, alkalmas sport rajongók számára

  Ha szeretsz sportolni, akkor az intelligens óra határozottan nélkülözhetetlen kiegészítője az arzenáljának, mivel több előnye lesz. Nem számít, ha inkább röplabdát, kézilabdát, teniszt játszik, vagy edzőterembe jár, mert a beépített funkciók nagyon hasznosnak bizonyulnak. Ezen keresztül figyelemmel kísérheti tevékenységét és javíthatja teljesítményét, így még soha nem volt ilyen könnyű a legjobb eredményeket elérni.

  Fedezze fel gyorsan az összes funkciót

  Azonnal láthatja, hogy mely funkciókat használhatja a női okosóra kiválasztásakor, az alvásfigyelésből, amely segít a megfelelő pihenésben, és a lopásgátlóból, amely természetesen mindig hasznos. Az összes fő funkció a telefonon közvetlenül a csuklóján van, zenét hallgathat Bluetooth-on keresztül, használhatja a kamerát vagy a videót, ha beépített, hogy a legjobb pillanatokat rögzítse, és nem csak.

  Különböző modellek

  Az iUni nagyon változatos okos órákkal rendelkezik, amelyek elkötelezettek a nők számára, ezért lehetetlen, ha nem találja meg az egyes személyeknek a legmegfelelőbb lehetőséget. Néhány egyszerű, finom, nőies, sokoldalú kivitelű, adaptálható és felszerelhető, és mindegyik néhány kattintással elérhető.

  autonómia

  Az autonómia szempontjából az IUni intelligens órái nagyon jók, mivel maximális intenzitással használhatók néhány napig, míg teljes töltésig akár három, négy órán keresztül.

  Más szavakkal, itt lehetősége van élvezni a legjobb termékeket, amelyek legkorszerűbb technológiával vannak felszerelve, a legjobb áron, tehát érdemes most felhívni az iUni-ot.

  top