Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Felvételi idő: v
  Széles látószög mértéke: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Tükör auto kamerák

  19 termék található

              Az autós tükrök olyan szobák sorozata, amelyek jelentősen javíthatják a forgalmi élményt. Ezek a tükör kamerák az autó tüköréhez vannak szerelve, hogy ne zavarják a tükrözött képeket. Így a tükör kamerák használatával mind a forgalomban, mind a jármű hátsó részében rögzített felvételek láthatók. Az iUni által kínált széles tükörkamerák széles választékát kínálja Önnek a terméknek a műszaki előírásoknak és specifikációknak megfelelően.

              Mert amikor egy összeomlás történik, a bizonyítékok elengedhetetlenek, a legjobb dolog, amit az autójával megtehetsz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ilyen teljesítménykamerán van-e, hogy kihozza az ilyen kellemetlen helyzeteket. Vagy talán a legjobb minőséget szeretné elérni - mindkét helyzethez egy ilyen típusú kamera szükséges.

              Mivel az éjszakai felvétel ebben az esetben elengedhetetlen, a 4 infravörös érzékelő által biztosított éjszakai látás is megmenti a helyzetet; képstabilizátor, chip-detektor, maximális felbontása 1920x1080P, teljes HD, a fényképezési szög csak néhány az oka annak, hogy miért érdemes választania ezt a kamerát, ha a legjobb minőségű a piacon.

              Az ezekbe a kamerákba beépített funkciók egy része: az SOS, a G érzékelő, a mozgásérzékelő - széles választékot kínálunk Önnek, hogy pontosan mit válasszon.

              Az egyszerű módja annak, hogy az ilyen típusú fényképezőgépeket szeretne használni, és ha nem vagyunk teljesen meggyőződve róla, akkor a helyiségben a szoba funkcióit könnyedén fogják használni a helyszínen - ezek a kamerák készülnek a legszélsőségesebb szinten.

              Akár egy egyszerű, akár egy kétszintes dupla fedélzetet választ a teljes biztosítás érdekében, az ilyen típusú kamerák a legszebb vezetési élményt nyújtják, és természetesen a biztonságot, amit keresett az autó!

  top