Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Slot memória típusa: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Rejtett kamerák

  128 termék található

  Rejtett szobák különféle közös termékekben. Rejtett kamerák a tökéletes módszer inkognitó-felvétel készítésére. Senki sem fogja gyanítani, hogy rejtett hely van-e olyan tárgyban, mint például toll, öngyújtó vagy akár füstérzékelő. A rejtett kémkamerákkal készített felvételeket tárolják és később hozzáférhetnek egy számítógép segítségével. A rejtett kamerák mikrofonnal vannak felszerelve, amely korlátozott hatósugarú a kamera körül. A rejtett kamera típusától függően videofelvételeket vagy fényképeket készíthet.

  Válasszon különböző tárgyakba álcázott fényképezőgépet

  Ebbe a kategóriába tartozó kamerák előnyei, hogy kitűnően összecsukhatóak az ön igényei szerint - sok tárgyba beépítve, mindegyik változatos, hogy becsapja a legélesebb és legtapasztaltabb szemeket is. Kulcstartók, öngyújtók, szemüvegek, USB-kulcsok és még sok más formában jelennek meg ezek a kamerák, amelyek kizárólag a különféle formájuk miatt tartoznak ebbe a kategoriába.

  Egy másik szolgáltatás a minőség, a felvételek maximális HD felbontása, és attól függően, hogy mit választott és mit gondol, éjszakai látvány, mozgásérzékelők és még sok más funkció, akár az éjszaka a legjobb felvétel érdekében.

  A jobb és hatékonyabb lefedettség érdekében javasoljuk, hogy mobilizáljon legalább két helyiséget, mindegyik eltérő szöggel és a legjobb gondolati helyzettel. 

  Nagy önállósággal rendelkező rejtett kamera

  Ha a legprofibb és leghatékonyabb berendezést szeretné a piacon, vásárolja meg ezeket a szobákat. Céljától függetlenül (vagy az élettársának kémkedésére, vagy a gyermekek otthoni felügyeletére, vagy annak kiderítésére, hogy valaki veszélyt jelent-e Önre, vagy közvetlenül fenyegeti az ön integritását, vagy hogy tolvajokat fogjon meg és biztosítson téged) a szükséges bizonyítékok), ezeket a eszközöket hosszú és igényes felhasználásra szánják. Az akkumulátor élettartama és a hosszú rögzítés képessége, kombinálva a mozgásérzékelővel, amely nem engedi, hogy a készülék hatékonyan működjön, így nem kell kételkednie. Ne habozzon, ha megtesz minden szükséges intézkedést az Ön személyes adatainak vagy szeretteinek!

  Bármelyik opciót választja, tudja, hogy ez a legjobb megoldás. Az iUni csak minőségi modellekkel érkezik, amelyekre a legnehezebb körülmények között is támaszkodhat, és ezek idővel optimális körülmények között jönnek létre, ezért nem veszítik el teljesítményüket.

  Ugyanakkor nem kell igazi kémnek lennie ahhoz, hogy használni tudja az itt elérhető rejtett szobákat, mivel a funkciók nagyon egyszerűek. Leggyakrabban egy többfunkciós gombról beszélünk, amely egy bizonyos intenzitással vagy bizonyos számú alkalommal megnyomva más funkciót lát el. Ezért az összes beépített funkciót a lehető legrövidebb idő alatt felfedezheti a felhasználói kézikönyv áttekintésével, alkalommal, amellyel látni fogja, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni ezekből a modulokból.

  Sőt, nem kell sok pénzre rejtett szobák vásárlására, mivel minden zseb számára megfizethető áron jár, és emellett számos olyan ajánlatot és promóciót hoz, amelyeket érdemes felfedezni. Ily módon sokkal kevesebbet fizet a vártnál.

  Lehet, hogy egyáltalán nem ismeri ezeket a termékeket, és nehéz lehet, ha döntést hoz egy adott modellről. Így a legjobb döntés meghozatala érdekében jó tudni, hogy elmehet az iUni bemutatóterembe, ahol a legjobb termékek várnak rád, hogy teszteljék őket, és a szakemberek az Ön rendelkezésére állnak.

  top