Okosórák fóliák

14 termék található

A SmartWatch megjelenése jelezte egy új korszak kezdetét a technológiában. Nem számít, hogy a világ mely részén vagyunk, ezek a modulok sok szempontból hasznosak. Az óra fő használata mellett, hogy megtalálják az időt, ezek képesek sok más dologra is, amelyek célja az új életünk megkönnyítése! Akár emlékeztet bennünket arra, hogy figyeljük az időjárást, mozogjunk, vagy folyadékot fogyasztunk, a SmartWatch olyan asszisztens, amelynek állandóan utánunk van.

Az előnyben részesített SmartWatch biztonságosabb, mint valaha

Az intelligens eszközök biztonsága napjainkban egyre inkább érdeklődésre számot tartó téma. A gyakorlatban minden új érzékeny eszközt meg kell védeni. A technológia fejlődésével intelligens készülékeink alkatrészei egyre drágábbá válnak. Ezért egyre többen próbálják megvásárolt árukat a lehető legalacsonyabb áron megőrizni, elkerülve ezzel a karcolás, ütés vagy akár a készülék törése által okozott kellemetlenségeket.

A megfelelő fólia a SmartWatch modellhez

Számtalan SmartWatch márkanév van, mindegyiket gondosan kiválasztva, hogy mindenki igényeinek megfeleljen. De ahogy ők gondoznak bennünket, nekünk is törődnünk kell velük. Az iUni védőfóliák széles skáláját kínálja az órájához. Ezeket a filmeket a legszigorúbb szabványok szerint gyártják a kijelző védelme érdekében. Az egyes személyek kívánságaitól függően különböző méretű lapok állnak rendelkezésre. Készleten található egy sor védőfóliát mind az Apple Watch, mind a Samsung SmartWatch termékcsaládhoz, valamint számos Garmin SmartWatch modellhez.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fóliát a Smartwatch számára

A film kiválasztásakor az órára több szempontot kell figyelembe venni, ideértve:

  • A fólia színe - érdemes lehet egy olyan fólia, amely szigorúan megegyezik a SmartWatch színével
  • A fólia vastagsága - minél vékonyabb a fólia, annál inkább a mi eszközünk elveszíti természetes szépségét
  • A fólia átlátszósága - fontos, hogy a fólia legyen a lehető legtisztább, hogy az eszköz képernyőjét a lehető legteljesebb mértékben tudjuk használni
  • A film anyaga - függetlenül attól, hogy műanyag fóliákról vagy edzett üvegről beszélünk - mindegyik hozzáadott biztonságot nyújt, amelyet mindannyian kívánunk készülékünkhöz.

top