Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Tartozék típus: v
  Irányíthatóság: v
  Töltési idő: v
  Maximális üzemi távolság: v

  Távirányító játékcsónakok

  6 termék található

  • Ajándék
   hőmérő
   -7 700, Ft‎

   Az iUni RC Racing Boat vízálló távirányító csónak ideális a gyermekek szórakoztatásához.

   26 200, Ft‎ 18 500, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -7 700, Ft‎

   Az iUni RC Racing Boat vízálló távirányító csónak ideális a gyermekek szórakoztatásához.

   26 200, Ft‎ 18 500, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -12 300, Ft‎

   Távirányító csónak iUni FT009 Top Speed Racing Flipped Boat, Narancs

   46 600, Ft‎ 34 300, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -31 800, Ft‎

   Csónak távirányítóval az iUni FT011 nagysebességű versenyző csónak ideális a gyermekek szórakozásához.

   126 400, Ft‎ 94 600, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -12 300, Ft‎

   A legnagyobb sebességű csukott hajó az iUni FT009 távirányító csónak ideális a gyermekek szórakozásához.

   46 600, Ft‎ 34 300, Ft‎
   Nincs raktáron
  • Ajándék
   hőmérő
   -37 000, Ft‎

   Távirányítós halászhajó iUni Fishing Boat, 2 távirányító

   169 300, Ft‎ 132 300, Ft‎
   Nincs raktáron

  Mivel a nyár a legtöbb ember és különösen a gyermekek kedvelt évszaka, mindannyian arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb szabadtéri tevékenységben vegyünk részt. Természetesen a lehetőségek végtelenek, és az iUni online áruház néhány remek javaslatot tartalmaz. Tehát láthatja többek között a távirányítóval felszerelt hajókat is, mivel ezek minden bizonnyal minden szükséges szórakozást meghoznak szeretteivel.

  Válasszon távirányítóval rendelkező hajót ideális ajándékként

  Kinek ajándékot kell vásárolnia a közeljövőben, az természetesen a távirányító csónakok kiváló választékát érdemes megfontolnia. Ezek a termékek minden korosztály számára alkalmasak, elsősorban gyermekeknek szólnak, de a felnőtteket sem szabad kifelejteni, mert hát miért ne szeretnének távirányítós csónakkal játszani? Bármely kirándulás a tengerhez, tóhoz, egy folyóhoz vagy bármilyen vízzel boritott területhez sokkal szórakoztatóbb lesz.

  Könnyen kezelhető

  Mivel a legtöbb termékek gyerekeknek szól, magától értetődő, hogy nagyon könnyen használhatóak is lesznek, ezért senkinek sem kell aggódnia, hogy nem fogja érteni. A távirányítós csónakok intuitív jellegűek, és nem kell a játékok szakemberének lennie, hogy minden alkalommal nagyszerű élményt nyújtson.

  Mégtöbb móka

  Természetesen minden gyermek szórakozni akar, akárcsak a felnőttek, és a távvezérlő hajók is ezt a lehetőséget nyújtják. Nagyobb sokszínűséget hozhat minden alkalommal a természetben való kirándulásakor, és az iUni közelebb hozza Önt egy nagyon változatos választékhoz, amely közül vállogathat, és lehetetlen, hogy ne találjon valamit, ami megfelel Önnek.

  A legjobb minőség

  A választott hajótól függetlenül garantált, hogy ez kiváló minőségű lesz, és az idő múlásával optimális körülmények között mutatkozik meg. Az ár minőség arány az iUninál mindig ideális lesz, miért nem használja ki most? 

  Távirányítós Csónakok csalik beültetésére, megfizethető áron

  Nincs szükség nagylelkű költségvetésre ahhoz sem, hogy távirányítóval felszerelt csónakot vásárolhasson az iUni-tól, mivel az árak megfizethetőek minden zseb számára. Tehát egy minimális költségvetés befektetésével inspirált ajándékot választhat szerettei számára, vagy egy nagyszerű terméket önmagának.

  Változatok mindenki számára

  Az iUni-n sok modell közül lehet választani, ezért lehetetlen, hogy ne hagyja találja meg legmegfelelőbbet. Egyesek minden zseb számára elérhetőek, mások drágábbak, összetettebbek. Más szóval: mindenki teljesen elégedett lesz, amikor az iUnit választja.

  Vásároljon a legrövidebb idő alatt

  Mivel ez egy jól szervezett online áruház, senkinek nem kell elsétálnia semmilyen üzletekbe, ahol soha nem garantálható, hogy a keresett termékek megtalálhatóak. Az egész folyamat itt sokkal jobban le van egyszerűsitve, igy hát soha nem volt még ilyen kényelmes távirányítós hajókat vásárolnia. Már csak néhány perc is elegendő, ezért keressen fel minket azonnal, és nézze meg, milyen modellek várnak Önre. Két három kattintás közül már ki is választhatja a legmegfelelőbbet.

  Válassza az iUni-t

  Az iUni nem csak kiváló minőségű termékeket kínál, hanem rengeteg professzionalizmust is, így mindenki elégedett lesz az együttműködéssel. A rendelési folyamat egyszerű és korszerűsített, így a lehető legtöbbet hozhatja ki szabadidejéből, és ugyanakkor élvezheti a lehető legjobb termékeket.

  top