Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Teljesítmény: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v
  SIM-kártya: v
  Töltési idő: v

  Rejtett kém mikrofonok

  41 termék található

  Kém mikrofonok, amelyek rendes tárgyakba vannak rejtve. Bármely beszélgetést háztartási cikkekkel rögzíthet, és nem csak órák, mellékállomások, USB aljzatok, útválasztók, szagtalanítók vagy akár hamutartók segítségével. A kémmikrofonok maszkolt lehetőséget kínálnak arra, hogy bármilyen helyzetben hangot rögzítsenek, fel vannak szerelve mikrofonokkal, amelyek érzékelik a mozgást, és rendelkeznek belső tárolóeszközzel. Ezenkívül a gsm spy mikrofonok lehetőséget nyújtanak arra, hogy valós idejű beszélgetéseket hallgassanak egy telefonhívással. Az iUni.hu segítségével kémmikrofonok széles választékával rendelkezik, amelyek tetszőleges tárgyakhoz álcázva vannak.

  Válasszon professzionális kém-mikrofont

  Leggyakrabban objektumként álcázva, amire soha nem számítottál, a kémmikrofonok a legtisztább és legjobb zajt fogják okozni. Mindkét funkció teljesül, mind a teljesítmény-mikrofon, mind az objektum, amelyben az álruhát végrehajtják (bot, GPS, vezeték nélküli útválasztó, óra stb.). Néhány háztartási cikk, amelyekre Ön még nem gondolt, a hosszabbítókábelek, lámpák, tolltartók, laptop vagy PC-egér - az itt rejtett mikrofon semmilyen körülmények között nem várható el. Ezen eszközök fő erőssége a hosszú élettartam, a hang tisztasága és a távolság legnagyobb lehallgatása. Az őket kísérő funkciók különböznek, az SMS-üzenetek küldésétől az előre beállított számoktól a készüléket hordozó személy nyomon követéséig.

  Ha azt is meg akarja figyelni, hogy közel van-e a hallgatáshoz, akkor a fényképezőgéppel is kiválaszthatja azokat, akár álcázva is, az egyértelműség napjainkban és éjszaka egyaránt kétségtelen. Számos választékot kínálunk Önnek, amelyek többsége a fő kamera és a mikrofon mellett sok más jellegzetes szerepet is tartalmaz.

  A kémmikrofonok hasznosak lehetnek, függetlenül attól, hogy el akarja hallgatni a gyermekeket eltűnt anyja jelenlétében, vagy a társaság alkalmazottjait, vagy más célokat, ahol a legjobb álruhás és hangfelvételi minőség azok, amelyeket meg akar tartani. Könnyen kezelhetők, és a minőséget, valamint a kínált szolgáltatásokat illetően a piacon elérhető legjobb és legprofibb eszközökkel, valamint a legrelevánsabb tanácsokat kérhet tőlünk. 

  Kém mikrofon kémkedéshez anélkül, hogy bármiféle gyanút okozzon

  Szerencsére ezek a modulok intuitívak, ezért senkinek nem kellene nagyszerű élményt nyújtania kémpikrofonok használatakor. Azonban azonnal áttekintheti a felhasználói kézikönyvet, hogy többet megtudjon az összes beépített funkcióról.

  Mivel az iUni nagyon jól szervezett online áruház, a keresett termékek csupán néhány kattintással elérhetők. Ilyen módon nem kell eltévednie a kémmikrofonokat kereső üzletekben, ahol nincs garancia arra, hogy megtalálja azt, amire szüksége van. Ehelyett a teljes folyamat sokkal egyszerűbb online az iUni-nál, mindössze néhány perc alatt áttekintheti az Önnek megfelelő összes modellt. Ez annyira egyszerű, mint a megrendelés, mert mindent azonnal, egyszerűen és gyorsan megold.

  Az iUni-n a látszólag hétköznapi tárgyakba rejtett legjobb kémmikrofonok várnak rád, amelyeket a körülvevők soha nem fognak gyanítani. Megtanulja nagyon egyszerűen használni őket, és nem kell sokat fizetnie, mivel itt az árak nagyon barátságosak. Láthat mindenféle ajánlatot és promóciót is, amelyeket felülvizsgál, és amelyeken keresztül a vártnál sokkal kevesebbet fog fizetni. Az iUni ideális hely, ahol bármikor fordulhat, ha jó kémprogramokat szeretne.

   

  top