Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Tartozék típus: v
  Irányíthatóság: v
  Autonómia: v
  Töltési idő: v
  Funkciók: v
  Maximális üzemi távolság: v

  Távirányító játékkocsik

  27 termék található

  A kicsik mindig a legújabb játékokat akarják, és a szülők számára ezzel egyre nehezebb lehet lépést tartani. Másrészt biztosan soha nem fognak csalódást okozni, ha az Uni által javasolt elektromos autót választják, mert még a legigényesebb gyermekek elvárásainak is megfelelnek. Rengeteg modellt javasolunk minden igényre és kiadásra, így rendkívül könnyű megrendelést tenni.

  Távirányítású kisautók, biztonság és magas teljesítmény

  Mindenekelőtt a kicsiknek képesnek kell lenniük arra, hogy a lehető legjobb körülmények között élvezzék az új játékot, hogy biztonsági övvel rendelkezzenek de egyben kényelmes székeik is legyenek. Ezenkívül az akkumulátor teljesítménye is nagyon fontos, mivel meghatározza a maximális sebességet, amely 4 km / htól kezdve ideális kisgyermekek számára, és 20 km / h is lehet az idősebbeknél. Ugyanakkor, a modelltől függően, a garantált autonómia egy órától 20-ig terjed.

  Könnyen kezelhető

  Annak érdekében, hogy a szülők teljes ellenőrzést gyakorolhassanak az autók felett, elengedhetetlen, hogy a csomagban lévő távvezérlők a lehető legpontosabbak legyenek, és ne legyenek komplex vezérlőelemek. Ily módon a gyermekek is kiélvezhetik a kényelmet és biztonságot. Azok számára, akik igazán szenvedélyesek, választhatnak néhány modellt, amelyek rendelkeznek saját sebességváltóval, és amelyek még inkább szimulálják a valódi autókat.

  Kinézet

  A gyerekek nagyon igényesek, ezért mindig a legszebb autókat akarják, amelyekkel minden barátjukat lenyűgözhetik. Így az iUni-nál mindenféle ízlés szerinti modellt megtalál, és a szülőknek mindig lehetőségük van kiváló ajándékot választani a kicsiknek. Az iUni emellett saját bemutatótermével is rendelkezik Bukarestben, így a termékeket megvásárlás előtt itt kipróbálhatja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobb döntés született-e.

  Különböző modellek

  Az iUni a távirányítóval rendelkező autók nagyon változatos választékát nyújtja, ezért lehetetlen, hogy ne találja meg a legjobb megoldást minden igényének. Itt megemlithetjük a legegyszerűbb és legbonyolultabb modelleket is, amelyek sok funkcióval vannak felszerelve. Sőt, közvetlenül megtalálhatók a felhasználói kézikönyvben is.

  Egy inspirált ajándék

  Mindenki aki ajándékot keres szeretteinek, ám nincs vak ötlete sem, annak határozottan érdemes kirpróbálni az Uni távirányítóval rendelkező kisautóját. Ezek ideálisak gyermekek számára, de még felnőttek számára is, mivel a lehetőségek elegendően változatosak a legjobb döntés meghozatalához.

  Válassza a távvezérlővel rendelkező játékokat amelyek sok ideig eltartanak

  Ugyanakkor az autók nem csak egyszerűen használhatók, hanem idővel a legjobb körülmények között is maradnak, ezért bárki élvezheti őket még sok idő után is.

  Legjobb árak

  Az iUni sok megfizethető árat nyújt mindenkinek, hogy senkit ne kényszerítsen e tekintetben nagylelkű költségvetés félretételéhez, és egyébként különféle ajánlatok is rendelkezésre állnak, amelyeket érdemes kihasználni. A promóciók miatt az árak jelentősen csökkennek, tehát a vártnál sokkal alacsonyabb áron vásárolhat.

  Gyors vásárlás

  Végül, de nem utolsósorban, az iUni egy nagyon jól megszervezett online áruház, ami azt jelenti, hogy ha távirányítós kisautót keres , akkor néhány percnél többre nem lesz szüksége az összes változat áttekintéséhez. Megtakaríthat jelentős időt minden alkalommal amikor ide érkezik, igy hát miért nem használja ki most az előnyeit, és teszi meg rendelésétt?

  top