Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Teljesítmény: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v
  SIM-kártya: v
  Töltési idő: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Rejtett kém mikrofonok

  51 termék található

            

             Mikrofonok rejtett tárgyakat, például botok, egér, hosszabbító, órák, DVD-lejátszó vagy akár légfrissítők. Microanele segítségével rejtett kém rögzítésére mikrofon beszélt tartományban anélkül, hogy bárki vagyunk ennek. Rögzített beszélgetéseket tárolják, és lehet játszani később számítógéppel. Ezek a rejtett mikrofonok nagy monitorozására helyiség vagy hely érzékeny.

              Mikrofonok kém jött ezúttal álcázott különféle tárgyak: lámpák, egér, óra, USB stick, hosszabbító, támogatja a ceruzák, tollak, vezeték nélküli router és több - az összes sikerült becsapni első látásra, és felajánl egy hallgatási valós idejű legmagasabb minőségi megtalálható a piacon. Akár akarjuk, hogy kém, hogy felügyelje az emberek otthon, vagy más épületben, vagy ha biztos akar lenni abban valami megbízható bizonyíték az Ön oldalán, ezek az eszközök tervezték meg, alkalmazkodva a követelmények, élő hang így még Ha külföldön.

              Funkciók, amely csökkenti külső hatásokkal, és javítja a hang minősége zajcsökkentés, hang észlelése és a mozgásérzékelő.

              Egyes modellek is fontolóra helyiség audio-video felvevő hangfelvételeket vagy Webkamera funkció (amelyeket fel lehet használni, mint egy webkamera). Attól függően, hogy mit keres, és szükség kínálunk sokféle közül lehet választani.

              Autonómia elég nagy, akár 10 órányi audio-video és 25 óra audió, vagy akár 10 napos nélküli modellek esetében a kamera elsősorban csak a mikrofon csak néhány ok, hogy válasszon kínálatunkból kém mikrofon.

              Foglalja magadnak időt, hogy fontolja meg az összes eszköz és vásárolni, amire szüksége van -, hogy a legtöbbet megbízható szolgáltatást és a kivételes minőségű, hogy látni fogja minden alkalmazás időben azonban nehéz lehet.

  top