Szűrés vlami alapján

Bekapcsolt szűrők:
  Gyártó v
  Videófelvétel: v
  Felvételi idő: v
  Széles látószög mértéke: v
  Kamera típusa: v
  Slot memória típusa: v
  Tárolókapacitás (GB): v

  Tükör auto kamerák

  20 termék található

  A tükörautó-kamerák olyan fényképezőgép-sorozat, amely jelentősen javíthatja a forgalmi élményt. Ezeket a tükör autokamerákat az autó tüköréhez közel helyezik el, hogy ne zavarják a visszavert képeket. Így a tükörautó-kamerákkal láthatja mind a forgalomban, mind a jármű hátuljában bekövetkezett felvételeket. Az iUni-nál elérhető tükörautók széles választéka lehetőséget kínál Önnek arra, hogy az Ön műszaki jellemzői és specifikációi alapján válasszon terméket.

  Mivel amikor baleset bekövetkezik, a bizonyítékok elengedhetetlenek, a legjobb dolog, amit megtehetsz az autójával, az, ha gondoskodik arról, hogy a fedélzetén van egy ilyen teljesítményű kamera, amely kiszabadítja Önt az ilyen kellemetlen helyzetekből. Vagy érdemes a jármű magas színvonalú megfigyelését - mindkét helyzethez ehhez hasonló helyiség szükséges.

  Minőségi automatikus tükör kamera

  Mivel ebben az esetben az éjszakai felvétel elengedhetetlen, a 4 infravörös érzékelő által biztosított éjszakai látás menti a helyzetet; képstabilizátor, chipdetektor, maximális felbontás 1920x1080P, teljes hd, felvételi szög csak néhány ok, amiért érdemes ezt a kamerát választania, ha a piacon a legjobb minőséget szeretné elérni.

  A kamerákba beépített néhány funkció a következő: lejátszás, SOS, G érzékelő, mozgásérzékelő - széles választékot kínálunk Önnek, amelyből pontosan kiválaszthatja, amit szeretne.

  Az egyszerű használat és a csatlakoztatás szeretni fogja az ilyen típusú szobákat, és ha nem vagy teljesen meggyőződve arról, hogy a szoba funkcióinak a lehető leghatékonyabb használata a leghatékonyabb - ezek a szobák szükséges a legszélsőségesebb szinten.

  Akár egy, akár dupla beépített kétágyas szobát választ, a teljes biztosítás érdekében, az ilyen típusú szobák a legszebb vezetési élményt nyújtják, mint valaha, és természetesen a biztonságot, amit kerestek az autóod!

  Természetesen a tükörautomata is a legjobb választás az Ön számára, és az IUni-nál hozzáférhet a lehető legjobb termékekhez, amelyek célja, hogy a járművezetők életét sokkal élvezetesebbé tegyék, miért ne próbálja ki most? 

  Különböző modelleket talál ha a visszapillantó tükörbe beszerelt videokamerát keres

  Egyes modellek egyszerűbbek és intuitívabbak, míg mások ugyanolyan funkciókkal rendelkeznek, így lehetetlen, hogy itt ne találja meg a legjobb megoldást. Az iUni mindössze néhány kattintással elérhetővé teszi az összes lehetséges terméket, megkönnyítve mindegyikük megtekintését és a szükséges vásárlását.

  Ha még soha nem volt autó tükör kamerája, ne aggódjon, hogy nem tudja, hogyan kell használni őket, mert nagyon intuitív. Ugyanakkor nagyon könnyű átnézni a felhasználói kézikönyvet, hogy megtudja, mi az összes beépített funkció.

  Természetesen minden funkciónak megvan a maga szerepe, ezért mindegyikük nagyon hasznosnak bizonyul minden körülmények között. Az iUni jól felszerelt modelleket javasol a forgalom elősegítéséhez és az életének a lehető legegyszerűbbé tételéhez.

  Ebben a tekintetben nem is kell nagy költségvetést elkülönítenie, mivel az árak minden zsebében elérhetők, és egyébként annyi ajánlatot és promóciót érkezik, amelyeket érdemes kihasználni. A minőség-ár arány nem csupán ideális, amikor a tükör nélküli kamerákról van szó, hanem sok más típusú eszközről is, tehát itt látnia kell, hogy milyen lehetőségek várnak rád.

  top