Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Tartozék típus: v
  Irányíthatóság: v
  Autonómia: v
  Maximális sebesség: v
  Töltési idő: v
  Maximális üzemi távolság: v

  Professzionális drónok

  7 termék található

  • Ajándék
   hőmérő
   -10 800, Ft‎

   Drón iUni H49, Összecsukható, Wi-Fi, Élő közvetítés telefonon keresztül, Fehér

   49 400, Ft‎ 38 600, Ft‎
   Kosárba
  • Ajándék
   hőmérő
   -8 100, Ft‎

   40 300, Ft‎ 32 200, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -9 800, Ft‎

   45 700, Ft‎ 35 900, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -8 900, Ft‎

   Drón iUni N809W, Összecsukható, Wi-Fi, 2MP kamera, Élő közvetítés telefonon keresztül, Automatikus magasság, Fekete

   50 200, Ft‎ 41 300, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -9 800, Ft‎

   45 700, Ft‎ 35 900, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -10 400, Ft‎

   51 800, Ft‎ 41 400, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -10 800, Ft‎

   Drón iUni H49, Összecsukható, Wi-Fi, Élő közvetítés telefonon keresztül, Fekete

   49 400, Ft‎ 38 600, Ft‎
   Nincs raktáron

  Azok számára, akiket nem csak a sebesség, hanem a sikeres repülés is elbűvöl, a professzionális drónok mindent tartalmaznak, amire szüksége van.

  A legjobb minőségű film drónok

  A tartós, kiváló minőségű anyag és a grafitkarok célja egy nagyon stabil repülés elérése a kamerával együtt, rezgéselnyeléssel az összecsapásokhoz és a remegéshez a filmkészítés során. A nagyon jó felbontású HD kamera garantálja a legjobb és legtisztább felvételt. A négy műanyag motorral, a 6 tengelyes giroszkóppal és a 4 csatornával ezek a drónok lenyűgöző trükkökre képesek lesznek, ha egyszer eljutnak a levegőbe. Kifejezetten a legkellemetlenebb körülményekkel szemben ellenőrizve a drónok éjjel nagyon jól mûködnek a LED fények miatt. A 2,4-es technológia, amelyben ezek a drónmodellek részesülnek, segíti az interferenciát, tehát ha több drónát vásárol, és egyszerre akarja használni őket, akkor nem törődnie a frekvencia okozta gondokkal.

  A hosszú repülési idő és a távirányító 150 méteres távolsága a legkellemesebb élményt nyújtja ezen intelligens drónok használata közben!

  A modellek változatosak, nagyon könnyű anyagból készülnek és egyszerűsített dizájnnal rendelkeznek. Nagyszerű trükkökkel és mozdulatokkal, valamint a levegőben tartására való képességük miatt ezeket az aranyos eszközöket nemcsak a kicsiknek, hanem a szenvedélyes felnőtteknek is adhatják. Mindennel, amire szüksége van, és tartalék légcsavarokkal is, nagyon szórakoztató időt tölthet szeretteivel!

  A professzionális drónokat bárki használhatja, olyan készülékekként, amelyek bármilyen körülmények között szórakoztatóak. Könnyen kezelhető, az összes beépített funkció gyorsan megtalálható a felhasználói kézikönyv áttekintésével. Ezért a drón egy olyan ajándék, amelyet mind a gyermekek, mind a felnőttek inspiráltak, és bárki, aki kiváló ötletre vágyik egy kedves ember számára készülő ajándékhoz, határozottan fordulhat az iUnihoz ebben a tekintetben.

  Könnyen megrendelhetó professzionális drónok alacsony áron

  Mivel az iUni egy jól szervezett online áruház, csak néhány percbe telik, hogy megnézze az összes elérhető terméket. Sok időt takaríthat meg, amikor már nem kell elsétálni a városi üzletekbe, ahol nincs garancia arra, hogy pontosan megtalálja azt, amit keres. Az egész folyamat sokkal kényelmesebb, tehát miért nem élvezze ki és tegye meg rendelését közvetlenül otthonról, az irodából, a városból vagy bárhonnan, ahol elérhető az internet.

  Az árak nagyon kedvezőek az iUni-nál, ami azt jelenti, hogy senkinek nem kell nagylelkű költségeket félretennie annak érdekében, hogy élvezze a legjobb profi drónt. Jobbnál jobb ajánlatokat fedezhet fel, valamint promóciókat is, amelyeket bármikor felhasználhat előnyeire, így sokkal kevesebbet fizet, mint amire számított.

  A minőség-ár arány nem csak ideális az az iUninál, tehát bárki, aki profi drónokat keres, minden bizonnyal megtalálta a megfelelő helyet. A professzionalizmus sem fog hiányozni, mivel az itt dolgozó szakemberek gazdag tapasztalattal rendelkeznek, és minden ügyfelünk számára a legjobb feltételeket biztosítják.

  Keresse fel magabiztosan az iUni-t, és élvezzen ki minden kirándulást a professzionális drónok segítségével.

   

  top