Aparat pentru masaj iUni Teljes méret megtekintése
-3 000, Ft‎

Digitális terápiás masszázs 4 tappanccsal, 8 elektrostimulációs program

Aparate de masaj

Ezt a terméket kifejezetten az izomfájdalom csökkentésére fejlesztették ki. A készülék gyógyító hatást fejt ki, különösen olyan betegek esetén, akiknek fájdalma van a nyaki, hát, az ágyéki és a különféle ízületek területén. Az exkluzív módon kidolgozott program különböző hullámokból áll, alternatív összetétel révén, a kézi masszázs érzetét kínálja, a fizika, a bionika, a biológiai áram, a hagyományos kínai csatornagyógyászat tudománya és a biztosíték elve alapján. A lágy és gyengéd pulzus javíthatja a vérkeringést, elősegítheti a nyitott fő- és mellékcsatornákat, és külön hatást gyakorolhat a fáradtság felszabadítására.

Kilátás

9 600, Ft‎

6 600, Ft‎

Kedvezmény!
Nincs raktáron


2 év garancia

514203

Elérhetőség: Ez a termék már nincs raktáron

Funkciók:

Ezt a terméket kifejezetten az izomfájdalom csökkentésére tervezték. A készülék gyógyító hatást fejt ki, különösen azoknál a betegeknél, akiknek fájdalma van a nyaki, hát, az ágyéki és a különféle ízületek területén. Az exkluzív módon kidolgozott program különböző hullámokból áll, alternatív összetétel révén, a kézi masszázs érzetét kínálja, a fizika, a bionika, a biológiai áram, a hagyományos kínai csatornagyógyászat tudománya és a biztosíték elve alapján. A lágy és gyengéd pulzus javíthatja a vérkeringést, elősegítheti a nyitott fő- és mellékcsatornákat, és külön hatást gyakorolhat a fáradtság felszabadítására.
A tágas LCD képernyővel felszerelt készülék kijelzi az intenzitást, a funkciókat és a terápiás időt.
Az elektrostimuláló masszázskészüléket a hagyományos kínai orvoslás és az új generációs technológia kombinálásával állították elő, hogy sokféle elektrostimulációval rendelkezzen egy eszköz: akupunktúra, stroke, masszázs, szívópoharak, manipuláció, törlés, súlycsökkentés, immunterápia
Az elektrostimuláló masszázskészülék számos esetben ajánlott: rheumatoid arthritis, osteoarthritis, hátfájás, menstruációs fájdalom, szülési fájdalom, perifériás idegi sérülések, övsömör, fejfájás és migrén, sportsérülések, isiában, posztoperatív fájdalom, izomfájdalom, torokfájás és sok egyéb állapot.
A képernyőn az emberi test sematikus ábrája látható, és megmutatja az akupunktúrás pontokat az elektródalemezek megfelelő elhelyezéséhez a legjobb eredmény elérése érdekében.
A kijelzőn megjelenik a kiválasztott masszázs üzemmód, az elektróda hidak, a masszázs intenzitása és a választott munkamenet hátralévő ideje (választható 5-10-15 perc alatt).

A csomag a következőket tartalmazza:

Masszázs készülékek
Négy elektróda öntapadós szilikon áramvezetővel
Támogatás az elektróda tárolásához és tisztításához
Elektródakábel
USB tápkábel
teljesítmény
 • Ajánlott: Elektrostimulációval
 • Szín: Fehér
 • Tartozék típus: Elektromos
 • Súly: 146 g
 • Terméktípus: Mini készülék
 • Funkciók: Otthoni használat
 • Hosszúság: 15 cm
 • A programok száma: 8
 • Szinkron: 2
 • Testfelület: Szerv
 • Hajtás típusa: Elektromos ingerek
top